21 september 2015

Grijze Nike Tiempo Electro Flare voetbalschoenen

De nieuwe Nike Tiempo Legend V voetbalschoenen uit de Electro Flare lijn van Nike zijn vandaag officieel gelanceerd door het Amerikaanse sportmerk. Vanaf eind september 2015 schitteren sterren als Boateng (Bayern München en Duitsland), Pique (Barcelona en Spanje), Pirlo (New York City en Italië) en Francesco Totti (AS Roma en Italië) op de nieuwe flitsende Nike Tiempo schoenen uit de Electro Flare lijn spelen. De gehele Electro Flare lijn staat in het teken van opvallende fel gele details die de schoenen bevatten in de vorm van een design van een soort verfspatten over de voetbalschoenen. De nieuwe Nike Tiempo voetbalschoenen uit deze lijn zijn overwegend antraciet grijs met een zwarte swoosh over de zijkanten van de schoenen. De omranding van het logo van Nike is fel geel, evenals de spatten over de achterkant van de schoenen. Verder zijn de veters van de nieuwste Tiempo's zwart en zijn de onderkant van de nieuwste Tiempo's ook fel geel. Uiteraard voldoen de nieuwste Nike voetbalschoenen weer aan de nieuwste technieken. In het onderstaande zullen we deze kort bespreken en geven we aan waar je deze flitsende voetbalschoenen kunt kopen.

Kenmerken van de Nike Tiempo Legend V Electro Flare

De nieuwste Nike Tiempo Legend voetbalschoenen uit de Electro Flare lijn van Nike wegen slechts 245 gram. De bovenkant van de nieuwe voetbalschoenen is gemaakt van een speciaal kangoeroleer, welke door Nike Kangalite genoemd wordt. Dit leer zorgt ervoor dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet. Dit heeft als voordeel dat het balgevoel optimaal is. Verder is in deze voetbalschoenen de All Conditions Control (ACC) technologie van Nike verwerkt. Deze ACC technologie zorgt er ook voor dat het balcontact in alle weersomstandigheden optimaal is. De bovenkant van de nieuwste Tiempo schoenen zijn verder uitgerust met een extra laagje, waarin de Hypershield-technologie is verwerkt. Deze hypershield-technologie zorgt ervoor dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden als het regent en het water dus afgesoten wordt. De schoenen absorberen zelfs 73% minder water dan voorgaande modellen van de Nike Tiempo voetbalschoenen.  De zoolplaat van de schoenen bestaat uit een TPU materiaal en de onderkant van de antraciet grijze Nike Tiempo's zijn uitgerust met vier ovale noppen aan de onderkant en acht ronde noppen aan de voorkant. Bovendien bevatten de nieuwste Tiempo voetbalschoenen nog eens drie extra ovale noppen ter hoogte van de voorvoet. Deze constructie van de noppen zorgt ervoor dat je makkelijk kan reageren op veranderende situaties in het veld en dus je tegenstander nog sneller af kan zijn. De binnenkant van de schoenen bevat een fel gele binnenzool, welke is uitgerust met kleine meshgaatjes, welke voor ventilatie zorgen. Bovendien is de binnenzool uitgerust met de zogenaamde PORON technologie. Deze technologie zorgt voor een perfectie demping en een juiste verdeling van de druk in de schoenen. De binnenkant van de voetbalschoenen is bovendien voorzien van een interne hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. Check hieronder de foto's van de nieuwste Nike Tiempo Legend V voetbalschoenen, waarop sterren als Totti, Boateng, Pirlo en Pique vanaf komende weken op zullen schitteren.

Nike Tiempo Legend V voetbalschoenen kopen

De nieuwste Tiempo Legend V voetbalschoenen uit de Electro Flare lijn van Nike kan je vanaf nu in verschillende shops hieronder kopen voor volwassenen en kinderen. De prijs van de voetbalschoenen voor volwassenen is ongeveer € 175,- in de hoogste prijsklasse en slechts € 50/€ 60,- in de laagste prijsklasse. Check ook andere beschikbare Tiempo Legend V voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het de Nike Tiempo Electro Flare schoenen in de Nike Tiempo voetbalshop
of in de officiële shop van Nike.

Nike -Electro -Flare -Tiempo -voetbalschoenen

Nieuwe -Nike -Tiempo -voetbalschoenen

Tiempo -Legend -V-Electro -Flare -schoenen