Nike lanceert parelen Nike Tiempo voetbalschoenen ter ere van jubileum

Het 30 jarig bestaan van de Nike Tiempo voetbalschoenen wordt uitbundig gevierd! Na de Emerald Nike Tiempo Legend 10 voetbalschoenen ter ere van het jubileum van de Tiempo silo van het Amerikaanse sportmerk, is het nu de beurt aan een witte versie of meer in stijl van het jubileum: PEARL! Het is de vraag of de voetbalschoenen door één van de spelers die normaliter op de Tiempo’s spelen gedragen gaat worden. Het betreft weer een limited edition schoen en is geen onderdeel van een speciaal pack van Nike!

Een parelen voetbalschoenen voor een parelen huwelijk!

Deze Nike Tiempo voetbalschoenen zijn volledig parelmoer en dat heeft alles te maken met het 30 jarige/parelen huwelijk tussen Nike en de Tiempo. Het bovenwerk van de schoenen heeft weer een speciale structuur, dat gekenmerkt wordt door ruiten, geïnspireerd door vroegere Nike Tiempo voetbalschoenen. De swoosh van Nike op de zijkanten van de voetbalschoen is blauw, maar wanneer je er licht op schijnt, kleurt het logo groen. Ditzelfde effect is verwerkt in de zoolplaat van de Nike Tiempo voetbalschoenen ter ere van het jubileum van de Tiempo’s! Ook deze voetbalschoenen bevatten verwijzingen naar het jubileum. Op de linker voetbalschoenen staat het jaartal 1994 op het label van de veters en op de inlegzool en op de rechter voetbalschoenen staat het jaartal 2024! Op alle details is gelet. Wanneer je deze schoenen besteld, krijg je er een fluweel schoenentasje bij. Daar is over nagedacht. Wanneer je parels kweekt, moet je ze namelijk in fluweel bewaren. Omdat het een limited edition schoen betreft hangt er aan de veters van de voetbalschoenen een kleine Nike swoosh sleutelhanger. Super gaaf detail!

Kenmerken Nike Tiempo Legend voetbalschoenen

Ook parelmoer Nike Tiempo voetbalschoenen zijn weer uitgerust met de bekende technologieën. Het bovenwerk van de schoenen wordt het FlyTouch Plus materiaal genoemd.  Dit zachte materiaal vormt zich perfect naar de voeten en zorgt voor de perfecte pasvorm en het ideale balgevoel. Dit wordt nog eens versterkt door de microdots op het bovenwerk. Deze microdots zijn aangebracht op strategische plekken, namelijk op de plekken waar je de bal het meest raakt. Hierdoor heb je nog meer precisie bij het dribbelen, passen en schieten. In vergelijking met voorgaande versies van de Nike Tiempo voetbalschoenen zijn de foam pods verkleind, waardoor je voeten zich nog dichter bij de bal bevinden. De schoenen bevatten ook nog een dun laagje met een speciale textuur. Dit wordt de All Conditions Control (ACC) technologie genoemd. Hierdoor is de balcontrole in alle weersomstandigheden perfect. Rondom de enkels bevindt zich het bekende Nike Flyknit materiaal. Dit gebreide materiaal zorgt ervoor dat je nog makkelijker de schoen aan kunt doen en zorgt ook voor de nodige stabiliteit bij het maken van een actie op snelheid! De zoolplaat van de schoenen bevatten zowel ronde als kegelvormige noppen. Dit zorgt voor stabiliteit wanneer je ineens van richting moet veranderen of wanneer je een creatieve actie maakt. Bovendien ben je hierdoor nog meer wendbaar. Last but not least bevatten ook deze voetbalschoenen weer een inlegzool met demping!

Nike Tiempo Legend voetbalschoenen 30 jarig bestaan bestellen

De parelen Nike Tiempo voetbalschoenen ter ere van het 30 jarig jubileum van de Nike Tiempo voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De Elite versie heeft een prijs van € 280,-. Goedkopere versies van de Nike Tiempo’s bestel je al vanaf € 60,-!

Nike lanceert parelen Nike Tiempo voetbalschoenen ter ere van jubileum
Nike lanceert parelen Nike Tiempo voetbalschoenen ter ere van jubileum
Nike lanceert parelen Nike Tiempo voetbalschoenen ter ere van jubileum
Nike lanceert parelen Nike Tiempo voetbalschoenen ter ere van jubileum