Wit/groene Nike Tiempo Legend voetbalschoenen - Spectrum pack

Nike heeft afgelopen week witte Nike Tiempo Legend VIII voetbalschoenen met groene accenten gelanceerd. Deze Nike Tiempo’s zijn onderdeel van het nieuwe Spectrum pack van het merk, welke ook nieuwe Nike Mercurials en Phantom GT voetbalschoenen bevatten. Deze wit/groene Nike Tiempo voetbalschoenen worden vanaf nu tot en met april gedragen door spelers als Virgil van Dijk, Gerard Pique, Allison, Lenglet en Thiago Silva. Bij Ajax worden de Nike Tiempo VIII voetbalschoenen gedragen door aanvoerder Dusan Tadic.

Design Nike Tiempo Legend voetbalschoenen - Spectrum pack

Deze wit/groene Nike Tiempo Legend VIII voetbalschoenen zijn dus onderdeel van het nieuwe Spectrum pack van Nike en dit pack staat eigenlijk in het teken van de lente die in aantocht is. De zon komt wat meer door en dat betekent dat er ook weer wat fellere en opvallende kleuren zijn toegestaan. De felle kleur die in deze Nike Tiempo Legend VIII voetbalschoenen terug komt is de kleur fel groen. De swoosh aan de zijkanten van de voetbalschoenen heeft deze kleur en hetzelfde geldt voor de binnenkant van de schoenen. Bovendien zijn de noppen van de schoenen fel groen. Verder zijn de nieuwe Nike Tiempo Legend voetbalschoenen geheel wit. Het Tiempo trademark teken prijkt in het zilver op de hiel van de schoenen en de swoosh van Nike prijkt in het zwart ook op de zoolplaat. De Nike Tiempo voetbalschoenen zijn bij uitstek dé voetbalschoenen voor verdedigers en hieronder leggen we nog even uit waarom deze schoenen perfect zijn voor verdedigers of andere posities.

Technologieën Nike Tiempo Legend 8 voetbalschoenen

Nike heeft al een aantal jaar geen nieuwe features aan de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen toegevoegd. Deze voetbalschoenen bevatten sinds twee jaar dezelfde kenmerken, die we hieronder nog even kort opgesomd hebben voor jullie:

  • Upper van kangoeroeleer: Deze Nike Tiempo VII voetbalschoenen zijn weer gemaakt van een zacht (niet gestikt) kangoeroeleer. Het leer heeft een aparte structuur,  welke de Tiempo's een futuristische look geven. De bovenkant van de voetbalschoenen bevat namelijk een speciale 3D structuur, een zogenaamde diamantenstructuur. Dit zorgt niet alleen voor de ultieme pasvorm, het zorgt er bovendien voor dat het eerste balcontact direct goed is. 
  • Quad-Fit Mesh: De upper van de Nike Future DNA voetbalschoenen zijn uitgerust met een extra laagje van Quadfit Mesh. Dit is een extra laagje van mesh aan de binnenkant van de voetbalschoenen. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het als het ware rondom je voet wikkelt, zodat je een nog betere lockdown hebt. Dit betekent dat je voeten nog beter in de schoen blijven zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Het zorgt juist net voor dat extra stukje bescherming en stabiliteit en voorkomt dus blessures.
  • Flyknit tong, voor de perfecte ondersteuning. Bovendien biedt het extra ademing en elasticiteit. 
  • All Conditions Control technologie: De upper (de bovenkant) van de voetbalschoenen is uitgerust met een extra laagje met een speciale 3D structuur. Dit betreft de All Conditions Control technologie, welke zorgt voor het perfecte balgevoel in alle weersomstandigheden, dus zowel als het regent als wanneer de zon volop schijnt. 
  • Hyperstability zoolplaat: De zool van Tiempo Legend VIII schoenen is gemaakt van pebax. Pebax heeft als voordeel dat je hier hoge snelheden mee kunt behalen, omdat het een super licht materiaal is. Bovendien geeft het veel steun. 
  • Noppenconfiguratie: De noppen aan de onderkant van deze nieuwe, voetbalschoenen laten je snel draaien en zorgen ervoor dat je nog beter kunt versnellen. Je bent je tegenstander dus altijd te snel af! Er bevinden zich namelijk ronde/kegelvormige noppen en meer getande noppen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je altijd snel kan reageren en ook nog eens voor de perfecte stabiliteit. 
  • Inlegzool met NikeGrip technologie: De inlegzool van alle Nike voetbalschoenen is verbonden met een speciale chassis, welke ervoor moet zorgen dat je nog sneller kunt reageren. Iedere maat heeft een andere chassis. Dit betreft de zogenaamde NikeGRIP technologie. Deze is uitgerust met een speciale 3D structuur die perfect aansluit op de inlegzool in de schoen. Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven en het zorgt ook nog eens voor een perfecte demping van schokken.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze opvallende wit/groene Nike Tiempo Legend VIII voetbalschoenen uit het Spectrum pack, welke door de bovengenoemde spelers en nog veel meer sterren worden gedragen tot en met april. Check ook de blauwe Nike Phantom GT voetbalschoenen uit dit nieuwe pack. 

Witte Nike Tiempo Legend VIII voetbalschoenen bestellen

Deze wit/groene Nike Tiempo Legend voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en voor volwassenen. De dure versie van deze voetbalschoenen heeft een prijs van € 220,-, maar goedkopere versies van de wit/groene Nike Tiempo's bestel je al vanaf € 50,-. Deze voetbalschoenen zijn ook weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. Er is bovendien een zaalvoetbalschoen van de Nike Tiempo's beschikbaar. In de onderstaande winkels kun je de Nike Tiempo's ook laten personaliseren. Directe levering! 

Bestel deze voetbalschoenen direct in de officiële NIKE SHOP! 

of deze winkel! 

of deze webshop

Wit groene Nike Tiempo Legend voetbalschoenen