Nike Tiempo Legend voetbalschoenen

Bestel hier altijd de nieuwste Nike Tiempo Legend voetbalschoenen! De Nike Tiempo Legend voetbalschoenen zijn de schoenen die gedragen worden door spelers als Virgil van Dijk, Musiala, Frenkie de Jong, Saliba, Tonali, Eriksen, Icardi, Kökçü, Trauner, Boscagli, de Vrij en tal van andere sterspelers gedragen wordt. Check hier altijd de nieuwste Nike Tiempo Legend 10 voetbalschoenen!

Nike Tiempo Legend 10 voetbalschoenen - Lichtblauw

De Nike Tiempo voetbalschoenen werden door Nike voor het eerst gelanceerd in 1994 als Nike Tiempo Premier voetbalschoenen. Maar liefst de helft van de spelers droeg deze voetbalschoenen tijdens de WK finale van 1994 tussen Brazilië en Italië. Verschillende legendes droegen de Tiempo voetbalschoenen in het verleden, waaronder Eric Cantona, Ian Wright, Ian Rush, Ronaldinho, Fabregas, Totti, Pirlo en Sergio Ramos. Inmiddels hebben de Nike Tiempo voetbalschoenen al tien keer een gedaantewisseling ondergaan en zijn de schoenen in tal van kleurencombinaties uitgebracht. De schoenen hebben ook geen traditionele upper van koeienleer meer. De upper van de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen wordt FlyTouch Plus leer genoemd. De Nike Tiempo Legend voetbalschoenen zijn ontworpen om te domineren. Het zijn de ideale voetbalschoenen voor spelverdelers die hun stempel op de wedstrijd willen drukken en het spel willen maken! Dankzij verschillende premium technieken en materialen leveren de Tiempo's een ongekend niveau van comfort. Die check je hieronder!  

Technische informatie Nike Tiempo Legend voetbalschoenen

  • De Nike Tiempo Legend voetbalschoenen zijn de top voetbalschoenen van de Tiempo collectie van Nike. Dit betreffen de voetbalschoenen die ook daadwerkelijk door de spelers gedragen worden. Deze voetbalschoenen zijn in verschillende versies beschikbaar. Deze zijn zowel in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SF (Soft Ground) versie beschikbaar. 
  • Om de twee/drie maanden lanceert Nike een nieuwe kleurstelling van de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen. Deze versie wordt dan direct door verschillende spelers gedragen.
  • Flytouch Plus leer;  Het bovenwerk/de upper van de Nike Tiempo Legend is gemaakt van een speciaal leer. Dit leer wordt FlyTouchPlus leer genoemd. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het super zacht is en zich perfect aanpast aan de vorm van de voeten.
  • Elastisch Flyknit; Rondom de enkels bevindt zich het elastische Flyknit materiaal. Dit materiaal omsluit de enkels perfect en zorgt ervoor dat je de schoenen makkelijk aan en uit kunt doen. Bovendien zorgt het Flyknit voor de ideale pasvorm.
  • Microdots; De upper van de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen bevat ook zogenaamde microdots. Dit zijn de zichtbare groeven op de bovenzijde van de schoenen, welke zorgen voor een nog betere touch tijdens het dribbelen, passen en schieten. Ten opzichte van de vorige versie zijn de foam pods verkleind, wat zorgt voor een nog betere balbeheersing.
  • All Conditions Control technologie; De voetbalschoenen bevatten ook nog een extra dun laagje op de zool. Deze textuur wordt de ACC technologie genoemd en zorgt ervoor dat de balbeheersing zowel in droge als in natte weersomstandigheden perfect is.
  • Een flexibele TPU-zool van de Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen is gemaakt voor extra duurzaamheid en stabiliteit. Ook de conische en langwerpige noppen onder de zoolplaat bevorderen de grip op de voetbalvelden en zorgen daarnaast ook voor een verbeterde balcontrole.  Dit komt onder andere, doordat de verdeling van de conische noppen zorgt voor een verdeling van druk op de voeten. De zoolplaat beweegt tevens met de voeten mee.
  • De Nike Tiempo Legend voetbalschoenen behoren tot een van de lichtere voetbalschoenen op de voetbalschoenenmarkt. De voetbalschoen is 8% lichter dan zijn voorganger en weegt slechts 245 gram.
  • Je hebt denk ik nu wel door dat alles in het teken staat van comfort! Het is werkelijk waar fantastisch welke innovaties Nike heeft toegevoegd aan toch wel een schoen die we minder terugzien op de velden. Wat ons betreft verdient die de volle aandacht!

Spelers die Nike Tiempo Legend voetbalschoenen dragen

De Nike Tiempo Legend voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Virgil van Dijk, Musiala, Frenkie de Jong, Saliba, Tonali, Eriksen, Lucas Hernández, Icardi, Courtois, de Vrij, Kökçü, Trauner en tal van andere spelers.

Nike Tiempo Legend voetbalschoenen bestellen

De nieuwste Nike Tiempo Legend voetbalschoenen kun je altijd bestellen in de onderstaande winkels voor volwassenen en kinderen. Deze schoenen zijn namelijk beschikbaar in de volgende maten: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. De Tiempo's zijn voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras, zachte en harde ondergronden. De Elite versie betreft de versie die ook daadwerkelijk door de spelers en speelsters gedragen wordt. De schoenen hebben normaliter een prijs van € 260,-. Goedkopere versies bestel je al vanaf € 60,-. Over het algemeen geldt wel: hoe goedkoper de voetbalschoenen zijn, hoe minder van de hierboven besproken technologieën de schoenen bevatten. In de onderstaande winkels kun je de schoenen ook personaliseren! Directe levering!

Nike.nl
vanaf € 60
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 60
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 60
Bestellen >

Nike Tiempo Legend voetbalschoenen - Lichtblauw

Historie