Blauwe Nike Phantom GT voetbalschoenen - Spectrum pack

Nike heeft afgelopen week het nieuwe Spectrum pack gelanceerd en deze bevat ook nieuwe Nike Phantom GT voetbalschoenen. Met de lente in aantocht mogen voetbalschoenen wat meer opvallen en dus hebben de nieuwe Nike Phantom voetbalschoenen een opvallende kleur. De Nike Phantom voetbalschoenen zijn de schoenen die onder andere door spelers als Cavani, Kane, Lautaro Martinez, Kimmich, Kevin de Bruyne, Mason Mount en Upamecano gedragen worden. Ook spelers als Nathan Aké en Toby Alderweireld dragen de Nike Phantom GT voetbalschoenen. Bij Ajax worden deze schoenen gedragen door Klaassen, Idrissi en Perr Schuurs.

Design Nike Phantom GT voetbalschoenen - Spectrum pack

De upper van de nieuwe Nike Phantom GT voetbalschoenen is geheel lichtblauw en dit past perfect bij de kleuren van de voetbalschoenen uit het nieuwe Spectrum pack. Het Spectrum pack bevat namelijk alleen maar kleurige voetbalschoenen en dat komt ook precies overeen met de betekenis van het woord spectrum. Het zijn namelijk de zichtbare kleuren in het licht. De nieuwe Nike Phantom GT voetbalschoenen zijn geheel lichtblauw en bevatten zowel zilveren als fel groene accenten. De zijkanten van de Nike Phantom GT voetbalschoenen uit het Spectrum pack bevatten een zilveren lijn met daarin in het zwart de naam van de schoenen: PHANTOM. Ook de swoosh aan de zijkanten van de schoenen is zilver met een zwarte omranding. De fel groene accenten komen met name terug in de noppen, de binnenzool en rondom de veters. Sinds september 2020 bevatten de Nike Phantom voetbalschoenen een unieke technologie, namelijk de Flyease technologie. Deze en de andere technieken die door het Amerikaanse sportmerk in de schoenen verwerkt zijn, worden hieronder besproken.

Kenmerken en technologieën Nike Phantom GT voetbalschoenen

  • De bovenkant van de Nike Phantom GT voetbalschoenen (de opvolger van de Nike Phantom Venom en Phantom Vision) is gemaakt van een zogenaamd Generative Texture. Dit is een speciale 3D structuur dat zich over de gehele upper van de voetbalschoenen bevindt en is door Nike ontwikkeld met behulp van speciale software. Ter hoogte van de neus en de wreef van de schoenen is dit materiaal wat dikker, waardoor je nog beter kunt drillen, schieten en passen. Deze structuur in combinatie met een Flyknit materiaal van het bovenwerk van de schoenen geeft je als voetballer het gevoel dat je op blote voeten speelt. Het zorgt niet alleen voor nog meer grip op de bal, het geeft je bovendien een nog beter balgevoel.
  • Een andere technologie die in de schoenen is verwerkt is dus de FlyEase technologie. Deze technologie is niet meer dan een hielkap die Nike sinds september aan de Nike Phantom GT voetbalschoenen heeft toegevoegd. Een hielkap zorgt gewoonlijk voor de perfecte lockdown van je voeten in de voetbalschoenen. Daarnaast heeft deze kap nu ook de functie van de veters. Je kunt de fit van de hielkap namelijk naar wens aanpassen. Dat heeft als gevolg dat je hierdoor nog makkelijker in de schoenen kunt stappen en deze ook makkelijker weer uit kunt doen. Daarnaast zorgt het voor de perfecte pasvorm en daardoor ook voor het perfecte balgevoel. De veters van de Nike Phantom GT voetbalschoenen hebben ook een speciale structuur. Deze zijn diagonaal geplaatst, waardoor je als je schiet een nog schoner schietoppervlak heeft.
  • De zoolplaat aan de onderkant van de voetbalschoenen betreft een zogenaamde Hyperquick zoolplaat. Door deze ultra lichte zoolplaat kun je je nog beter manoeuvreren in kleine ruimtes en dus nog sneller wegdraaien van je tegenstander. Met behulp van deze zoolplaat kun je nog explosiever zijn. Dit komt namelijk door het feit dat de plaat onder de boog van de voeten open is. De noppen aan de onderkant betreffen een combinatie van klauwnoppen en ronde noppen. Met de ronde noppen kun je accelereren en de klauwnoppen zorgen voor stabiliteit.
  • Last but not least zijn ook deze Nike Phantom GT voetbalschoenen uitgerust met de Nike Grip technologie. Deze technologie is verwerkt in de binnenzool. De interne zoolplaat bevat een speciale 3D structuur, waardoor je niet met je voeten in de schoenen gaat schuiven en bovendien zorgt het voor de perfecte schokdemping.

Check hieronder nog meer kenmerken van de blauwe Nike Phantom GT voetbalschoenen, welke vanaf nu tot medio april gedragen worden door verschillende sterspelers.

Blauwe Nike Phantom GT voetbalschoenen bestellen

De blauwe Nike Phantom GT voetbalschoenen uit het Spectrum pack kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De dure versie van de voetbalschoenen hebben een prijs van € 270,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 50,-. De schoenen zijn weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. Bovendien kun je deze voetbalschoenen met en zonder enkelsok bestellen. In de onderstaande winkels kun je de Nike Phantom GT voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering!

Bestel deze voetbalschoenen direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze winkel

of deze SHOP!

Blauwe Nike Phantom GT voetbalschoenen Spectrum pack