Met de Nike Mercurial Air Zoom voetbalschoenen geef en ben je licht!

Nike heeft vandaag een super vet pack gepresenteerd, namelijk het Nike Lucent Pack! De nieuwe Nike Mercurial Vapor en Superfly voetbalschoenen uit dit pack geven bijna letterlijk licht! Met deze voetbalschoenen val je direct op! En dat komt niet alleen door de kleur van de nieuwe Mercurials, maar ook door een nieuwe feature! Daar vertellen we in dit artikel alles over. Op deze gele Nike Mercurial zien we vanaf nu spelers als Ronaldo, Mbappé, Sancho, Rashford, Darwin, Musiala, Fred (allemaal de Superfly/hoge versie) en Lewandowski, Bellerín, Dembélé, Hazard, Vlahovic, Ansu Fati, Bruno Fernandes, Philippe Coutinho (de Vapor/lage versie) en tal van andere sterren vanaf deze maand tot medio oktober/november schitteren. Bij Ajax worden deze schoenen gedragen door Steven Berghuis!

Design Nike Mercurial voetbalschoenen Lucent pack!

De nieuwe Nike Mercurial Vapor en Superfly voetbalschoenen uit het Lunar pack zijn overigens ook de voetbalschoenen die op de cover van FIFA 23 staan! De schoenen zijn volledig geel (inclusief de veters) en bevatten aan de zijkanten een opvallende oranje/witte swoosh met zwarte omranding. De andere kant van de schoenen bevatten een super dikke graphic van de tekst: ''AIR'' in dezelfde kleuren als de swoosh! Dit is een knipoog naar de nieuwe technologie die Nike in de voetbalschoenen verwerkt heeft, namelijk de Air Zoom technologie. In ongeveer 3/4de van de zoolplaat van de voetbalschoenen is namelijk een Air Zoom unit verwerkt. Deze technologie zorgt ervoor dat de energie die jij in je schoenen legt, er ook daadwerkelijk uit komt. Met deze technologie wordt je energie dus nog beter benut. Deze technologie zorgt voor demping, waardoor je voeten nog minder belast worden en je nog slimmer met je energie om kan gaan. Door de kleurencombinatie (geel/oranje) zien de schoenen er ook nog eens energiek uit! De onderkant van de voetbalschoenen bevatten diagonale noppen en klauwnoppen in het oranje/paars. Deze noppenconfiguratie wordt de Tri-Star noppen configuratie genoemd.

Nieuwe technologieën

De Air Zoom technologie is niet de enige nieuwe technologie die Nike in de Nike Mercurial voetbalschoenen heeft verwerkt.

  • Een andere technologie is de Vaporsite+ technologie. Dit systeem komt terug in het bovenwerk van de Mercurials. Dit betreft een combinatie van mesh met andere hoogwaardige materialen. Dit zachte materiaal zorgt voor een nog beter balgevoel, wat weer een positief effect heeft op je schoten op doel, je passes en natuurlijk je dribbels.

  • Rondom de enkels bevindt zich een geheel nieuwe Flyknit technologie, die zich perfect aanpast aan de vorm van je voeten. Hierdoor gaan je voeten niet in de voetbalschoenen schuiven (het bekende lockdown effect) en behoud je ook nog bewegingsvrijheid.

  • De binnenkant van de voetbalschoenen bevat een speciale structuur. Dit betreft een sterk materiaal die je voeten verbinden met de buitenzool. Dit zorgt ook voor een optimale lockdown en extra snelheid. Dit wordt ook wel de speedcage genoemd.

  • Door de Tri-Star noppenconfiguratie heb je ook nog een betere grip en kun je nog sneller van je tegenstanders los komen en van richting veranderen.

  • Het bovenwerk van de Nike Mercurial voetbalschoenen bevatten ook een extra laagje. Dit laagje wordt de All Conditions Control technologie genoemd. Door deze technologie is de balcontrole perfect in zowel droge als natte weersomstandigheden.

  • De Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen zonder enkelsok en de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen zijn de schoenen met enkelsok (Dynamic Fit Collar)

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nike Mercurial AirZoom voetbalschoenen, waar verschillende spelers tot het WK in Qatar op spelen. Rond november lanceert Nike weer een nieuwe kleurstelling van deze snelle voetbalschoenen!

Nike Mercurial voetbalschoenen bestellen

De gele Nike Mercurial voetbalschoenen uit het Lucent pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De Mercurial Superfly Elite versie (de versie die de spelers dragen) zijn € 289,95 en de Elite versie van de Vapor voetbalschoenen is € 259,95. Uiteraard zijn er ook goedkopere versies beschikbaar. Deze bestel je namelijk al vanaf € 59,95. Goedkopere versies bevatten wel minder technologieën. Zoals alle voetbalschoenen van Nike zijn deze schoenen ook weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus zowel voor kunstgras, als voor natuurgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je deze schoenen ook laten personaliseren. Directe levering!

Bestel deze Nike Mercurial Vapor en Superfly voetbalschoenen direct in de NIKE SHOP!

of deze winkel! 

Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen Lucent pack