1 juli 2016

Nike Tiempo Legend VI Pitch Dark voetbalschoenen

Nike heeft Nike Tiempo Legend VI Pitch Dark voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen maken onderdeel uit van een nieuwe collectie Nike voetbalschoenen, te weten het Pitch Dark Pack. Dit pack bevat louter zwarte voetbalschoenen. Het pack staat bekend als de opvolger van het Spark Brilliance Pack. Dit pack wordt momenteel gedragen op Euro 2016. Het design van de nieuwste Nike Tiempo Legened VI voetbalschoenen kent een overwegend zwarte bovenlaag. Dit design wordt gecombineerd met turquoise details. Die zijn niet in grote getale aanwezig op de Tiempo Legend VI Pitch Dark voetbalschoenen. Zo kent de Nike swoosh langs de zijkanten een turquoise omlijning. Dit geldt tevens voor de logo's van Nike en Tiempo, respectievelijk op de lip en hak. De zooplaat kent een opvallend design. Deze is overwegend zwart van kleur, maar over de volledige breedte staat in het turquoise Tiempo gedrukt. De voetbalschoenen zijn uitermate goed geschikt voor spelverdelers. Niet voor niets schittert Totti al jaren op deze voetbalschoenen. Benieuwd welke materialen en technieken deze schoenen rijk zijn? Lees het hieronder!

Kenmerken Nike Tiempo Legend VI Pitch Dark voetbalschoenen

De Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen wegen slechts 245 gram en zijn ontworpen voor superieur balgevoel. De bovenkant van de Tiempo Legend 6 voetbalschoenen is gemaakt van een speciaal kangoeroleer, welke door Nike Kangalitegenoemd wordt. Dit leer zorgt ervoor dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet. Verder zijn in deze Tiempo voetbalschoenen de All Conditions Control (ACC) technologie van Nike verwerkt. Deze ACC technologie zorgt er ook voor dat het balgevoel in alle weersomstandigheden optimaal is. De bovenkant van de Tiempo schoenen zijn uitgerust met een extra laagje, waarin de Hypershield-technologie is verwerkt. Deze hypershield-technologie zorgt ervoor dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden als het regent en het water dus afgesoten wordt. De schoenen absorberen zelfs 73% minder water dan voorgaande modellen van de Nike Tiempo voetbalschoenen. Aan de nieuwste Tiempo's is een volledig nieuw geraamte toegevoegd. Dit moet het comfort nog meer bevorderen. Net als bij de Nike Mercurial schoenen kennen de nieuwste Tiempo's geen tong.  De zoolplaat van de schoenen bestaat uit een TPU materiaal en de onderkant van de nieuwste Nike Tiempo's zijn uitgerust met vier ovale noppen onder de hiel en acht ronde noppen onder de middenvoet. Bovendien bevatten de Tiempo voetbalschoenen nog eens drie extra ovale noppen ter hoogte van de voorvoet. Deze constructie van de noppen zorgt ervoor dat je makkelijk kan reageren op veranderende situaties in het veld en dus je tegenstander nog sneller af kan zijn. De binnenkant van de schoenen bevat een fel gele binnenzool, welke is uitgerust met kleine meshgaatjes, welke voor ventilatie zorgen. Tevens is de binnenzool uitgerust met de zogenaamde PORON technologie. Deze technologie zorgt voor een perfectie demping en een juiste verdeling van de druk in de schoenen. De binnenkant van de voetbalschoenen is daarnaast voorzien van een interne hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. Check hieronder de foto's van de Nike Tiempo Legend V 6 Euro 2016 voetbalschoenen.

Zwarte Nike Tiempo Legend VI Pitch Dark voetbalschoenen kopen

De Tiempo Legend VI Pitch Dark voetbalschoenen van Nike kan je vanaf 5 juli 2016 in verschillende shops hieronder kopen voor volwassenen en kinderen. De prijs van de voetbalschoenen voor volwassenen is ongeveer € 175,- in de hoogste prijsklasse en slechts € 50/€ 60,- in de laagste prijsklasse. Check ook andere beschikbare Tiempo Legend voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast. 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Zwarte Nike Tiempo Legend V Voetbalschoenen

Zwarte Nike Hypervenom Phantom Ii Pitck Dark Voetbalschoenen 2