Goedkope Nike Tiempo Legend voetbalschoenen

Ben je op zoek naar goedkope Nike Tiempo Legend voetbalschoenen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In dit blog vertellen we namelijk meer over de verschillen tussen de dure versie van de Nike Tiempo voetbalschoenen (de Elite versie) en de goedkope versie van de Nike Tiempo's (de Club & Academy) versie. De Nike Tiempo's worden door verschillende sterren gedragen, zoals Virgil van Dijk, Tadic, Ramos, Allison, Varane, Silva en Veltman. Deze sterren spelen op de Elite versie, welke normaliter een prijs hebben van maar liefst € 220,-! Gelukkig bestel je de goedkope Nike Tiempo Club voetbalschoenen al vanaf € 40,- voor kinderen. Wat zijn de verschillen dan? Dat leggen we uit....

Wil je direct goedkope Nike Tiempo voetbalschoenen bestellen? Check ze dan exclusief in deze SHOP of deze winkel! Of check het overzicht met Tiempo's hiernaast of hieronder! 

Wat zijn de verschillen tussen de goedkope Nike Tiempo (Club) voetbalschoenen en de dure Nike Tiempo (Elite) voetbalschoenen? 

Het verschil in prijs tussen de Elite en Club versie van de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen is uit te leggen in de materialen die men bij Nike voor beide versies gebruikt. We hebben in het navolgende de verschillen tussen de dure en goedkope versie van de Nike Tiempo's opgesomd:

  • De upper van de dure Nike Tiempo Legend voetbalschoenen is gemaakt van een ander leer dan de goedkope, Club versie van de schoenen. De bovenkant van de schoenen van de Elite versie betreft namelijk een zacht premium kangoeroeleer dat niet gestikt is. De bovenkant van de Club & Academy versie van de Tiempo's is gemaakt van een synthetisch leer. Beide soorten leer hebben als kenmerk dat het je voeten goed omsluit. Het kangoeroeleer van de dure versie van de Tiempo's is echter wat duurzamer dan het synthetische leer. Dit zou moeten betekenen dat de duurdere schoenen wat langer meegaan.

  • De upper van de Elite versie bevat een extra voering van zogenaamd Quad-Fit mesh. Kenmerkend aan dit materiaal is dat dit materiaal zich perfect aanpast aan de vorm van je voeten en je dus de ultieme pasvorm hebt. Dit voel je direct als je de schoenen aan hebt. De goedkope versie van de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen bevat deze voering niet. Dit betekent natuurlijk niet dat het leer zich niet vormt naar de vorm van je voeten. Dat is namelijk het kenmerk van leer. Het Quad Fit mesh versterkt dit alleen.

  • In de bovenkant van de dure Nike Tiempo Legend voetbalschoenen is bovendien de zogenaamde All Conditions Control (ACC) technologie verwerkt. Dit is een speciale door Nike ontwikkelde technologie, welke ervoor zorgt dat het balgevoel en de controle perfect is in zowel droge als natte weersomstandigheden. Deze technologie is niet in de Club en Academy versie verwerkt. Door de speciale structuur op de bovenkant van de goedkope voetbalschoenen kun je de bal natuurlijk ook gewoon perfect controleren.

  • De zool van de dure Nike Tiempo Legend (Elite) voetbalschoenen is super licht. De reden hiervan is dat het om een zogenaamde hyperstabiele zool gaat. Een lichte zool betekent dat je snel kunt reageren op veranderende situaties in het veld. Daarnaast ondersteunt de Hyperstability zool je perfect en zorgt het voor een super goede grip. De zool van de Academy en Club versie van de schoenen betreft geen Hyperstability zool. Dit betreft een normale zool, welke iets zwaarder is. Ook hiervoor geldt dat je perfect met deze schoenen kunt passen, schieten, draaien en versnellen.

  • De noppenstructuur aan de onderkant van de Elite en Club versie van de schoenen is anders. De goedkope Nike Tiempo schoenen bevatten vrijwel alleen ronde noppen en de dure versie bevatten ook zogenaamde klauwnoppen. Kenmerkend aan klauwnoppen is dat deze zorgen voor nog meer stabiliteit.

  • Verder bevatten de Nike Tiempo Elite voetbalschoenen nog een speciale inlegzool waarin de NikeGrip technologie is verwerkt. Zoals het woord al zegt, zorgt ook dit voor dat extra beetje grip. De goedkope Nike Tiempo voetbalschoenen bevatten wel een inlegzool, maar hierin is niet de Nike Grip technogie verwerkt.

Dit zijn de verschillen tussen de goedkope en de dure Nike Tiempo voetbalschoenen. Van de buitenkant zien de schoenen er qua kleur en design er vrijwel hetzelfde uit en op beide schoenen kun je perfect een wedstrijd spelen of mee trainen. Ben je een pro? Dan adviseren we altijd de Elite versie te kopen? Maakt het je niet zoveel uit, dan is de Club versie ook perfect. Zeker als het voetbalschoenen voor kinderen betreffen. Tussen de Elite en Club versie van de Tiempo's zitten overigens ook nog meer prijsklassen. Over het algemeen geldt hiervoor hoe goedkoper de schoen, hoe minder geavanceerd het materiaal of de technologie. Op de afbeeldingen hieronder staat altijd links de goedkope versie en rechts de dure versie van de kicksen! Check bovendien andere goedkope voetbalschoenen! 

Goedkope Nike Tiempo Club en Academy voetbalschoenen bestellen

De Nike Tiempo Legend Club voetbalschoenen kun je voor kinderen al bestellen vanaf een prijs van slechts € 40,-. De goedkope schoenen zijn namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 en 37. Voor volwassenen hebben de goedkope schoenen een prijs van slechts € 50,-! Het voordeel is dat je deze schoenen zowel voor natuurgras als voor kunstgras kunt gebruiken. De club versie van de schoenen betreft namelijke en zogenaamde Multi Ground versie. Voor volwassenen zijn de schoenen beschikbaar in de maten 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. In de onderstaande winkels kun je de schoenen ook nog laten personaliseren! Uiteraard zijn de schoenen altijd in verschillende kleuren beschikbaar. 

Bestel de goedkope Nike Tiempo voetbalschoenen altijd in deze SHOP 

of deze winkel!