Het nieuwste Nike FAST AF voetbalschoenen pack is uitgekomen en natuurlijk zijn er weer een aantal geweldige schoenen gereleased! De Nike Tiempo Legend voetbalschoen is ook weer een toppertje! Deze voetbalschoen die gemaakt is voor met name verdedigers en spelverdelers heeft een nieuw design gekregen waardoor de schoen bruut is! Op deze schoenen gaan spelers als Sergio Ramos, Gerard Pique, Varane, Virgil van Dijk, Fellaini, Thiago Silva, Pastore en Darmian vanaf nu hun wedstrijden spelen. Lees hieronder meer over de schoen, want misschien is dit wel de perfecte voetbalschoen voor jou!!

Ben jij nu al helemaal fan van dit ontwerp? Of speel je graag op dezelfde voetbalschoenen als Ramos, Pirlo of Pique spelen? Haal jouw eigen Nike Legend Tiempo 7 voetbalschoenen in deze winkel of deze SHOP! 

Design Zwart/oranje Nike Tiempo VII FAST AF voetbalschoenen

De Nike Tiempo FAST AF VII voetbalschoenen zijn ontworpen om te domineren. Het zijn de ideale voetbalschoenen voor spelverdelers die hun stempel op de wedstrijd willen drukken en het spel willen maken! Daarom moeten de voetbalschoenen een geweldige uitstraling hebben. Als er wordt gekeken naar de schoen is te zien dat deze een brute uitstraling heeft. Dit komt doordat de schoen bijna volledig zwart is gemaakt met een aantal mooie details! Het eerste detail is de oranje veterhouders die aan de bovenkant van de schoen zitten. Deze veterhouders zijn zo klein dat het een nauwkeurig, maar cool effect geeft. Verder is de swoosh van Nike helemaal zwart met een witte omlijning. Deze swoosh, die aan de buitenkant van de schoen zit, valt hierdoor niet erg op waardoor de schoen de brute uitstraling behoudt! Als laatste is de zool van de schoen oranje gemaakt. Deze, niet al te felle, oranje kleur zorgt voor een fantastisch effect met het zwart van de rest van de schoen. De nieuwe Nike Tiempo VII voetbalschoenen hebben dus een brute uitstraling met een aantal mooie, niet te opvallende details! Wil je weten waarom deze voetbalschoenen perfect zijn voor de spelverdelers en echte verdedigers! Lees hieronder alles over deze leren voetbalschoenen van Nike! 

Kenmerken Nike Tiempo VII FAST AF voetbalschoenen

De nieuwe Nike Tiempo VIIvoetbalschoenen hebben niet alleen een gruwelijk design, maar zitten ook nog eens vol met nieuwe technologieën waardoor jij het beste speelt!

Ten eerste is de schoen gemaakt van Kangallite. Dit is het speciale kangoeroeleer wat gebruikt wordt bij alle Nike Tiempo Legend voetbalschoenen. Dit kangoeroeleer vormt perfect naar de voet waardoor jij een ongekend balgevoel hebt tijdens de wedstrijd. Voordelig is dat het bovendeel van de schoenen zonder stiksels en naden aan de voor- en middenvoet van de schoenen is gemonteerd. Hierdoor blijft het leer zoveel mogelijk intact en behoudt het zijn zachte structuur. Naast het kangoeroeleer bevat het bovendeel van de schoenen ook nylon en een zogenaamde Fith Mesvoering. Waar het kangoeroeleer voor de perfecte pasvorm zorgt, zorgt het nylon in het bovendeel van de Tiempo's juist voor meer stabiliteit. De Fit Mesh voorkomt dat het leer teveel uitrekt. Hierdoor gaat de schoen wat langer mee. Om tijdens alle omstandigheden het beste balgevoel te behouden heeft Nike het ACC (All Conditions Control) systeem toegevoegd in de schoen. Dit systeem wat dieper in het kangoeroeleer verwerkt zit zorgt voor een perfecte grip op de bal een hoge nauwkeurigheid in de passing.

De TPU-hielkap die in de hiel van de schoen geplaatst is zorgt voor een hoge stabiliteit in de schoen en bovendien voor een goede bescherming. Voor het eerste is deze gemaakt van Flyknit, waardoor het zorgt voor de perfecte ondersteuning.  Dit in combinatie met de TPU-zool die gemaakt is voor duurzaamheid en stabiliteit geven jouw de perfecte grip op het veld voor zowel verhitte als coole situaties! Deze Tiempo's bevatten ook een tong, welke van Flyknit gemaakt is. Deze tong is wat geribbeld, wat zorgt voor demping en wat minder druk op de veters. 

De zool van de schoenen is gemaakt van pebax. Pebax heeft als voordeel dat je hier hoge snelheden mee kunt behalen, omdat het een super licht materiaal is. Bovendien geeft het veel steun. De noppen aan de onderkant van deze nieuwe Tiempo LEGEND FAST AF voetbalschoenen laten je snel draaien en zorgen ervoor dat je nog beter kunt versnellen. Je bent je tegenstander dus altijd te snel af! Verder bevatten deze nieuwe kicksen ook een binnenzool, die zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Dit verzorgt het comfort en zorgt ook weer voor demping! Ook is hier de Nike GRIP technologie te vinden. Hierdoor kan je niet wegglijden in de schoenen.

Zoals we van Nike gewend zijn, bevatten deze schoenen ook weer de nieuwste technologieeen. Het Nike FAST AF pack bevat ook nieuwe Hypervenom en Magista voetbalschoenen! 

Nike Legend Weather voetbalschoenen kopen

Ben jij nou helemaal weg van dit design van het nieuwe paar kicksen? Of speel jij altijd op de schoenen van Ramos, Pirlo of Pique? Haal dan jouw eigen Nike Legend Weather voetbalschoenen in deze winkel of in deze shop! De schoenen hebben een prijs van ongeveer €200,- en zijn beschikbaar in verschillende kinder- en herenmaten.