23 januari 2017

Fel gele Nike Tiempo Legend VI Radiation Flare voetbalschoenen

De nieuwe Nike Tiempo Legend voetbalschoenen uit de Nike Radiation Flare Pack zijn vandaag officieel gelanceerd. Dit nieuw voetbalschoenen pack is zowel beschikbaar voor mannen als voor vrouwen. Alle schoenen uit dit pack zijn speciaal ontworpen voor doelpuntenmakers en hebben een opvallende kleur. Daarnaast staan de schoenen geheel in het teken van de derde generatie Hypervenom voetbalschoenen. De nieuwe Tiempo Legend VI voetbalschoenen van Nike worden vanaf nu gedragen door sterren als Pirlo (New York City) en Ramos (Real Madrid en Spanje). Hieronder bespreken we allereerst het design van deze opvallende voetbalschoenen en vervolgens bespreken we de technieken?

Geen zin om dit verder te lezen en wil je direct de schoenen kopen? Check de schoenen exclusief in deze shop.

Nike -tiempo -radiation -voetbalschoenen

Design fel gele Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen

De nieuwe voetbalschoenen van sterren als Sergio Ramos, Totti, en Pirlo zijn fel geel en bevatten een zwarte swoosh op de zijkanten van de voetbalschoenen. Het logo van Nike heeft een fel gele omranding en het Tiempo logo staat op de achterkant van de schoenen. Verder hebben de schoenen een zwarte rand rondom de instap en zijn de onderkant van de voetbalschoenen uitgerust met ronde en langwerpige noppen in het fel groen. Daarover straks meer. De binnenzool is zwart en bevat een fel gele swoosh. Wil je meer weten over de techniek van deze voetbalschoenen? Lees hieronder verder.

Nike -tiempo -radiation -voetbalschoenen -2017

Voordelen Nike Tiempo Legend VI Radiation Flare voetbalschoenen

Het bovenwerk van de nieuwe Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen uit de Nike Radiation Flare Pack is gemaakt van een speciaal kangaroeleer, welke Kangalite genoemd wordt. Voordelig aan dit materiaal is dat het zich vormt naar de vorm van de voeten, waardoor het balgevoel optimaal is. Daarnaast is het bovenwerk van de nieuwe voetbalschoenen uitgerust met een extra laagje, waarin de ACC technology is verwerkt. Deze All Conditions Control technology zorgt ervoor dat het balgevoel in alle weersomstandigheden optimaal is. Bovendien bevat het bovenwerk van de voetbalschoenen nog een derde laagje, waarin de de Hypershield technologie is verwerkt. Deze technologie zorgt er weer voor dat de schoenen niet zwaarder worden wanneer het regent en water dus afgestoten wordt.  De schoenen absorberen zelfs 73% minder water dan voorgaande modellen van de Nike Tiempo voetbalschoenen. Je zult dus wel begrijpen dat de schoenen hierdoor nog lichter in gewicht blijven. Deze technieken stellen alles in staat om jou een superieur balgevoel te geven. De achterkant van de voetbalschoenen bevatten een externe hielkap, welke weer zorgen voor stabiliteit en verder zijn de voetbalschoenen uitgerust met een flexibele zool, welke met je voet meebeweegt. Dit zorgt voor zowel stabiliteit als voor grip en comfort. De onderkant vand e schoenen bevatten zowel ronde als langwerpige noppen. De ronde noppen zorgen ervoor dat je snel kan wegdraaien bij een tegenstander, terwijl de langwerpige noppen zorgen voor een betere grip en ondervoetse balbeheersing. Ook bij de inlegzool is aan comfort gedacht. Deze EVA-inlegzool zorgt namelijk voor schokbescherming en ondersteuning voor de voetholte.

Nike Radiation Flare voetbalschoenen kopen

Tot zover alles over deze nieuwe voetbalschoenen van Nike. Deze kan Nike Radiation Flare voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van de duurste voetbalschoenen is voor volwassenen € 200,- en voor kinderen € 150,-. Goedkopere versies van deze nieuwe Nike kicksen scoor je al vanaf € 50,-. Directe levering en gratis verzending gegarandeerd!

Koop deze nieuwe voetbalschoenen direct in deze SHOP!

Nike -tiempo -radiation -flare -voetbalschoenen