Grijs/roze Nike Tiempo Legend voetbalschoenen - Neighbourhood pack

Nike heeft vandaag de nieuwe Nike Tiempo Legend voetbalschoenen uit het Neighbourhood pack gelanceerd. Dit zijn de voetbalschoenen die eigenlijk tijdens Euro 2020 en de Copa America gedragen zouden worden. Omdat beide toernooien een jaar zijn uitgesteld, worden deze schoenen vanaf nu gedragen tot en met het einde van het seizoen 2019/2020 en in de voorbereiding op het seizoen 2020-2021. De Nike Tiempo voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Virgil van Dijk, Ramos, Allison, Pique, Varane, Veltman en Tadic.

Direct fan van deze roze/grijze Nike Tiempo voetbalschoenen? Bestel ze exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

 

Design grijs/roze Nike Tiempo voetbalschoenen

Het Neighbourhood pack is een ode aan verschillende, iconische voetbalveldjes en gronden over de gehele wereld. Op alle voetbalschoenen uit het pack zijn de postcodes van de volgende locaties verwerkt:

 • Georgia, Nápoles (03810) Mexico City

 • Rue Gaston Defferre (93140), Bondy, Paris

 • Lavapiés (28012), Madrid

 • Placa de Josep M. Folch i Torres (08001), Barcelona

 • Badstraße (53 13357), Berlijn

 • West Way Fields, White City (W120DF), Londen

 • Peckham (SE15), Londen

 • Via Veglia,20159, Milaan

 • Av. Cond. Elizabeth Robin (5120), Sao Paulo

 • Cerritos Park (110121), Bogota

 • Barrios of La Boca (C1160ABM), Buenos Aires

Alle voetbalschoenen uit het Neighbourhood pack hebben dezelfde kleurencombinatie. De nieuwe Nike Tiempo voetbalschoenen zijn geheel grijs met roze accenten. De upper van de Tiempo's zijn grijs en bevatten aan de zijkanten een zwarte swoosh met roze omranding. Deze swoosh heeft een speciaal effect. In de swoosh is namelijk een ''knik'' te zien, waardoor het op een bliksemschicht lijkt. De roze details komen ook terug in een diagonaal vlak ana de achterkant, waarin postcodes van de verschillende voetbalgronden zijn verwerkt. Deze postcodes staan ook weer op de hiel van de schoenen, evenals het Tiempo trademark teken. De zoolplaat van de voetbalschoenen is grijs met roze noppen. Aan de technologieën en materialen van de Nike Tiempo silo heeft Nike niks veranderd. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees dan vooral verder!

Features Nike Tiempo Legend VIII voetbalschoenen

Het is alweer de achtste generatie Nike Tiempo Legend voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen bevatten de volgende materialen en technologieën, waardoor het de perfecte voetbalschoenen zijn voor verdedigers. 

 • Upper van kangoeroeleer: Deze Nike Tiempo 8 voetbalschoenen is weer gemaakt van een zacht kangoeroeleer. Het leer heeft een aparte structuur een welke de Tiempo's een futuristische look geven. De bovenkant van de voetbalschoenen bevat namelijk een nieuwe 3D structuur, een zogenaamde diamantenstructuur. Dit zorgt niet alleen voor de ultieme pasvorm, het zorgt er bovendien voor dat het eerste balcontact direct goed is
 • Quad-Fit Mesh: De upper van de Nike Future DNA voetbalschoenen zijn uitgerust met een extra laagje van Quadfit Mesh. Dit is een extra laagje van mesh aan de binnenkant van de voetbalschoenen. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het als het ware rondom je voet wikkelt, zodat je een nog betere lockdown hebt. Dit betekent dat je voeten nog beter in de schoen blijven zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Het zorgt juist net voor dat extra stukje bescherming en stabiliteit en voorkomt dus blessures.
 • Flyknit tong, voor de perfecte ondersteuning. Bovendien biedt het extra ademing en elasticiteit
 • All Conditions Control technologie: De upper van de voetbalschoenen is uitgerust met een extra laagje met een speciale 3D structuur. Dit betreft de All Conditions Control technologie, welke zorgt voor het perfecte balgevoel in alle weersomstandigheden. 
 • Hyperstability zoolplaat: De zool van Tiempo Legend schoenen is gemaakt van pebax. Pebax heeft als voordeel dat je hier hoge snelheden mee kunt behalen, omdat het een super licht materiaal is. Bovendien geeft het veel steun. 
 • Noppenconfiguratie: De noppen aan de onderkant van deze nieuwe, voetbalschoenen laten je snel draaien en zorgen ervoor dat je nog beter kunt versnellen. Je bent je tegenstander dus altijd te snel af! Er bevinden zich namelijk ronde/kegelvormige noppen en meer getande noppen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je altijd snel kan reageren en ook nog eens voor de perfecte stabiliteit. 
 • Inlegzool met NikeGrip technologie: De inlegzool van alle Nike voetbalschoenen is verbonden met een speciale chassis, welke ervoor moet zorgen dat je nog sneller kunt reageren. Iedere maat heeft een andere chassis. Dit betreft de zogenaamde NikeGRIP technologie. Deze is uitgerust met een speciale 3D structuur die perfect aansluit op de inlegzool in de schoen. Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven en het zorgt ook nog eens voor een perfecte demping van schokken.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalschoenen, die vanaf nu gedragen worden door Virgil van Dijk, Tadic en Ramos. Het nieuwe Nike Neighbourhood pack bevat ook grijs/roze Nike Mercurial voetbalschoenen,  de grijs/roze Nike Phantom Venom voetbalschoenen en de grijs/roze Nike Phantom Vision voetbalschoenen. 

Nike Tiempo Legend voetbalschoenen bestellen

De grijs/roze Nike Tiempo Legend voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. Bovendien zijn de schoenen weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuurgras, als voor kunstgras en harde ondergronden. De dure versie van de voetbalschoenen hebben een prijs van € 220,-, maar goedkopere versies van de Tiempo voetbalschoenen bestel je al vanaf € 50,-. In de onderstaande winkels kun je de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de grijs/roze Nike Tiempo Legend 8 voetbalschoenen direct in deze SHOP

of deze winkel!