Nike lanceert nieuwe voetbalschoenen: het Nike Mad Ready pack

Het nieuwe voetbalschoenen pack van Nike heet ‘’Mad Ready’’. Alle packs van Nike hebben dit seizoen als titel ‘’Ready’’, maar het eerste pack van 2024 zou daar een overtreffende trap van zijn, nog gekker dus! Qua kleuren valt dat alles mee. Bij ‘’Mad Ready’’ verwacht je misschien opvallende of fluorescerende kleuren. Niets is minder waar! Nike houdt het namelijk vrij eenvoudig, waardoor de Nike Mercurial, Phantom en Tiempo voetbalschoenen ook aantrekkelijk kunnen zijn voor de liefhebbers van de traditionele zwarte voetbalschoenen. Alle voetbalschoenen uit het nieuwe pack zijn namelijk een combinatie van wit of beige met zwarte details. De schoenen uit dit pack worden vanaf nu tot begin april gedragen door verschillende sterren!

Beige Nike Mercurial voetbalschoenen

We beginnen met de nieuwe Nike Mercurial Vapor en Superfly voetbalschoenen. Waar de andere schoenen uit het pack witte details bevatten, is dit bij de Mercurials niet het geval. Deze kicksen zijn geheel beige met subtiele zwarte accenten. De tint beige wordt door Nike overigens ‘’Lemonade’’ genoemd. Daarbij lijkt het Amerikaanse sportmerk vooral ingespeeld te hebben op de modekleur van dit jaar. Vorig jaar vestigde beige zich als één van de modekleuren en die trend wordt dit jaar doorgezet. De kleur wordt vaak geassocieerd met rust, eenvoud en eigentijds. Dit is exact wat de Nike Mercurial Superfly 9 en Nike Mercurial Vapor 15 Zoom Air voetbalschoenen uit het Mad Ready pack uitstralen. De zwarte accenten komen alleen terug in de branding van Nike op de voorvoet en zijkanten van de voetbalschoenen en een deel van de zoolplaat. Sinds vorig jaar bevatten de Mercurials de Air Zoom unit aan de onderkant en ook op deze voetbalschoenen mag deze unit niet ontbreken!

Zwart/Witte Nike Phantom voetbalschoenen

De Nike Phantom GX en Luna (de versie met Flyknit enkelsok) bevatten geen beige tinten. Deze schoenen zijn een combinatie van wit en zwart. De voorkant van de schoenen is wit en de achterkant is zwart. Beide delen worden weer gescheiden door een bliksemschicht lijn, die de schoenen een snelle look geven! Nike heeft ook wat elegantie aan de nieuwe schoenen toegevoegd. De swoosh op de zijkanten is namelijk goud, evenals de Cyclone 360 zoolplaat onder de voorvoet van de schoenen. De Nike Phantom GX en Luna II voetbalschoenen lijken weer erg op elkaar. Het enige verschil tussen beide schoenen is de asymmetrische enkelsok van de Phantom Luna II voetbalschoenen. Het bovenwerk van de Phantom voetbalschoenen is weer gemaakt van het iconische Gripknit materiaal, voor een nog betere touch. De veters van de schoenen zijn ook weer asymmetrisch, voor een nog schoner schietoppervlak.

Zwart/Witte Nike Tiempo Legend voetbalschoenen

Ook de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen zijn natuurlijk onderdeel van het ‘’Mad Ready pack’’. Deze schoenen combineren de kleuren van de Nike Mercurials en Nike Phantoms uit dit pack. Het voorste gedeelte van deze schoenen is namelijk beige en de achterkant wit. De zwarte accenten komen met name terug in de swoosh van Nike en het Flyknit boord. De swoosh van de nieuwe Tiempo Legend 10 schoenen is niet geheel zwart. Het achterste gedeelte is namelijk goud en bevat de naam van de schoen: TIEMPO. De zoolplaat van deze schoenen is wit. De Tiempo’s bevatten ook weer de nieuwste materialen en technieken, zoals het FlyTouch Plus leer en de microdots op de upper. Bovendien bevatten de Nike Tiempo Legend 10 voetbalschoenen weer conische (ronde noppen).

Alle voetbalschoenen uit het Nike Mad Ready pack worden zeker tot eind maart door verschillende spelers gedragen. Eind maart/begin april lanceert Nike weer een nieuw pack. Dit betekent dat deze voetbalschoenen vanaf dan weer beschikbaar zijn in andere kleurencombinaties!

Voetbalschoenen Mad Ready pack bestellen

Alle voetbalschoenen uit het Nike Mad Ready pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De Elite voetbalschoenen betreffen de voetbalschoenen die ook daadwerkelijk door de spelers en speelsters gedragen wordt. Dit zijn dan ook direct de duurste voetbalschoenen. De Tiempo’s zijn € 250,-, de Mercurials en Phantoms bestel je vanaf € 260,-. Uiteraard zijn er ook weer goedkopere versies van deze schoenen beschikbaar. Deze bestel je vanaf € 50,-. Over het algemeen geldt wel: hoe goedkoper de schoen is, hoe minder technologieën de schoen bevat of hoe goedkoper de materialen zijn. Alle schoenen zijn weer beschikbaar voor natuurgras, kunstgras, zachte en harde ondergronden.

Nike lanceert nieuwe voetbalschoenen: het Nike Mad Ready pack
Nike lanceert nieuwe voetbalschoenen: het Nike Mad Ready pack
Nike lanceert nieuwe voetbalschoenen: het Nike Mad Ready pack
Nike lanceert nieuwe voetbalschoenen: het Nike Mad Ready pack
Nike lanceert nieuwe voetbalschoenen: het Nike Mad Ready pack