Samenwerken met Voetbal-schoenen.eu

Voetbal-schoenen.eu geeft voetbalfans al meer dan tien jaar een eigen podium door hen op de hoogte te houden van het laatste nieuws over hun of haar voetbalschoenen en meer. Voetbal-schoenen.eu is een blog die voetbalschoenen en meer voetbalgerelateerde fashion producten van merken en shops de aandacht geeft die het verdient. Wij ademen voetbal. Als blog hebben wij zeer nauwe contacten met merken en shops en zitten wij altijd ongekend dicht bij het vuur als het gaat om het verkrijgen van de laatste releases. Zo zijn wij er eerder bij dan wie dan ook en zetten wij releases tot ongekende hoogtes in de markt. Fans zitten bij ons op de eerste rang als het gaat om dergelijk nieuws. Wij zijn er voor fans, maar als jij dat wilt zijn wij er ook voor jouw merk en shop! Met onze bezoekersaantallen, volgers op social media en inschrijvers van onze nieuwsbrief is ons bereik enorm. Wil jij samenwerken met Voetbal-schoenen.eu om jouw merk, shop, product of dienst volop bij onze en natuurlijk jouw doelgroep in de schijnwerpers te zetten? Dat kan! Ontdek onze mogelijkheden van samenwerking hieronder eens en neem contact met ons op via redactie@voetbalshirts.com.

Advertorial

Sponsored content. Jij levert een tekst aan en wij herschrijven dit naar een blog die in de style past van het imago van onze bezoekers. Of jij levert een onderwerp aan en wij schrijven volledig de tekst. Het kan allemaal. Als blog houden wij ervan om content te schrijven en onze contentmarketeers zijn in staat om de boodschap van het blog perfect over te brengen. Niets is leuker dan een stuk tekst te schrijven dat aanslaat bij onze bezoekers. Een tekst die het verschil maakt, gegoten in een blog. Wij schrijven onze blogs ook nog eens zo dat ze fantastisch vindbaar zijn in de organische resultaten van zoekmachines. Zo drijven we een grote stroom aan bezoekers die ook converteert op jouw website. Een blog krijgt een prominente plaats op de homepage die altijd in het oog springt van de bezoekers van de homepage.

Gesponsorde producten

Breng jouw producten onder aandacht op speciale productpagina's van Voetbal-schoenen.eu. Deze producten worden tevens getoond naast relevante blogs en zijn zo altijd in het oog voor de bezoeker. Binnen een klik op de knop belanden bezoekers op de betreffende productpagina van jouw website en zijn ze slechts een stap verwijderd van een aankoop.

Social media

Op social media heeft Voetbal-schoenen.eu een flinke community opgebouwd met trouwe likers en volgers. Wij zijn prominent aanwezig op social media en posten meerdere keren per dag een bericht. Jouw merk, shop, product of dienst kunnen wij flink laden op Facebook, Twitter en Instagram, tevens in combinatie met betaalde advertenties op deze netwerken. Heb je weleens gedacht aan een win-actie via social media? Jij levert ons jou te gekke product aan en wij verloten dit aan de hand van bepaalde voorwaarden aan onze trouwe likers en volgers. Zeker weten dat dit aanslaat!

Nieuwsbrief

Met een flink bestand aan e-mailadressen staat Voetbal-schoenen.eu wekelijks dicht bij zijn trouwe fans om hen op de hoogte te houden van de laatste releases. Maar wij houden ze van meer nieuws op de hoogte. Als het moet, helpen wij ze een handje. Bijvoorbeeld door hen een unieke kortingscode te sturen, waarmee ze een prachtige korting kunnen verzilveren bij het betreffende merk of shop. Ook helpen wij ze door hen te vermelden waar zij de nieuwste releases kunnen kopen of waar er een aantrekkelijke sale is. Jij als merk of shop kan in zo'n nieuwsbrief staan. Met het hoge open ratio weet je zeker dat je niet onopgemerkt voorbij gaat.

Alles is dus mogelijk! Neem gerust contact op met ons en stuur een e-mail naar redactie@voetbalshirts.com