25 juni 2019

Zwart/blauwe Nike Tiempo 8 voetbalschoenen Under The Radar Pack

Nike heeft weer nieuwe Nike Tiempo voetbalschoenen gelanceerd! Voor de liefhebbers van zwarte voetbalschoenen is het smullen. De nieuwe Tiempo's, welke onderdeel uitmaken van het ''Under The Radar'' pack van het Amerikaanse sportmerk zijn namelijk overwegend zwart! Daarover vertellen we straks meer. De Nike Tiempo voetbalschoenen staan bekend als de klassieke voetbalschoen van. De voetbalschoen is al sinds 1984 onderdeel van het portfolio voetbalschoenen van Nike en hoewel het merk verschillende nieuwe technologieën aan de schoen heeft toegevoegd, heeft de schoen nog steeds een klassieke look. Ook heeft Nike een nieuwe technologie aan de nieuwe Tiempo's toegevoegd. Benieuwd? Check!

Ben je direct enthousiast over deze nieuwe generatie Nike Tiempo 8 voetbalschoenen? Check het exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

Design Nike Tiempo 8 voetbalschoenen - Under the Radar pack

De nieuwe Nike Tiempo 8 voetbalschoenen uit het Under The Radar pack zijn geheel zwart en bevatten een flitsende blauwe swoosh aan de zijkanten van de schoenen. De swoosh is verdeeld in kleine, dunne strepen. Ook de instap van de nieuwe Tiempo's is blauw en hetzelfde geldt voor het Tiempo trademark teken aan de achterkant van de voetbalschoenen. Bovendien zijn de noppen deels blauw. Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat Nike een update doorvoerde in de Tiempo voetbalschoenen van het sportmerk. Tijd voor nieuwe technologieën zal Nike gedacht hebben. Wil je weten wat er veranderd is aan de schoenen? Lees vooral verder!

Updates & technologieën Nike Tiempo 8 voetbalschoenen - Under the Radar pack

De upper van de Nike Tiempo 8 voetbalschoenen is ook weer gemaakt van een zacht kangoeroeleer. Het leer heeft echter een nieuwe structuur, welke de nieuwe Tiempo's een futuristische look geven. De bovenkant van de voetbalschoenen bevat namelijk een nieuwe 3D structuur, welke wat weg hebben van diamanten. Dit zorgt niet alleen voor de ultieme pasvorm, het zorgt er bovendien voor dat het eerste balcontact direct goed is. Een andere update van de Tiempo voetbalschoenen is de toevoeging van het Quadfit Mesh. Dit is de technologie die we al kennen van de Nike Phantom Vision voetbalschoenen. Dit is een extra laagje van mesh aan de binnenkant van de voetbalschoenen. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het als het ware rondom je voet wikkelt, zodat je een nog betere lockdown hebt. Dit betekent dat je voeten nog beter in de schoen blijven zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Het zorgt juist net voor dat extra stukje bescherming en stabiliteit en voorkomt dus blessures. Nike heeft de nieuwe Tiempo 8 voetbalschoenen ook weer uitgerust met de Nike Grip technologie. Deze technologie is in de binnenzool van de voetbalschoenen verwerkt en zorgt ervoor dat je niet met je voeten gaat glijden in de schoenen. 

Een ander kenmerk van de zwart/blauwe Nike Tiempo 8 voetbalschoenen is de tong van de voetbalschoenen. Deze is gemaakt van het zogenaamde Flyknit materiaal. Voordelig aan deze technologie is dat het ook weer voor extra steun zorgt. Bovendien biedt het extra ademing en elasticiteit. Last but not least hebben we nog de zool van de nieuwe Nike Tiempo 8 voetbalschoenen. Hier heeft Nike niks aan veranderd. De zool van Tiempo Legend schoenen is namelijk gemaakt van pebax. Pebax heeft als voordeel dat je hier hoge snelheden mee kunt behalen, omdat het een super licht materiaal is. Bovendien geeft het veel steun. Deze zool wordt ook wel de Hyperstability zool genoemd. De noppen aan de onderkant van deze nieuwe, voetbalschoenen laten je snel draaien en zorgen ervoor dat je nog beter kunt versnellen. Je bent je tegenstander dus altijd te snel af! Er zitten namelijk verschillende noppen aan de onderkant van de schoenen. Er bevinden zich namelijk ronde/kegelvormige noppen en meer getande noppen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je altijd snel kan reageren. Daarnaast is de zool wel 60 procent lichter dan zijn voorgangers.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nike Tiempo 8 voetbalschoenen in het zwart/blauw. De Tiempo voetbalschoenen zijn de schoenen die gedragen worden door spelers als Virgil van Dijk en Sergio Ramos. Ook spelers als Tadic en Veltman dragen bij Ajax deze schoenen! Nike heeft ook een witte versie van de Nike Tiempo 8 voetbalschoenen uitgebracht. 

Zwart/blauwe Nike Tiempo 8 voetbalschoenen bestellen

Je kunt direct de nieuwe Nike Tiempo 8 voetbalschoenen uit het Under The Radar pack kopen. De top versie van de voetbalschoenen is € 219,95, maar goedkopere versies van de Nike Tiempo's bestel je al vanaf € 49,95. De schoenen zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar. Voor kinderen bestel je deze nieuwe generatie Tiempo voetbalschoenen al vanaf maat 28 en voor volwassenen van maat 38 tot 47. De schoenen zijn ook weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuurgras, als voor kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je de nieuwe Nike Tiempo's ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwste Nike Tiempo Legend 8voetbalschoenen direct in deze SHOP

of deze winkel!