Vini JR lanceert oranje Nike Zoom Air Mercurial Vapor voetbalschoenen

Nike heeft weer een nieuwe versie van de Nike Air Max Plus Mercurial Vapor voetbalschoen gelanceerd. Dit keer betreft het een voetbalschoen die exclusief door Real Madrid en Brazilië sterspeler Vinicius Junior gedragen wordt. De aanvaller van Los Blancos presenteerde zijn nieuwe voetbalschoenen ‘’al bellend’’ in het Brazilië WK 1998 voetbalshirt van Nike! De voetbalschoenen worden vanaf nu tot medio mei 2024 exclusief door de rappe aanvaller gedragen. Of er ook nog andere spelers op de schoenen gaan spelen, is vooralsnog niet bekend.Waar Vini JR is, legt hij zijn tegenstanders het vuur aan de schenen! De nieuwe Nike Mercurial Vapor Vini JR voetbalschoenen symboliseren 100% de speelstijl van de Braziliaan. Door Nike wordt de kleurencombinatie van de schoenen overigens ‘’Pimento/Black’’ genoemd. De piment is een plant of specerij uit Midden Amerika, met de smaak van een mix van peper en kaneel. Kenmerkend voor deze specerij is de lichte aromatische scherpte! De kleur kan het best omschreven worden als paars/rood en deze kleur komt dan ook terug in de vorm van een lichte gloed op de nieuwe voetbalschoenen van Vinicius Junior. De voetbalschoenen zijn namelijk oranje met een licht paars/rode gloed naar de onderkant van de upper. De swoosh van Nike op de zijkanten van deze Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen is ook ‘’Pimento’’ met een zwarte omranding. Alle andere details van de schoenen zijn zwart. De golven op de upper zijn namelijk zwart en hetzelfde geldt voor de instap, de veters en een deel van de zoolplaat.

Qua technologieën bevatten de nieuwe Nike Air Max Zoom voetbalschoenen van Vini JR dezelfde kenmerken als de onlangs gelanceerde fel gele Nike Mercurial Dream Speed voetbalschoenen. Het bovenwerk/de upper van de schoenen wordt het Vaporsite+ materiaal genoemd. Dit betreft een combinatie van stroeve mesh, rasters en een premium voering. Door dit materiaal hebben spelers die de schoenen dragen een optimale balbeheersing wanneer zij hoge snelheden behalen. De Nike Mercurial voetbalschoenen zijn namelijk de ideale voetbalschoenen voor snelle spelers. Het Vaporsite+ is een buigzaam en zacht materiaal, waardoor de bal als het ware aan je voet blijft plakken bij het schieten, dribbelen en passen. Sinds vorig jaar hebben de Mercurials een verbeterde pasvorm, die de vorm van de voet nog beter volgt. Dit komt tot uiting in de neus van de schoenen die nog beter de vorm van de voeten volgt en een betere pasvorm ter hoogte van de hakken. Een ander kenmerk van de Nike Mercurial voetbalschoenen is de zogenaamde Air Zoom unit, welke zich bevindt over ¾ van de lengte van de buitenzool. De Zoom Air unit heeft hetzelfde effect als in de Nike Air Max sneakers. Het zorgt voor de perfect vering, waardoor de spelers die deze schoenen dragen nog vrijer kunnen bewegen op het veld en nog veerkrachtiger zijn. Met deze voetbalschoenen ben je simpelweg sneller dan je tegenstander! De zoolplaat is verder uitgerust met zogenaamde Tri-Star noppen. Zoals het woord al zegt, hebben de noppen de vorm van een driepuntige ster, waardoor je grip hebt in alle richtingen, ook bij het behalen van hoge snelheden. Over de noppenconfiguratie is ook weer goed nagedacht. De noppen aan de voorkant zorgen voor grip bij het afzetten en die aan de achterkant voor grip bij het afremmen. Uiteraard bevatten de schoenen ook weer een inlegzool, waardoor je voeten niet gaan schuiven in de schoenen.

De nieuwe Nike Zoom Air Mercurial Vapor voetbalschoenen van Vini JR kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Van deze voetbalschoen is alleen de dure versie gelanceerd. Dit betekent dat de schoenen een prijs hebben van € 269,95. Er is zelfs geen versie met een enkelsok (de Nike Mercurial Superfly) beschikbaar. Check in de onderstaande winkels uiteraard wel goedkopere Mercurials.

Vini JR lanceert oranje Nike Zoom Air Mercurial Vapor voetbalschoenen
Vini JR lanceert oranje Nike Zoom Air Mercurial Vapor voetbalschoenen
Vini JR lanceert oranje Nike Zoom Air Mercurial Vapor voetbalschoenen
Vini JR lanceert oranje Nike Zoom Air Mercurial Vapor voetbalschoenen