12 augustus 2015

Nike Tiempo Legend V Tech Craft voetbalschoenen

In het kader van de Nike Tech Craft lijn van Nike, heeft het merk nu ook een zwart/groene versie van de Tiempo Legend V voetbalschoenen gelanceerd. Hoewel de Tiempo voetbalschoenen van Nike gewoonlijk al bestaan uit leer, behoren deze nieuwe schoenen toch tot de Nike Craft serie. Kenmerkend aan de voetbalschoenen uit de Nike Tech Craft voetbalschoenen is dat er een extra laagje leer aan alle voetbalschoenen van Nike is toegevoegd op de plaatsen waar de bal het meest wordt geraakt: het midden van de voorvoet en de zijkanten van de voorvoet. Dit geeft niet alleen een zacht gevoel, maar zorgt ook voor een perfect balaanname. De nieuwe Tiempo Legend V voetbalschoenen zijn aan de voorkant zwart met een design van ruiten over de voorvoet. De achterkant van de schoenen hebben een felle kleur groen. De swoosh van Nike aan de zijkanten van de schoenen is zwart met een fel groene omranding en ook de zoolplaat aan de onderkant van de schoenen is fgel groen. Hoewel gewoonlijk sterren als Pirlo (New York City FC en Italië), Sergio Ramos (Real Madrid en Spanje), Tevez (Boca Juniors en Argentinië), Pique (Barcelona en Spanje) en Boateng (Bayern München en Duitsland) op de Tiempo's spelen, wordt niet verwacht dat de nieuwe Tiempo's uit de Tech Craft lijn van Nike ook door sterren gedragen zal worden. We bespreken in dit blog nog even kort welke technieken de Tiempo's uit de Tech Craft lijn herbergen.

Zwart/groene Nike Tiempo Legend voetbalschoenen

De Nike Tiempo voetbalschoenen bestaan voor een groot deel uit kangoeroeleer. De achterkant van de schoenen is echter uitgerust met het Kangalite materiaal. Het leer zorgt voor een ultiem balgevoel en het Kangalite materiaal aan de achterkant van de schoenen zorgt voor een perfecte stabiliteit van de hiel. De zoolplaat aan de onderkant van de Tiempo's is vrij soepel. Dit betekent dat de zoolplaat met de voet mee beweegt en dit voor meer stabiliteit, grip en comfort zorgt. Verder bevatten de onderkant van de Tiempo's langwerpige noppen. Ook dit zorgt voor een betere grip en een betere balcontrole. Dit wordt bewerkstelligt door een goede verdeling van de noppen. Een ander kenmerk van de Tiempo voetbalschoenen is dat deze behoort tot één van de lichtste voetbalschoenen. De schoenen wegen slechts 245 gram. Check hieronder de foto's van de nieuwe zwart/groene Nike Tiempo's uit de Tech Craft lijn van Nike.

Nike Tiempo Legend V Tech Craft voetbalschoenen kopen

De nieuwe zwart/groene Nike Tiempo Tech Craft voetbalschoenen zijn vanaf nu te koop voor volwassenen voor een prijs van € 175,- in de online voetbalschoenenshop van Nike en de online voetbalschoenenshop van voetbalshop.nl. Voor kinderen zijn deze voetbalschoenen al voor slechts € 40,- te koop. Directe levering en gratis verzending. Check hiernaast of hieronder ook andere beschikbare Nike Tiempo voetbalschoenen.

En geef hieronder je mening over de nieuwe Tiempo's uit de Tech Craft lijn van Nike.

Nike -tech -craft -legend -v -tiempo -schoenen

Zwart -groene -nike -tiempo -legend -v -tech -craft -schoenen

Bovenkant -zwart -groene -nike -tiempo -legend -v -schoenen

Bron foto's: news.nike.com