26 september 2016

Nike Tiempo Legend 6 Floodlight voetbalschoenen

Nike heeft vandaag ook de nieuwe Tiempo legend 6 voetbalschoenen uit de Floodlight pack gelanceerd. De dagen worden korter en het wordt minder lang licht. Spelers moeten nog zichtbaarder zijn in het donker en onder de stadionlampen. Alle nieuwe voetbalschoenen uit de nieuwe pack van Nike bevatten opvallende kleuren. Dit geldt ook voor de nieuwe Tiempo IV legend voetbalschoenen, waar vanaf nu sterren als Gerard Pique (Barcelona en Spanje) en Sergio Ramos (Real Madrid en Spanje) op zullen schitteren. Hieronder bespreken we kort hoe de nieuwe Tiempo Legend 6 voetbalschoenen eruit zien en waar je deze exclusief kan kopen.

Nu al enthousiast over deze voetbalschoenen? De schoenen scoor je vanaf nu in deze officiële NIKE shop of in deze STORE!

Nike -tiempo -legend -floodlight -voetbalschoenen

Design en materiaal Nike Tiempo Legend Floodlight schoenen

De nieuwe Nike Tiempo legend 6 voetbalschoenen uit de Floodlight pack zijn overwegend donker blauw. Deze kleur wordt door Nike ''coastal blue'' genoemd. Verder bevatten de schoenen een licht blauwe swoosh op de zijkanten. De omranding van het logo van Nike is fel groen en deze kleur komt ook terug in de hielkap van de schoenen en de onderzool. De noppen van de nieuwe Tiempo's hebben een combinatie van licht blauw en fel groen. Op de onderkant van de rechterzool staat de swoosh van Nike en aan de onderkant van de linker voetbalschoen staat de swoosh van Nike. Het trademark teken van de Tiempo's komt ook weer terug aan de achterkant van de nieuwe voetbalschoenen. Uiteraard zijn de nieuwe Tiempo's uitgerust met de nieuwe technieken.

De blauw/groene Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen wegen slechts 245 gram en zijn ontworpen voor superieur balgevoel. De bovenkant van de Tiempo Legend 6 voetbalschoenen is gemaakt van een speciaal kangoeroeleer, welke door Nike Kangalite genoemd wordt. Dit leer zorgt ervoor dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet. Verder zijn in deze Tiempo voetbalschoenen de All Conditions Control (ACC) technologie van Nike verwerkt. Deze ACC technologie zorgt er ook voor dat het balgevoel in alle weersomstandigheden optimaal is. De bovenkant van de Tiempo schoenen zijn uitgerust met een extra laagje, waarin de Hypershield-technologie is verwerkt. Deze hypershield-technologie zorgt ervoor dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden als het regent en het water dus afgestoten wordt. De schoenen absorberen zelfs 73% minder water dan voorgaande modellen van de Nike Tiempo voetbalschoenen.

Nike -tiempo -legend -6-floodlight -schoenen

Aan de nieuwste Tiempo's is een volledig nieuw geraamte toegevoegd. Dit moet het comfort nog meer bevorderen. Net als bij de Nike Mercurial schoenen kennen de nieuwste Tiempo's geen tong.  De zoolplaat van de schoenen bestaat uit een TPU materiaal en de onderkant van de nieuwste Nike Tiempo's zijn uitgerust met vier ovale noppen onder de hiel en acht ronde noppen onder de middenvoet. Bovendien bevatten de Tiempo voetbalschoenen nog eens drie extra ovale noppen ter hoogte van de voorvoet. Deze constructie van de noppen zorgt ervoor dat je makkelijk kan reageren op veranderende situaties in het veld en dus je tegenstander nog sneller af kan zijn. De binnenkant van de schoenen bevat een fel groene binnenzool, welke is uitgerust met kleine meshgaatjes, welke voor ventilatie zorgen. Tevens is de binnenzool uitgerust met de zogenaamde PORON technologie. Deze technologie zorgt voor een perfectie demping en een juiste verdeling van de druk in de schoenen. De binnenkant van de voetbalschoenen is daarnaast voorzien van een interne hielkap, welke zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Check hieronder de foto's van de Floodlight Nike Tiempo Legend V 6 voetbalschoenen.

Nike -floodlight -voetbalschoenen -6-blauw -groen

Nike Tiempo Legend Floodlight voetbalschoenen kopen

De Tiempo Legend VI Floodlight voetbalschoenen van Nike kan je begin oktober in verschillende online shops hieronder kopen voor volwassenen en kinderen. De prijs van de voetbalschoenen voor volwassenen is ongeveer € 175,- in de hoogste prijsklasse en slechts € 50/€ 60,- in de laagste prijsklasse. Directe levering gegarandeerd!

Scoor de nieuwe Tiempo's in deze officiële NIKE shop

of in deze STORE!