Blauwe Nike Phantom GT voetbalschoenen Recharge pack

Het nieuwe Nike RECHARGE pack bevat niet alleen blauwe Nike Mercurial Vapor en Superfly voetbalschoenen, ook de Nike Phantom GT II voetbalschoenen uit dit pack zijn blauw met gele accenten. De nieuwe Nike Phantom GT II voetbalschoenen worden vanaf deze maand (november 2021) tot en met februari 2022 gedragen door spelers als Foden, Kane, Grealish, Lautaro Martinez, Busquets en andere spelers. Bij Ajax worden deze voetbalschoenen gedragen door Tagliafico, Schuurs en Davy Klaassen. Bij PSV dragen Mario Götze en Ryan Thomas deze voetbalschoenen.

Design Nike Phantom GT2 voetbalschoenen Supercharge pack

In het RECHARGE pack draait alles om het opladen voor de belangrijke wedstrijden, maar ook om tijdens de koude herfst- en winterdagen te schitteren. Zoals vrijwel alle schoenen die Nike in de winter lanceert, bevatten de Nike Phantom GT voetbalschoenen uit het Recharge pack felle details. De schoenen zijn overwegend blauw en bevatten lichtgrijze en fel gele details. Deze kleurencombinatie wordt door Nike ''Sapphire/Grey Frog/Blue Void/Volt'' genoemd. De upper van de voetbalschoenen is blauw met iets donkerder blauwe veters en rondom de zijkanten zijn de schoenen lichtgrijs. De fel gele accenten zijn te vinden in de swoosh van Nike op de neus en in de swoosh op de zijkanten van de schoenen. Ook de noppen van de Nike Phantom GT voetbalschoenen uit het Recharge pack zijn fel geel. De zoolplaat is overwegend grijs en bevat bovendien blauwe details. Ook deze schoenen zijn zowel met als zonder een enkelsok beschikbaar. Ben je benieuwd naar de technische kenmerken van de Nike Phantom GT voetbalschoenen? Lees vooral verder!

Kenmerken en technologieën Nike Phantom GT voetbalschoenen

De Nike Phantom GT voetbalschoenen zijn sinds vorig jaar de opvolgers van de Nike Phantom Venom en Panthom Vision voetbalschoenen en bevatten een aantal kenmerken van de voorlopers. We hebben deze kenmerken kort op een rijtje gezet:

  • De bovenkant van de Nike Phantom GT voetbalschoenen is gemaakt van een zogenaamd Generative Texture. Dit is een speciale 3D structuur dat zich over de gehele upper van de voetbalschoenen bevindt en is door Nike ontwikkeld met behulp van speciale software. Ter hoogte van de neus en de wreef van de schoenen is dit materiaal wat dikker, waardoor je nog beter kunt drillen, schieten en passen. Deze structuur in combinatie met een Flyknit materiaal van het bovenwerk van de schoenen geeft je als voetballer het gevoel dat je op blote voeten speelt. Het zorgt niet alleen voor nog meer grip op de bal, het geeft je bovendien een nog beter balgevoel.
  • Een andere technologie die in de schoenen is verwerkt is dus de FlyEase technologie. Deze technologie is niet meer dan een hielkap die Nike sinds vorig jaar aan de Nike Phantom GT voetbalschoenen heeft toegevoegd. Een hielkap zorgt gewoonlijk voor de perfecte lockdown van je voeten in de voetbalschoenen. Daarnaast heeft deze kap nu ook de functie van de veters. Je kunt de fit van de hielkap namelijk naar wens aanpassen. Dat heeft als gevolg dat je hierdoor nog makkelijker in de schoenen kunt stappen en deze ook makkelijker weer uit kunt doen. Daarnaast zorgt het voor de perfecte pasvorm en daardoor ook voor het perfecte balgevoel. De veters van de Nike Phantom GT voetbalschoenen hebben ook een speciale structuur. Deze zijn diagonaal geplaatst, waardoor je als je schiet een nog schoner schietoppervlak heeft.
  • De zoolplaat aan de onderkant van de voetbalschoenen betreft een zogenaamde Hyperquick zoolplaat. Door deze ultra lichte zoolplaat kun je je nog beter manoeuvreren in kleine ruimtes en dus nog sneller wegdraaien van je tegenstander. Met behulp van deze zoolplaat kun je nog explosiever zijn. Dit komt namelijk door het feit dat de plaat onder de boog van de voeten open is. De noppen aan de onderkant betreffen een combinatie van klauwnoppen en ronde noppen. Met de ronde noppen kun je accelereren en de klauwnoppen zorgen voor stabiliteit.
  • Last but not least zijn ook deze Nike Phantom GT voetbalschoenen uitgerust met de Nike Grip technologie. Deze technologie is verwerkt in de binnenzool. De interne zoolplaat bevat een speciale 3D structuur, waardoor je niet met je voeten in de schoenen gaat schuiven en bovendien zorgt het voor de perfecte schokdemping.

Check hieronder nog meer kenmerken van de blauwe Nike Phantom GT voetbalschoenen, welke vanaf nu tot medio februari 2022 door verschillende sterspelers gedragen worden. 

Nike Phantom GT 2 voetbalschoenen Recharge pack bestellen

De blauw/grijs/gele Nike Phantom GT 2 voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De schoenen zijn zowel met als zonder enkelsok beschikbaar en voor verschillende ondergronden: natuurgras, kunstgras en harde en zachte ondergronden. De dure versie van de schoenen is € 270,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 50,- of in de SALE zelfs nog goedkoper. In deze winkels kun je de Nike Phantom GT schoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe Nike Phantom GT voetbalschoenen direct in de NIKE SHOP!

of deze winkel

of deze SHOP!

Nike Phantom GT voetbalschoenen Recharge pack

Nike Phantom GT voetbalschoenen