Nike Football lanceert vele keren in het jaar een cool pack voetbalschoenen om verfrissend te blijven bij de voetballers op de voetbalvelden. Dit moet ook wel, want de schoenen hebben niet het eeuwige leven. Begin 2017 was het even stil rond Nike, maar nu richting februari pakt het Amerikaanse merk weer heerlijk 'op z'n Nikes'' uit. Nike lanceert het Radiation Flare Pack. Een collectie voetbalschoenen die zeker niet onopgemerkt voorbij gaat en waarin scorende aanvallers centraal in staan. De nieuwste generatie Hypervenom staan dit keer op het hoogste podium.

Zullen wij jou direct al wat leuks vertellen? Vanaf 30 januari 2017 is een van de voetbalschoenen van jou. Je scoort ze HIER in de officiële online shop van Nike.

SP17_FB_NIKE_RADIATION_FLARE_PACK_STATEMENT_16X6_hd _1600

Nike Mercurial Superfly Radiation Flare voetbalschoenen

Deze Mercurial Superfly voetbalschoenen met enkelsok of Dynamic Fit Collar worden vanaf nu door sterspelers als Dybala (Juventus), Alexis Sanchez (Arsenal), Martial (Manchester United) en Payet (West Ham United) gedragen. De nieuwste Nike Mercurial Superfly Radiation Flare voetbalschoenen zijn geheel fel groen. Verder bevatten deze schoenen een zwarte swoosh van Nike over de zijkanten van de schoenen en is zowel de binnenzool als de onderzool fel groen met zwarte accenten. Natuurlijk staat de naam van de schoenen (MERCURIAL) ook op deze kicksen! Ben jij fan? Je scoort ze HIER!

SP17_GFB_RF_831940-305_Mercurial _Superfly _FG__6_9_hd _1600

Nike Hypervenom Phantom 3 Radiation Flare voetbalschoenen

De nieuwste generatie Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen bieden scorende spitsen nog meer zekerheid voor de goal. De Porum foom pods op het bovenwerk bieden een zachtere aanname en een hardere schotkracht. Heerlijk als de krachten wegvloeien en je in de laatste minuut 1 op 1 met de keeper van de tegenstander komt te staan bij een 1-1 tussenstand. Het design met fel groen en oranje laten sterspelers als Vardy, Aubameyang en Lewandowski absoluut opvallen. Je scoort ze HIER.

Nike -hypervenom -3-voetbalschoenen _750x 451

Nike Magista Obra Radiation Flare voetbalschoenen

Na het zien van de nieuwste Mercurial Superfly en Hypervenom Phantom kunnen we toch wel stellen dat fel groen en oranje de basiskleuren zijn van dit GRUWELIJKE pack. Wat een binnenkomer van 2017. Dat is bij de nieuwste Nike Magista Obra Radiation Flare voetbalschoenen dan ook niet anders. De voetbalschoenen verrassen met een overwegend oranje design. Je stet figuurlijk helemaal in de fik na een overwinning! Ook deze Nike voetbalschoenen kennen een Dynamic Fit Collar. Echter worden deze kicksen gedragen door de spelverdelers onder ons. Ben jij die speler die het beslissende balletje geeft. Dan zijn deze Magista's zeker iets voor jou! Je scoort ze HIER.

SP17_GFB_RF_831940-305_Mercurial _Superfly _FG__6_9_hd _1600 (1)

Nike Tiempo Legend IV Radiation Flare voetbalschoenen

De enige kangoeroe lederen variant uit dit pack is de Nike Tiempo Legend IV Radiation Flare, begeerd door sterspelers als Totti, Pirlo, Pique en Ramos. De voetbalschoenen kennen een fel geel ontwerp. Zwart komt terug op de Nike Swoosh die prominent aanwezig is langs de zijkant. Doordat het leer van de voetbalschoenen zich uitstekend vormt naar de voeten ontstaat een superieur balgevoel. Het lijkt alsof de bal kleeft aan je voeten. Ben jij zo'n speler die de bal altijd lekker dicht bij z'n voeten wilt houden? Probeer deze Nike kicksen dan eens uit. Je scoort ze HIER!

SP17_GFB_RF_819177-707_Tiempo _Legend _6_8_hd _1600