Nike's hoop in donkere dagen is het nieuwste Nike Dark Lightning Pack. Wanneer donkere wolken zich deze maanden samentrekken en verzamelen boven het voetballandschap zijn de voetbalschoenen uit het Dark Lightning Pack het enige wat licht geeft. Het nieuwste Nike Pack bevat voetbalschoenen uit de Mercurial, Hypervenom, Magista en Tiempo collectie en vormt het laatste pack van 2016. Deze Nike voetbalschoenen vormen zo de opvolger van het Nike Tech Craft Pack dat eerder deze maand gelanceerd werd.

Vanaf 1 december

kan jij een van de voetbalschoenen uit het Nike Dark Lightning Pack scoren in de officiële shop van Nike. Alle informatie over dit pack check je hieronder.

HO16_FB_Dark _Lightning _Pack _Key _Image _Horizontal _Final _hd _1600

Donder en bliksem staan centraal in de designs van de Nike voetbalschoenen uit het nieuwste pack. Waar de bovenlagen van deze kicksen zwart zijn, daar onderscheiden details op de schoenen zich met felle kleuren. Opvallen op deze nieuwe Nike voetbalschoenen doe je dus zeker. Door de combinatie van zwart en felle opvallende kleuren komt de Nike Swoosh helemaal tot uiting. Als er iets is dat je niet over het hoofd ziet bij het zien van deze kicksen dan is het de Nike Swoosh wel! Bovendien houdt Nike ook rekening met de weersomstandigheden van deze recente tijden. Dit houdt in dat de voetbalschoenen uit dit Dark Lightning Pack ook uitgebracht zijn in een Anti-Clog versie. Het betreden van een nat drassig veld levert jou dankzij deze Anti-Clog schoenen geen problemen meer op. Jouw voetbalschoenen vallen dan niet meer alleen op in design. Jouw skills vallen dankzij extra grip nog meer op!

Nike Mercurial Superfly V Dark Lightning voetbalschoenen

HO16_GFB_dark _Lightning _Mercurial _Superfly _FG_05_08_hd _1600

De Nike Mercurial Superfly V Dark Lightning voetbalschoenen worden op de middenvoet en neus versierd gele en blauwe horizontale strepen en een witte Nike swoosh. Het onderstel van de voetbalschoenen kent rooie noppen. Verder zijn de schoenen zwart. De Superfly voetbalschoenen zijn perfect voor wendbare, creatieve en snelle spelers en worden gedragen door sterspelers als Ronaldo, Alexis en Vidal.

Nike Hypervenom Phantom II Dark Lightning voetbalschoenen

HO16_GFB_Dark _Lightning _Hyprevenom _Phantom _FG_07_09_hd _1600

Langs de zijkanten van de Nike Hypervenom Phantom II Dark Lightning voetbalschoenen komt het bekende zig-zag design terug. Dit design beeldt zowel een fel gele als zwarte kleur uit. Het design loopt over op het onderstel van de voetbalschoenen. Vanuit dit zig-zag design lopen fel gele en blauwe strepen. Ook het uiteinde van de Dynamic Fit Collar beeldt een blauw detail uit. De 2 opvallende Nike Swoosh's ontbreken niet. De Phantom II voetbalschoenen zijn voor spelers die wenbaar en bovendien dodelijk zijn voor het doel! De kicksen worden gedragen door sterspelers als Neymar, Lewandowski en Vardy.

Nike Magista Obra II Dark Lightning voetbalschoenen

HO16_GFB_Dark _Lightning _Magista _Obra _FG_05_08_hd _1600

De zogeheten heatmap-zones van deze Nike Magista Obra II voetbalschoenen bevatten een opvallende kleur blauw. Ze lopen langs de zijkanten. Zowel het onderstel als de Dynamic Fit Collar beeldt ook deze kleur uit. Het onderstel van deze voetbalschoenen wordt bovendien versierd met rode noppen. Langs de buitenkant van de kicksen komt een Nike swoosh terug. Verder is de bovenlaag zwart van kleur.  De Magista Obra voetbalschoenen zijn de perfecte schoenen voor spelers met een meedogenloze creativiteit. Niets voor niets schitteren wekelijks sterren als De Bruyne, Luiz en Thiago Silva op deze kicksen. 

Nike Tiempo Legend VI Dark Lightning voetbalschoenen 

HO16_GFB_Dark _Lightning _Tiempo _Legend _FG_05_08_hd _1600

De Nike Tiempo Legend IV voetbalschoenen uit het Dark Lightning Pack wijken af van de designs van de andere schoenen uit dit pack. De opvallende kleur blauw ontbreekt namelijk op deze voetbalschoenen. In plaats van dit blauw worden de kicksen versierd met een felle rode kleur. Die is zichtbaar op de hak. Wel bevatten deze Tiempo's fel gele details. Zo is op het onderstel in het fel geel Tiempo gedrukt. De Nike swoosh langs de zijkanten is uiteraard wit. Indien jij opzoek bent naar de perfecte aanname, dan zijn deze Tiempo voetbalschoenen wellicht wat voor jou. Daarom schitteren sterren als Pirlo en Totti wekelijks op deze kicksen.

Nike Dark Lightning Pack voetbalschoenen kopen?

De adviesverkoopprijs van de meest geavanceerde voetbalschoenen uit het Nike Dark Lightning Pack ligt tussen de € 210,- en € 300,-. Minder geavanceerde schoenen uit dit pack scoor je al vanaf € 60,- in de officiële shop van Nike.