Het Black pack! Dit zijn de zwarte voetbalschoenen van Nike

Voor de liefhebbers van zwarte voetbalschoenen en als alternatief voor de voetbalschoenen uit het Mad Ready pack heeft Nike ook een zwarte variant van de Nike Mercurial, Phantom en Tiempo voetbalschoenen gelanceerd. Deze voetbalschoenen zijn onderdeel van het zogenaamde ‘’Black’’ pack van Nike. Waar de schoenen uit het Mad Ready pack wel door verschillende sterren gedragen worden, geldt dat niet voor de schoenen uit het Black pack.

Zwarte Nike Phantom voetbalschoenen

Wat betreft het design van voetbalschoenen uit het Black Pack van Nike kunnen we vrij duidelijk zijn. Alle voetbalschoenen zijn volledig zwart met wat subtiele witte accenten om de branding van Nike wat meer in het licht te zetten. De Nike Phantom GX en Luna (met enkelsok) voetbalschoenen zijn dus ook volledig zwart en bevatten een zwarte swoosh met een witte omlijning. Het Gripknit bovenwerk van de Nike Phantom voetbalschoenen lijkt een glimmend effect te hebben, maar dit lijkt enkel te komen doordat de schoenen zwart zijn. De zoolplaat van deze voetbalschoenen heeft een blauwe gloed, waardoor het net lijkt alsof de voetbalschoenen licht geven. Uiteraard zijn ook deze Phantom schoenen weer uitgerust met het 360 Cyclone profiel onder de voorvoet en bevatten de schoenen asymmetrische veters.

Zwarte Nike Mercurial voetbalschoenen

De Nike Mercurial (Vapor en Superfly) voetbalschoenen uit het Black pack zijn ook volledig zwart, maar in plaats van de witte details bevatten deze schoenen blauwe accenten. De swoosh van Nike heeft namelijk een blauwe omlijning en hetzelfde geldt voor de omlijning van de tekst ‘’AIR’’ ter hoog van de hak van de voetbalschoenen. Ook de zoolplaat van de Mercurials is blauw. Ook deze schoenen bevatten weer de bekende kenmerken. Zo zijn de voetbalschoenen uitgerust met een Zoom Air unit, voor de optimale demping. Bovendien bevatten de voetbalschoenen een Flyknit gedeelte rondom de enkels, een speedcage aan de binnenkant en hebben de voetbalschoenen weer de kenmerkende Tri-Star noppen. Het verschil tussen de Nike Mercurial Vapor en Superfly is dat de laatste een hoge enkelsok bevatten.

Zwarte Nike Tiempo voetbalschoenen

De Nike Tiempo voetbalschoenen zijn natuurlijk de klassiekers uit het assortiment van het Amerikaanse sportmerk en al helemaal in het zwart! De Nike Tiempo Legend voetbalschoenen hebben dezelfde look als de Mercurials. De schoenen zijn volledig zwart en de omlijning van de swoosh is deels zilver en deels blauw. De zoolplaat van de schoenen is zilver. Ook deze schoenen bevatten de gebruikelijke kenmerken, zoals de upper van FlyTouch leer, de All Conditions Control technologie en de microdots en foam pods op het bovenwerk van de schoenen!

Zwarte Nike voetbalschoenen bestellen

Alle zwarte Nike voetbalschoenen uit het Black pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Van alle voetbalschoenen uit dit pack is er zowel een Elite versie (de dure versie) als een goedkopere versie beschikbaar. Hoe goedkoper de voetbalschoenen zijn, hoe minder geavanceerde technologieën deze schoenen bevatten. De goedkoopste schoenen bestel je al vanaf € 50,-! De schoenen zijn ook weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus voor natuurgras, kunstgras, harde en zachte ondergronden.

Het Black pack! Dit zijn de zwarte voetbalschoenen van Nike
Het Black pack! Dit zijn de zwarte voetbalschoenen van Nike
Het Black pack! Dit zijn de zwarte voetbalschoenen van Nike
Het Black pack! Dit zijn de zwarte voetbalschoenen van Nike
Het Black pack! Dit zijn de zwarte voetbalschoenen van Nike