30 december 2015

Zwarte Nike Tiempo Legend V 6 voetbalschoenen

Een 2e variant van de Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen is gelanceerd door het Amerikaanse merk. Nike heeft namelijk zwarte Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen gepresenteerd. De voetbalschoenen zijn de opvolger van de eerder gelanceerde licht grijze Tiempo Legend 6 voetbalschoenen. De Nike Tiempo Legend schoenen worden doorgaans gedragen door sterspelers als Boateng, Ronaldinho, Pique en Sergio Ramos. De nieuwste Tiempo's beelden een klassiek design uit. De Nike voetbalschoenen zijn overwegend zwarAt, maar worden ook versierd met witte en gouden details. Zo is de bovenlaag van de schoenen zwart en de loopzool wit. Ook de Nike swoosh langs de zijkanten is wit, evenals het logo van Tiempo op de hak. Gouden details bevinden zich langs de uitingen van het merk NIke en het model Tiempo. Op de witte zoolplaat komt tevens gouden belettering Tiempo terug. Verder bevat het design van de nieuwe Tiempo Legend 6 voetbalschoenen een zwarte lip, zwarte veters en een zwarte binnenzool.

Materialen en technieken  zwarte Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen

De Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen wegen slechts 245 gram en zijn ontworpen voor superieur balgevoel en comfort. De bovenkant van de Tiempo Legend 6 voetbalschoenen is gemaakt van een speciaal kangoeroleer, welke door Nike Kangalite genoemd wordt. Dit leer zorgt ervoor dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet. Aan de nieuwste Tiempo's is een volledig nieuw geraamte toegevoegd. Dit moet het comfort nog meer bevorderen. De Tiempo Legend 6 schoenen bevatten voor het eerst een gewatteerde lederen “toe box”. Dit komt tot uiting in nieuwe een interne, gewatteerde kooi die zijn vorm houdt en ruiten vormt in het leer met minimale stiksels. Verder zijn in deze Tiempo voetbalschoenen de All Conditions Control (ACC) technologie van Nike verwerkt. Deze ACC technologie zorgt er ook voor dat het balgevoel in alle weersomstandigheden optimaal is. De bovenkant van de Tiempo schoenen zijn uitgerust met een extra laagje, waarin de Hypershield-technologie is verwerkt. Deze hypershield-technologie zorgt ervoor dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden als het regent en het water dus afgesoten wordt. De schoenen absorberen zelfs 73% minder water dan voorgaande modellen van de Nike Tiempo voetbalschoenen. Net als bij de Nike Mercurial schoenen kennen de nieuwste Tiempo's geen tong. De zoolplaat van de schoenen bestaat uit een TPU materiaal en de onderkant van de nieuwste Nike Tiempo's zijn uitgerust met vier ovale noppen onder de hiel en acht ronde noppen onder de middenvoet. Bovendien bevatten de Tiempo voetbalschoenen nog eens drie extra ovale noppen ter hoogte van de voorvoet. Deze constructie van de noppen zorgt ervoor dat je makkelijk kan reageren op veranderende situaties in het veld en dus je tegenstander nog sneller af kan zijn. De binnenkant van de schoenen bevat een zwarte binnenzool, welke is uitgerust met kleine meshgaatjes, welke voor ventilatie zorgen. Tevens is de binnenzool uitgerust met de zogenaamde PORON technologie. Deze technologie zorgt voor een perfectie demping en een juiste verdeling van de druk in de schoenen. De binnenkant van de voetbalschoenen is daarnaast voorzien van een interne hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. Check hieronder de foto's van de nieuwste Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen en oordeel over het klassieke design.

Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen kopen

De niewste zwarte Tiempo Legend V voetbalschoenen van Nike kan je in verschillende shops hieronder kopen voor volwassenen en kinderen. De prijs van de voetbalschoenen voor volwassenen is ongeveer € 175,- in de hoogste prijsklasse en slechts € 50/€ 60,- in de laagste prijsklasse. Check ook andere beschikbare Tiempo Legend  voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast.

Koop het de Nike Tiempo schoenen in de Nike Tiempo voetbalshop

of in de officiële shop van Nike.

Zwarte Nike Tiempo Legend 6 Voetbalschoenen

Zwarte Nike Tiempo Legend 6 Voetbalschoenen 2

Zwarte Nike Tiempo Legend 6 Voetbalschoenen 3

Zwarte Nike Tiempo Legend 6 Voetbalschoenen 4

Zwarte Nike Tiempo Legend 6 Voetbalschoenen 5

Zwarte Nike Tiempo Legend 6 Voetbalschoenen 6

Zwarte Nike Tiempo Legend 6 Voetbalschoenen 7