Stage lopen bij Voetbal-schoenen.eu

Bij Voetbal-schoenen.eu zijn wij altijd op zoek naar leergierige en enthousiaste HBO-meeloopstagiairs uit regio Leiden, Zuid-Holland (in een straal van 25 kilometer) in de richtingen design en creatie, economie en management, ICT of media en communicatie. Ben jij die student die graag wilt stage lopen bij een van de grootste blogs op het gebied van het laatste nieuws over voetbalschoenen en wil jij meer leren over affiliate-, social media-, video-, e-mailmarketing, sales, SEO, webdesign en webdevelopment? Dan zoeken wij JOU!

Natuurlijk is het wel een vereiste dat je een beetje sportief bent (dat pretenderen wij ook te zijn), een kritische blik op voetbal hebt en een potje kan darten! O,ja. Op vrijdag stoppen we altijd iets eerder en drinken we een lekker koud biertje om het weekend mee in te luiden. Je moet dus ook bier drinken op stage. Er is er dus zeker ook ruimte voor gezelligheid.

Interesse? Schroom niet, neem contact met ons op via redactie@voetbalshirts.com en wie weet maak jij binnenkort onderdeel uit van een snel groeiende organisatie die elk moment van de dag voetbal ademt!