Nike heeft weer een nieuw pack, namelijk het Euphoria pack! Dit betekent dat alle spelers die bij het Amerikaanse sportmerk onder contract staan de laatste fase van het seizoen 2018-2019 op nieuwe voetbalschoen gaan spelen. Onderdeel van dit pack, bestaande uit alleen maar oranje/witte en blauw/witte voetbalschoenen zijn ook nieuwe Nike Tiempo Legend VII voetbalschoenen. Deze schoenen worden in april, mei en juni 2019 door sterren als Ramos, van Dijk, Thiago Silva, Arthur en Pique gedragen. De voetbalschoen, die met name ideaal is voor verdedigers, wordt ook in de Eredivisie gedragen door spelers als Tadic, Veltman, Vermeer en Clasie. Hieronder bespreken we het design en de technologieën van de nieuwste Nike Tiempo Legend voetbalschoenen.

Direct fan van deze gave voetbalschoenen? Bestel ze in deze SHOP of deze winkel! 

Wit/oranje Nike Tiempo Legend voetbalschoenen - Euphoria pack

Alle voetbalschoenen uit het Euphoria pack zijn een combinatie van oranje en wit of blauw en wit. Bovendien bevatten de schoenen een splash painted print. De zogenaamde verfspatten print bevindt zich op de nieuwe Tiempo voetbalschoenen met name ter hoogte van de hiel van de voetbalschoenen. De voorkant van de voetbalschoenen is wit en naar de achterkant van de upper loopt dit over in het oranje. De overgang van kleuren wordt dus bewerkstelligd door verfspatten. Uiteraard staat dit design weer ergens symbool voor. Het is namelijk een ode aan het publiek die de overwinningen van hun team viert na het affluiten door de scheidsrechter. In deze fase van het seizoen worden de prijzen verdeeld, waardoor er genoeg reden is om te juichen. Tenminste als je favoriete club wint en prijzen pakt. De nieuwe Nike Tiempo voetbalschoenen zijn verder uitgerust met witte veters en de swoosh van Nike op de zijkanten van de schoen is zwart. Daarbij valt op dat de omranding van de swoosh een iets donkerdere tint zwart is. De zoolplaat van de schoenen is overwegend wit, maar bevat wel de oranje splash print op de achterkant. De Nike Grip zool aan de binnenkant van de schoenen is ook oranje. Ben je nog niet bekend met alle technologieën en materialen van deze leren voetbalschoen van Nike? Check hieronder alle details. Vergeleken met vorige versies is hier niks aan veranderd!

Kenmerken Nike Tiempo Legend Euphoria pack voetbalschoenen

De wit/oranje Tiempo voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor verdedigers of verdedigende middenvelders.  Bij deze voetbalschoenen is het belangrijk dat ze direct lekker zitten, zodat je je hier niet meer druk om hoeft te maken. Dat is bij deze voetbalschoenen uit het Euphoria pack zeker het geval. Kenmerkend aan de Tiempo's is namelijk dat deze perfect om de voeten vallen. Dit komt door het materiaal waarvan de schoenen gemaakt zijn. Het materiaal van de schoenen is namelijk Kangalite. Dit is het speciale kangoeroeleer wat gebruikt wordt bij alle Nike Tiempo Legend voetbalschoenen. Dit kangoeroeleer vormt perfect naar de voet waardoor jij een ongekend balgevoel hebt tijdens de wedstrijd. Voordelig is dat het bovendeel van de schoenen zonder stiksels en naden aan de voor- en middenvoet van de schoenen is gemonteerd. Hierdoor blijft het leer zoveel mogelijk intact en behoudt het zijn zachte structuur. Naast het kangoeroeleer bevat het bovendeel van de schoenen ook nylon en een zogenaamde Fith Mesvoering. Waar het kangoeroeleer voor de perfecte pasvorm zorgt, zorgt het nylon in het bovendeel van de Tiempo's juist voor meer stabiliteit. De Fit Mesh voorkomt dat het leer teveel uitrekt. Hierdoor gaat de schoen wat langer mee. Om tijdens alle omstandigheden het beste balgevoel te behouden heeft Nike het ACC (All Conditions Control) systeem toegevoegd in de schoen. Dit systeem wat dieper in het kangoeroeleer verwerkt zit zorgt voor een perfecte grip op de bal een hoge nauwkeurigheid in de passing. Deze schoenen bestaan dus uit vier lagen. Dit zorgt niet alleen voor een ideale fit, maar ook voor een perfecte balgevoel en ideale bescherming!

De TPU-hielkap die in de hiel van de schoen geplaatst is zorgt voor een hoge stabiliteit in de schoen en bovendien voor een goede bescherming. Deze is gemaakt van het zogenaamde Flyknit materiaal, waardoor het zorgt voor de perfecte ondersteuning.  Dit in combinatie met de TPU-zool die gemaakt is voor duurzaamheid en stabiliteit geven jouw de perfecte grip op het veld voor zowel verhitte als coole situaties! Deze Tiempo's bevatten ook een tong, welke van Flyknit gemaakt is. Deze tong is wat geribbeld, wat zorgt voor net wat extra demping en wat minder druk op de veters. 

De zool van deze wit/oranje Nike Tiempo Legend schoenen is gemaakt van pebax. Pebax heeft als voordeel dat je hier hoge snelheden mee kunt behalen, omdat het een super licht materiaal is. Bovendien geeft het veel steun. Deze zool wordt ook wel de Hyperstability zool genoemd. De noppen aan de onderkant van deze nieuwe, voetbalschoenen laten je snel draaien en zorgen ervoor dat je nog beter kunt versnellen. Je bent je tegenstander dus altijd te snel af! Er zitten namelijk verschillende noppen aan de onderkant van de schoenen. Er bevinden zich namelijk ronde/kegelvormige noppen en meer getande noppen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je altijd snel kan reageren. Daarnaast is de zool wel 60 procent lichter dan zijn voorgangers. Verder bevatten deze nieuwe kicksen ook een binnenzool, die zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Dit verzorgt het comfort en zorgt ook weer voor demping! Ook is hier de Nike GRIP technologie te vinden. Hierdoor kan je niet wegglijden in de schoenen. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nike Tiempo voetbalschoenen, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ramos, van Dijk, Tadic en vele andere sterren. Het nieuwe Nike Euphoria pack bevat ook de volgende voetbalschoenen:

Wit/oranje Nike Tiempo Legend voetbalschoenen kopen

De nieuwe Tiempo Legend voetbalschoenen kun je per direct kopen. De ELITE versie van de voetbalschoenen heeft een prijs van € 220,-, maar goedkope versies van deze nieuwe kicksen bestel je al vanaf € 50,-. Voor kinderen bestel je deze schoenen vanaf maat 28 tot maat 37 en voor volwassenen zijn de schoenen beschikbaar vanaf maat 38 tot 47. De nieuwe Tiempo's zijn voor verschillende ondergronden uitgebracht, dus zowel voor normaal gras als voor kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je de schoenen natuurlijk ook laten personaliseren en vind je ook tal van andere voetbalschoenen. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwste Nike Tiempo Legend voetbalschoenen direct in deze SHOP

of deze winkel!