26 april 2017

Nike lanceert gouden Totti X Roma limited edition Tiempo voetbalschoenen

We hebben weer een limited edition voetbalschoen en dit keer een wel heel speciale! Nike heeft vanmorgen de limited edition Nike Tiempo Totti X Roma voetbalschoenen gelanceerd. De sterspeler neemt na dit seizoen afscheid van AS Roma na maar liefst 25 jaar de club uit de Italiaanse hoofdstad gediend te hebben. Als ode aan de aanvaller heeft Nike vandaag een limited edition Tiempo gelanceerd, welke Francesco Totti zal dragen in de derby tegen Lazio Roma op 30 april 2017. Van deze voetbalschoenen zijn er slechts 2.500 geproduceerd. Check hieronder alle details van de nieuwe schoenen van de inmiddels 41 jarige aanvaller van Roma!

Wil je direct de nieuwe limited edition voetbalschoenen van Totti kopen? Wees snel! Check ze exclusief in deze SHOP of in deze SHOP!

Design gouden voetbalschoenen Totti

Het kan ook niet anders dat de nieuwe Totti Tiempo Legend VI voetbalschoenen geheel goud zijn. Van Nike kreeg ''Il Capitano'' zelf de keuze om een kleur te kiezen en dacht direct aan goud: ''Goud staat voor alle belangrijke waarden die ik heb: mijn familie, Rome en AS Roma.'' De Tiempo's staan sinds jaar en dag bekend om het leren bovenwerk. Verder zijn de schoenen uitgerust met zwarte details, welke terug komen in de swoosh van Nike, in de veters en de instap van de schoenen. Daarnaast worden de nieuwe schoenen van ''Il Bimbo de Oro'' gekenmerkt door de grote flap (fold over tong) met een elastiek, welke onder het onderstel van de schoenen geplaatst kan worden. Hierdoor worden de veters perfect bedekt en is het schietoppervlak nog groter, ideaal dus voor echte afmakers zoals Totti. Op deze tong staat overigens ook de X, het Romeinse getal 10 en het rugnummer van de Italiaan. Uiteraard bevatten de limited edition schoenen van Totti ook nog andere details. Zo is de hielkap uitgerust met de naam van de speler in een Romeins lettertype. De binnenzool van de voetbalschoenen is bordeaux rood en dit verwijst natuurlijk naar de clubkleuren van Roma. Deze binnenkant bevat ook nog en speciale print in het goud met de contouren van het clublogo van Roma en de tekst: TOTTI X ROMA. Verder is in de binnzool van de schoenen het woord ''aeterno'' verwerkt, wat ''eeuwig'' betekent. De zool aan de onderkant van de schoenen is zwart en bevat zowel ronde als langwerpige noppen. Van deze limited edition Totti schoenen zijn er dus slechts 2.500 geproduceerd. Iedere 100 kicksen staan voor één seizoen die Totti bij Roma gespeeld heeft. De Italiaan speelde in totaal meer dan 600 wedstrijden waarin hij meer dan 250 keer het net wist te vinden. Wil je nog meer weten over de specifieke materialen en kenmerken van deze unieke voetbalschoenen? Lees dan hieronder vooral verder!

Kenmerken Nike Tiempo Totti X Roma voetbalschoenen

Het bovenwerk van de gouden schoenen van Totti is gemaakt van het zogenaamde Alegria leer. Dit is een speciaal leer da Nike gebruikt heeft en bevat geen stiksels en naden ter hoogte van de voorvoet. Dit leer valt perfect om de voeten en zorgt voor en ideaal balgevoel. Bovendien zorgt het materiaal dat je voeten stabiel in je schoenen zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Dit wordt het ''lockdown'' effect genoemd. Daarnaast is het bovenwerk door Nike uitgerust met de All Conditions Control of ACC technology. Dit systeem zorgt ervoor dat de balcontrole in alle weersomstandigheden perfect is. We bespraken het zojuist al even. Deze Totti schoenen bevatten een unieke tong met elastiek, waardoor je een nog groter schietoppervlak hebt en je de bal nog nauwkeuriger aan kan nemen. De hielkap aan de achterkant van de schoenen geeft de ideale bescherming, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest met de schoenen. Ook de binnenzool mag niet onbesproken gelaten worden. Deze is namelijk uitgerust met Poron, wat zorgt voor een perfecte schokdemping. In de binnenzool zijn ook nog kleine stippen verwerkt, welke niet alleen zorgen voor ventilatie, maar ook dat je niet gaat glijden in de schoenen.

De onderkant van de schoenen zijn uitgerust met zowel ronde als langwerpige noppen. De ronde noppen zorgen ervoor dat je snel kan reageren op veranderende situaties in het veld of juist snel kan wegdraaien van je tegenstander. De langwerpige noppen zorgen op hun beurt weer voor stabiliteit.

Gouden Totti voetbalschoenen kopen

Wil je deze limited edition voetbalschoenen van Totti bemachtigen? Dan moet je snel zijn! Er zijn slechts 2500 items van de schoenen beschikbaar en alleen in de volwassen maten: 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 45.5 en 46. Deze limited edition Totti schoenen hebben een prijs van € 225,-. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie en natuurlijk is gratis verzending ook nog eens gegarandeerd! Directe levering.

Scoor de nieuwe voetbalschoenen van Totti exclusief in deze SHOP

of in deze SHOP!