5 februari 2016

Rode Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen

Nike heeft een nieuwe versie van de Nike Tiempo Legend 6 gelanceerd. Het gaat om rode Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen. Het is de eerste opvallende kleur die Nike toevoegt aan de Tiempo Legend 6 voetbalschoenen. De eerste 2 versies van de 6e generatie Tiempo Legend voetbalschoenen kenden wit en zwart als kleur, kleuren die tegenwoordig steeds minder terugkeren op voetbalschoenen. Sterspelers als Gerard Pique, Sergio Ramos en Jerome Boateng gaan schitteren op deze nieuwste versie Tiempo's, Opvallend is dat zij nooit op de zwarte versie hebben geschitterd. Het design van de nieuwste Tiempo Legend schoenen toont 2 kleuren rood. Het is vooral de bovenlaag van deze Tiempo's die donkerrood van kleur is. Onder andere de zoolplaat en hak zijn lichter van kleur en kennen een rood dat meer nijgt naar oranje. Hierdoor blijven de schoenen indruk maken op het voetbalveld. Net als de andere Nike schoenen uit het Metal Flash Pack kennen de rode Tiempo Legend 6 schoenen een zilveren Nike swoosh met een zwarte omlijning. De zilveren Nike swoosh komt zowel terug aan de binnen- als buitenkant van de schoenen. Daarnaast kent het design van de nieuwste Tiempo's ook zwarte details. Zo is deze versie in het bezit van een zwarte lip en zwarte veters. De zwarte lip kent een rood Nike logo. De zwarte binnenzool kent een rood Tiempo logo. Ook de rode zoolplaat kent zwarte details. Op de zoolplaat staat Tiempo gedrukt. Benieuwd welke gemakken de rode Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen jouw opleveren? Lees het hieronder!

Materialen en technieken Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen

De Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen wegen slechts 245 gram en zijn ontworpen voor superieur balgevoel. De bovenkant van de Tiempo Legend 6 voetbalschoenen is gemaakt van een speciaal kangoeroleer, welke door Nike Kangalite genoemd wordt. Dit leer zorgt ervoor dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet. Verder zijn in deze Tiempo voetbalschoenen de All Conditions Control (ACC) technologie van Nike verwerkt. Deze ACC technologie zorgt er ook voor dat het balgevoel in alle weersomstandigheden optimaal is. De bovenkant van de Tiempo schoenen zijn uitgerust met een extra laagje, waarin de Hypershield-technologie is verwerkt. Deze hypershield-technologie zorgt ervoor dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden als het regent en het water dus afgesoten wordt. De schoenen absorberen zelfs 73% minder water dan voorgaande modellen van de Nike Tiempo voetbalschoenen. Aan de nieuwste Tiempo's is een volledig nieuw geraamte toegevoegd. Dit moet het comfort nog meer bevorderen. Net als bij de Nike Mercurial schoenen kennen de nieuwste Tiempo's geen tong.  De zoolplaat van de schoenen bestaat uit een TPU materiaal en de onderkant van de nieuwste Nike Tiempo's zijn uitgerust met vier ovale noppen onder de hiel en acht ronde noppen onder de middenvoet. Bovendien bevatten de Tiempo voetbalschoenen nog eens drie extra ovale noppen ter hoogte van de voorvoet. Deze constructie van de noppen zorgt ervoor dat je makkelijk kan reageren op veranderende situaties in het veld en dus je tegenstander nog sneller af kan zijn. De binnenkant van de schoenen bevat een fel gele binnenzool, welke is uitgerust met kleine meshgaatjes, welke voor ventilatie zorgen. Tevens is de binnenzool uitgerust met de zogenaamde PORON technologie. Deze technologie zorgt voor een perfectie demping en een juiste verdeling van de druk in de schoenen. De binnenkant van de voetbalschoenen is daarnaast voorzien van een interne hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. Check hieronder de foto's van de rode Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen en oordeel over het nieuwe design.

Rode Nike Tiempo Legend V 6 voetbalschoenen kopen

De rode Tiempo Legend V voetbalschoenen van Nike kan je in verschillende shops hieronder kopen voor volwassenen en kinderen. De prijs van de voetbalschoenen voor volwassenen is ongeveer € 175,- in de hoogste prijsklasse en slechts € 50/€ 60,- in de laagste prijsklasse. Check ook andere beschikbare Tiempo Legend V voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast.

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Rode Nike Tiempo Legend 6

Rode Nike Tiempo Legend 6 - 2

Rode Nike Tiempo Legend 6 - 3

Rode Nike Tiempo Legend 6 - 4

Rode Nike Tiempo Legend 6 - 5

Rode Nike Tiempo Legend 6 - 6