Alle Nike voetbalschoenen uit het Mad Brilliance pack zijn roze!

MAD BRILLIANCE! Dat is de naam van het nieuwe pack voetbalschoenen van Nike. Opvallend genoeg lanceerde Nike twee weken geleden ook al nieuwe voetbalschoenen met als titel ''RISING GEM'', waarop verschillende sterspelers speelden tijdens de laatste competitiewedstrijden. Op de roze Mercurials, Tiempo's en Phantoms uit het Mad Brilliance pack zien we deze sterren schitteren tijdens het EK in Duitsland, de Copa América in de Verenigde Staten en waarschijnlijk ook tijdens de Champions League finale in het Wembley Stadium op 1 juni!

De kleur van de schoenen geeft ons in ieder geval al een heerlijke zomerse vibe. We zijn vooral benieuwd of de schoenen ook matchen met de tenues die tijdens de toernooien gedragen worden en natuurlijk ook of de spelers op deze schoenen het beste spel kunnen showen in het heetst van de strijd. MAD BRILLIANCE is het hoe dan ook!

Roze Nike Mercurial voetbalschoenen

Alle voetbalschoenen uit het Mad Brilliance pack van Nike lijken op het oog veel op elkaar. De nuance zit natuurlijk in de features van de schoenen en de subtiele tinten! De Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen uit het Mad Brilliance pack hebben een gradiënt effect. Het bovenste deel van de upper is pastel roze (Pink Foam) en dit loopt naar de onderkant over in een iets donkerdere, maar nog steeds frisse, tint roze. Alle branding op de voetbalschoenen is zwart. Op de voorvoet en de zijkanten van de schoenen prijkt de swoosh van Nike en de zijkanten van de schoenen zijn weer uitgerust met het Nike Air Zoom logo, verwijzend naar de Air Zoom technologie in de schoenen. Uiteraard zijn ook deze versie van de Nike Mercurial voetbalschoenen weer uitgerust met de bekende technologieën, zoals de Vaporsite+ upper, de Flyknit instap, de speedcage en de Tri-star noppen.

Roze Nike Phantom voetbalschoenen

De Nike Phantom voetbalschoenen (GX en Luna) hebben de donkerder roze tint, die we vooral terugzien op de onderkant van de Nike Mercurial voetbalschoenen uit dit pack. Deze frisse tint roze wordt ''Sunset Pulse'' genoemd. Wanneer je je ogen dicht doet en denkt aan een zonsondergang, komt deze kleur hoe dan ook tevoorschijn. Naar de achterkant van de upper van deze kicksen loopt deze tint over in de pastel tint roze (Pink Foam). Ook alle branding op deze schoenen is zwart. De zijkanten bevatten een groot Nike logo, terwijl deze ook subtiel terug komt op de voorvoet en de andere zijkant. De grote swoosh op de zijkanten heeft weer een diamantstructuur, waardoor de schoenen nog meer schwung hebben! Ook deze schoenen bevatten weer de nieuwste features, zoals de Gripknit upper, de assymetrische veters, het Flyknit materiaal en natuurlijk het Nike 360 cyclone profiel onder de voorvoet. De Phantom GX voetbalschoenen hebben een lage enkelsok, terwijl de Nike Phantom Luna weer een iets hogere sok hebben.

Roze Nike Tiempo Legend voetbalschoenen

We sluiten het pack weer af met de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen! Deze voetbalschoenen hebben dezelfde kleurencombinatie als de twee andere voetbalschoenen uit het pack. De voorkant van de upper heeft een erg lichte tint roze en ter hoogte van het midden loopt deze kleur over in het Pink Foam. De swoosh op de zijkanten is zwart en bevat ook de diamantstructuur. Op de achterzijde van de Tiempo's prijkt het Tiempo logo en ter hoogte van het Fyknit boorde bevindt zich een zwart lipje met daarin het logo van het Amerikaanse sportmerk. De Nike Tiempo's uit het Mad Brilliance pack hebben ook weer de bekende features, zoals het Flytouch Plus leer en de microdots in de upper, de ACC technologie en de conische noppen!

Roze Nike voetbalschoenen Brilliance pack bestellen

Alle roze voetbalschoenen uit het Nike Mad Brilliance pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels! De dure versie van de voetbalschoenen bestel je in een prijsrange van € 250 – € 280,-! Dan draag je exact dezelfde voetbalschoenen als verschillende sterspelers dragen. Goedkopere versies zijn echter al beschikbaar vanaf € 50,-! Alle roze voetbalschoenen uit dit pack zijn ook weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus voor natuurgras, kunstgras, harde en zachte ondergronden!

Alle Nike voetbalschoenen uit het Mad Brilliance pack zijn roze!
Alle Nike voetbalschoenen uit het Mad Brilliance pack zijn roze!
Alle Nike voetbalschoenen uit het Mad Brilliance pack zijn roze!
Alle Nike voetbalschoenen uit het Mad Brilliance pack zijn roze!