Dit zijn de witte Nike Mercurial voetbalschoenen uit het Blast pack

De dagen worden weer wat langer! Nog even doorbijten en dan zien we de zon nog meer wat stralen. Nike zorgt in deze periode altijd voor wat vrolijkheid. Dit is namelijk de periode waarin Nike weer een nieuw pack voetbalschoenen lanceert en traditiegetrouw hebben de nieuwe releases van het Amerikaanse sportmerk in deze periode opvallende kleuren, waardoor je spontaan weer zin krijgt in de zomer. De nieuwe Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen uit het nieuwe Blast pack van Nike vormen hier geen uitzondering op! Ook deze voetbalschoenen bevatten namelijk een zomerse kleurencombinatie. Dit zijn overigens dezelfde kleuren als de nieuwe Nike Phantom GX voetbalschoenen, maar daarover straks meer.

De nieuwe Nike Mercurials worden gedragen door spelers als Mbappé, Ronaldo, Rashford, Musiala, Sancho (allemaal de hoge versie/ Superfly) en Haaland, Lewandowski, Mudryk, Bruno Fernandes, Kvaratskhelia (de lage versie/Vapor). Ook Frenkie de Jong, Steven Berghuis, Kenneth Taylor, Guus Til, Anwar El Ghazi en Javairo Dilrosun dragen deze voetbalschoenen.

Design Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen Blast pack

Het Nike Blast pack staat geheel in het teken van de release van de nieuwe generatie van Nike Phantom GX voetbalschoenen. In deze voetbalschoenen heeft Nike wat nieuwe features doorgevoerd. De kenmerken van de Nike Mercurial voetbalschoenen zijn hetzelfde als de vorige versie en bevatten alleen een nieuwe kleurstelling. Dit is dezelfde kleurencombinatie als de Nike Phantom GX voetbalschoenen. De nieuwe Nike Mercurial voetbalschoenen uit het Blast pack hebben wit als basiskleur en bevatten zowel lichtblauwe als roze accenten. Het meest opvallende aan de voetbalschoenen is de swoosh van Nike aan de ene zijkant en de tekst ''AIR'' aan de andere kant. Deze hebben een lichtblauwe omlijning en bevatten aan de binnenkant een all-over print het Mercurial trademark teken. Het bovenwerk van de schoenen is bovendien uitgerust met een print van flitsende lichtblauwe lijnen. Ter hoogte van de hiel prijkt de swoosh van Nike in het roze en ook de binnenzool is roze. Het onderstel van de voetbalschoenen is lichtblauw met roze noppen. De Nike Mercurial voetbalschoenen bevatten tal van technologieën om snelle, technische en behendige voetballers te faciliteren. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees dan vooral verder!

Technologieën Nike voetbalschoenen Blast pack

  • Sinds vorig jaar heten de Nike Mercurial voetbalschoenen niet alleen maar Nike Mercurials, maar Nike Mercurial Zoom. De reden hiervan is dat het sportmerk de AirZoom technologie aan de voetbalschoenen heeft toegevoegd. In driekwart van de zoolplaat van de voetbalschoenen is namelijk een Air Zoom unit verwerkt. Deze technologie zorgt ervoor dat de energie die jij in je schoenen legt, er ook daadwerkelijk uit komt. Met deze technologie wordt je energie dus nog beter benut. Deze technologie zorgt voor demping, waardoor je voeten nog minder belast worden en je nog slimmer met je energie om kan gaan. Door de kleurencombinatie (geel/oranje) zien de schoenen er ook nog eens energiek uit
  • De onderkant van de voetbalschoenen bevatten diagonale noppen en klauwnoppen in het lichtblauw/roze. Deze noppenconfiguratie wordt de Tri-Star noppen configuratie genoemd. Door de Tri-Star noppenconfiguratie heb je ook nog een betere grip en kun je nog sneller van je tegenstanders los komen en van richting veranderen. De noppen aan de achterkant zorgen voor grip en stabiliteit wanneer je remt en de noppen op de voorzijde zorgen juist voor grip bij hoge snelheden en wanneer je je los maakt van je tegenstander. 
  • Het gebreide materiaal van het bovenwerk van de voetbalschoenen is weer uitgerust met de Vaporsite+ technologie. Dit betreft een combinatie van mesh met andere hoogwaardige materialen. Dit zachte materiaal omsluit je voet perfect en zorgt voor een nog beter balgevoel bij hoge snelheden en heeft dus een positief effect op je schoten op doel, je passes en natuurlijk je dribbels.
  • Rondom de enkels bevindt zich de nieuwe Flyknit technologie, die zich perfect aanpast aan de vorm van je voeten. Flyknit omwikkelt je enkels met een elastisch materiaal voor een stevig gevoel. Hierdoor gaan je voeten niet in de voetbalschoenen schuiven (het bekende lockdown effect), behoud je ook nog bewegingsvrijheid en heb je een perfecte pasvorm. 
  • Ook de binnenkant van deze voetbalschoenen hebben weer een speciale structuur. Dit betreft een sterk materiaal die je voeten verbinden met de buitenzool. Dit zorgt ook voor een optimale lockdown en extra snelheid. Dit wordt ook wel de speedcage technologie genoemd. Deze kooiconstructie van dun en sterk materiaal houdt de voet op de buitenzool zonder dat er extra gewicht word toegevoegd.
  • Het bovenwerk van de Nike Mercurial Air Zoom voetbalschoenen bevatten ook een extra laagje. Dit laagje wordt de All Conditions Control technologie genoemd. Door deze technologie is de balcontrole perfect in zowel droge als natte weersomstandigheden.
  • Ook de Nike Mercurial voetbalschoenen uit het Blast pack zijn weer beschikbaar in een versie met enkelsok (Dynamic Fit Collar) en zonder enkelsok (de Vapor versie).

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de wit/lichtblauwe/roze Nike Mercurial Vapor en Superfly voetbalschoenen uit het Blast pack, welke vanaf nu tot medio april gedragen worden door verschillende sterspelers. In april lanceert Nike weer een nieuw pack en vanaf dan hebben de voetbalschoenen weer een nieuwe kleurstelling. 

Nike Mercurial voetbalschoenen Blast pack bestellen

De nieuwe Nike Mercurial Air Zoom voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Wil je dezelfde schoenen als de spelers dragen? Dan dien je wel rekening te houden met de prijs. De Superfly versie is namelijk € 279,95 en de Vapor versie € 259,95. Deze schoenen bevatten dan wel alle technologieën die we in dit artikel besproken hebben. Goedkopere versies zijn echter al beschikbaar vanaf € 50,-. Dit betreffen of oudere versies of versies met andere technologieën. De voetbalschoenen zijn ook weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuurgras, als voor kunstgras en harde ondergronden. In de ronderstaande winkels kun je de voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering!

Bestel deze Nike Mercurial Vapor en Superfly voetbalschoenen direct in de NIKE SHOP!

of deze winkel! 

Nike Mercurial voetbalschoenen Blast pack

Nike Mercurial voetbalschoenen Blast pack

Nike Mercurial voetbalschoenen Blast pack

Nike Mercurial voetbalschoenen Blast pack

Nike Mercurial voetbalschoenen Blast pack