Grijs/blauwe Nike Tiempo Legend 9 voetbalschoenen Recharge pack

Een week na de presentatie van de nieuwe Nike Phantom GT en Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen uit het Recharge pack, zijn er ook nieuwe Nike Tiempo Legend 9 voetbalschoenen aan het pack toegevoegd. Het leek er even op dat de Tiempo’s zouden ontbreken in het nieuwe pack, maar ook spelers als Virgil van Dijk, Courtois, Pique, Tadic, Lenglet, Stefan de Vrij, Thiago Silva en vele andere spelers dragen vanaf deze week de blauwe Nike Tiempo Legend voetbalschoenen. De voetbalschoenen worden ongeveer tot februari 2022 gedragen door verschillende sterspelers.

Kleuren Nike Tiempo Legend 9 voetbalschoenen Recharge pack

Waar de Nike Phantom GT 2 en Mercurial voetbalschoenen overwegend blauw zijn, zijn de Tiempo’s overwegend lichtgrijs (door Nike ‘’Grey Frog’’ genoemd). De blauwe tint (Sapphire) komt ook in deze voetbalschoenen terug en wel op de achterzijde van de schoenen. De herfst heeft zijn intrede gedaan en dus mogen voetbalschoenen wat meer opvallen, omdat er steeds meer wedstrijden in het donker gespeeld worden. De herfstcollectie bevat dan ook weer een felle kleur, namelijk ‘’volt’’/fel geel. De swoosh van Nike op de zijkanten van de nieuwe Nike Tiempo Legend voetbalschoenen uit het Recharge pack is geel en bevat een blauwe omranding. Hetzelfde geldt voor het Tiempo trademark teken op de achterkant van de schoenen. De zoolplaat van de Nike Tiempo Recharge voetbalschoenen is grijs en bevat fel gele noppen. Dit betreffen een combinatie van klauwnoppen en ronde noppen. De Nike Tiempo voetbalschoenen zijn de ideale schoenen voor verdedigers en stabiele voetballers. Aan de materialen en technieken van de Nike Tiempo 9 voetbalschoenen is niks veranderd. Lees hieronder uitgebreid over de kenmerken van de Nike Tiempo’s! 

Technische kenmerken Nike Tiempo Legend 9 voetbalschoenen

Bij de Nike Tiempo 9 voetbalschoenen draait alles om comfort! Ieder jaar sleutelt Nike aan de technieken van de Tiempo voetbalschoenen om nog meer comfort te garanderen. De laatste update van de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen vond afgelopen zomer plaats. Sindsdien zijn de schoenen nog lichter, namelijk slechts 200 gram. Check hier nog meer kenmerken van de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen:

  • De upper van de voetbalschoenen betreft een zacht premium kangoeroeleer. Kenmerkend aan dit leer is dat het zich goed aanpast aan de vorm van de voeten, waardoor je de ultieme pasvorm hebt. Dit leer is aan de binnenkant gevuld met zogenaamde schuimrubberen pods. Deze pods zijn toegevoegd op de plekken waar je voeten het vaakst de bal raken, zodat je nog beter kunt schieten, passen en dribbelen.
  • De upper (de bovenkant) van de voetbalschoenen is uitgerust met een extra laagje met een speciale 3D structuur. Dit betreft de All Conditions Control technologie, welke zorgt voor het perfecte balgevoel in alle weersomstandigheden, dus zowel als het regent als wanneer de zon volop schijnt. 
  • De schoenen wegen dus slechts 207 gram. Deze winst is door Nike vooral geboekt door de lichtere zoolplaat, die ook nog sterker en responsiever is dan de eerdere versies van de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen. Door deze zoolplaat kun je nog beter van richting veranderen op hoge snelheden.
  • Flyknit tong, voor de perfecte ondersteuning. Bovendien biedt het extra ademend vermogen en elasticiteit. 
  • De binnenzool van de Nike Tiempo Legend 9 voetbalschoenen is extra gewatteerd. Dit verhoogt het comfort bij het dragen van deze voetbalschoenen. De inlegzool is uitgerust met de NikeGrip technologie. Deze is uitgerust met een speciale 3D structuur die perfect aansluit op de inlegzool in de schoen. Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven en het zorgt ook nog eens voor een perfecte demping van schokken.
  • De noppen aan de onderkant van deze nieuwe, voetbalschoenen laten je snel draaien en zorgen ervoor dat je nog beter kunt versnellen. Je bent je tegenstander dus altijd te snel af! Er bevinden zich namelijk ronde/kegelvormige noppen en meer getande noppen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je altijd snel kan reageren en ook nog eens voor de perfecte stabiliteit. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de grijs/blauwe Nike Tiempo Legend 9 voetbalschoenen uit het Recharge pack, welke vanaf november 2021 tot februari 2022 gedragen worden door verschillende sterspelers. Medio februari lanceert Nike weer een nieuwe kleurstelling van deze voetbalschoenen.

Nike Tiempo Legend 9 voetbalschoenen bestellen

De grijs/blauwe Nike Tiempo 9 Legend voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De dure versie betreft de Elite versie, die ook door de spelers gedragen worden. Deze hebben een prijs van € 230,-. Goedkopere versies van deze voetbalschoenen bestel je al vanaf € 50,-. De schoenen zijn zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen en voor verschillende ondergronden, dus zowel voor natuurgras, als voor kunstgras en harde ondergronden. In deze winkels kun je de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering!

Bestel de nieuwe Nike Tiempo Legend 9 voetbalschoenen direct in de officiële NIKE SHOP! 

of deze winkel! 

of deze webshop

Grijs/blauwe Nike Tiempo Legend voetbalschoenen Recharge pack

Nike Tiempo Legend 9 voetbalschoenen