Rising Gem pack! Dit zijn de grijze voetbalschoenen van Nike!

Speciaal voor alle sterren die in juni gaan schitteren tijdens het EK in Duitsland of de Copa América in de Verenigde Staten heeft Nike een nieuw voetbalschoenen pack gelanceerd. Het pack is door het sportmerk omgedoopt tot het ''Rising Gem Pack'' en bevat nieuwe Nike Mercurials (Superfly en Vapor), Phantoms en Tiempo voetbalschoenen. Deze schoenen worden door de spelers die normaliter op de schoenen spelen gedragen tijdens de laatste wedstrijden van het seizoen, maar ook tijdens de belangrijke toernooien die deze zomer plaats vinden!

In het ''Rising Gem'' pack draait alles om de groei van het talent! Aan het begin van een carriere is het potentieel van een speler te zien, maar moet deze bijgeschaafd worden! Na verloop van tijd, gemotiveerd door de liefde voor het spelletje, overwinnen de spelers de druk en obstakels om het grote podium te bereiken. De juweeltjes treden uit hun schaduw en staan er, net als je het niet door hebt! Nike beloont de inzet en de klasse van deze jonge spelers met het ''Rising Gem'' pack! Alle voetbalschoenen hebben niet alleen de wat sobere tint grijs, maar ook wat kleurige details. We gaan ze allemaal even langs!

Mercurial

De Nike Mercurial voetbalschoenen uit het ''Rising Gem'' pack zijn lichtgrijs (door Nike ''Atmosphere Grey'' genoemd)! Uiteraard staat deze kleur ergens symbool voor. Het staat namelijk voor het donker en de luwte waarin de spelers werken om hun talent bij te schaven. De schoenen bevatten op de upper ook zwarte accenten. De swoosh van Nike op de voetbalschoenen is zwart en bevat een design van diamanten, verwijzend naar de geslepen diamanten die het hoogste podium gehaald hebben en de wrijving die een edelsteen nodig heeft om te polijsten, voordat deze begint te stralen. Ook de ''AIR'' tekst op de voetbalschoenen is zwart. De zoolplaat van de Mercurials hebben een regenboogkleurige afwerking, wat weer symbool staat voor het moment waarop de talenten moeten schitteren! Uiteraard bevatten de Nike Mercurial voetbalschoenen uit het ''Rising Gem'' pack weer de nieuwste technologieën. Zo zijn de schoenen uitgerust met een Air Zoom unit over 3/4 lengte van de voetbalschoenen. Dit zorgt voor de perfecte demping en een veerkrachtig gevoel op het veld. Het bovenwerk van de schoenen betreft weer het zogenaamde Vaporsite+ materiaal. Dit speciale mesh materiaal garandeert niet alleen de perfecte pasvorm, maar ook het perfecte balgevoel. De noppen van de Mercurials betreffen weer Tri-Star noppen, waardoor je altijd sneller weg bent dan je tegenstander en je altijd stabiel bent bij het maken van creatieve acties! De Mercurials uit het pack zijn weer beschikbaar in een versie met een enkelsok (de Superfly) en een lage versie (de Vapor).

Phantom

De Nike Phantom GX (de lage versie) en Luna (hoge versie) voetbalschoenen uit het ''Rising Gem'' pack hebben dezelfde kleuren als de Mercurials. De schoenen zijn lichtgrijs en bevatten op de zijkanten een zwarte swoosh met diamantendesign! De zoolplaat heeft net als de Mercurials het iriserende design en de inlegzool aan de binnenkant van de schoenen is roze, om je net dat extra zetje te geven! Ook deze voetbalschoenen zijn weer uitgerust met de nieuwste technologieën! De upper van de Nike Phantom voetbalschoenen wordt het Nike Gripknit materiaal. Dit is een klevend materiaal, dat zorgt voor het perfecte balgevoel. Op de upper van de voetbalschoenen bevinden zich ook ribbels en een 3D structuur. Deze werken perfecte samen met het Gripknit materiaal, waardoor het balgevoel niet alleen optimaal is, maar ook de pasvorm. Onder de voorvoet bevindt zich weer het Nike Cyclone 360 profiel. Uiteraard heeft dit een functie. Hierdoor ben je nog beter wendbaar bij het maken van onverwachte bewegingen en heb je meer zelfvertrouwen, door dat je meer grip hebt! De veters betreffen weer asymmetrische veters, waardoor je een nog schoner schietoppervlak hebt.

Tiempo

De Nike Tiempo voetbalschoenen uit het ''Rising Gem'' pack hebben ook weer dezelfde kleurencombinatie als de twee bovengenoemde voetbalschoenen. De Tiempo's zijn grijs met een zwarte swoosh op de zijkanten. Ook de zoolplaat van deze schoenen heeft het regenboog effect en de inlegzool van de schoenen is roze. Wat de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen weer speciaal maakt, zijn de kleine microdots op de upper van de voetbalschoenen. Deze heeft Nike weer geplaatst op de plekken waar je als voetballer het meest de bal raakt, voor een nog betere nauwkeurigheid bij het dribbelen, passen en schieten. De schoenen bevatten in de upper ook een design van lijnen, waardoor je voet nog dichter bij de bal is. Het materiaal van de upper van de Nike Tiempo voetbalschoenen betreft weer het zogenaamde FlyTouch materiaal. Kenmerkend aan het FlyTouch leer is dat het zich goed aanpast aan de vorm van je voeten en het je ook nog eens de perfecte ondersteuning biedt. Het Flyknit rondom de enkels zorgen ervoor dat je nog beter deze schoenen aan kunt doen. Bovendien zorgt het voor de nodige stabiliteit. De noppen betreffen conische noppen. Hierdoor bent je altijd wendbaar en stabiel bij het afremmen en maken van de wendingen!

Alle voetbalschoenen uit het Nike ''Rising Gem'' pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De Elite versie betreft de versie die door verschillende sterspelers gedragen wordt. Dit is de dure versie, welke alle technologieën bevatten. Er zijn ook weer goedkopere versies van deze schoenen beschikbaar. Deze bestel je al vanaf € 50,-. De schoenen uit dit pack zijn weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus voor natuurgras, kunstgras, harde en zachte ondergronden!

Rising Gem pack! Dit zijn de grijze voetbalschoenen van Nike!
Rising Gem pack! Dit zijn de grijze voetbalschoenen van Nike!
Rising Gem pack! Dit zijn de grijze voetbalschoenen van Nike!
Rising Gem pack! Dit zijn de grijze voetbalschoenen van Nike!
Rising Gem pack! Dit zijn de grijze voetbalschoenen van Nike!