30 oktober 2017

De nieuwe Nike Tiempo Legend VII PLAY ICE voetbalschoenen!

IJSKOUD.. Dat zijn de nieuwe Nike Tiempo Legend VII voetbalschoenen die onlangs zijn uitgekomen. De voetbalschoenen die afkomstig zijn uit het PLAY ICE voetbalschoenenpack zijn speciaal gemaakt voor spelers die het spel willen domineren, heersen over het veld en de rust weten te behouden. Het unieke verhaal tussen het PLAY FIRE pack en het PLAY ICE pack is een hit en hetzelfde geld voor deze kicksen die elke tegenstander laat beven van angst! De Tiempo voetbalschoen zal gedragen gaan worden door de legendes Pirlo, Totti en ook door wereldverdedigers Pique en Boateng.

Ben jij nu al helemaal weg van deze schoen en kan je niet wachten hiermee te spelen? Of loopt jouw favoriete speler op de ze kicksen en moet jij ze daarom ook hebben? Haal jou Nike Tiempo Legend VII voetbalschoenen dan in deze ONLINE SHOP of deze winkel! 

 

Design Nike Tiempo Legend VII PLAY ICE voetbalschoenen

Dat de nieuwe voetbalschoenen packs van Nike een hit zijn wisten we al. Maar dat dat ook zou gelden voor deze fantastische Tiempo Legend voetbalschoen moest nog maar blijken. Toch hebben de ontwerpers van Nike weer iedereen even laten stilstaan bij het uitbrengen van deze ijskoude voetbalschoen. Wat een pure klasse en kalmte straalt deze schoen uit!

Te beginnen bij de voet van de schoen. Deze is gemaakt van 2 kleuren en is in tegenstelling tot de voorgaande edities van de Tiempo voetbalschoen overwegend lichtblauw van kleur.

De achterkant van de schoen is namelijk zwart gemaakt dat halverwege de enkel langzaam overloopt in een lichtblauwe kleur. Deze overloop is gemaakt met lichte spikkels op de schoen waardoor het rust uitstraalt. De bekende Nike Swoosh is wit van kleur met een dezelfde lichtblauwe kleur als omlijning. Deze Swoosh loopt half door het blauwe gedeelte en half door het zwarte stuk waardoor de blauwe omlijning alleen zichtbaar is achterop het zwarte gedeelte. Dit typerende logo van Nike staat ook aan de binnenkant van de schoen! Deze kleurencombinatie is ook gebruikt voor de woorden FLYKNIT en ACC die binnen op de achterkant van de schoen staan en voor het woord TIEMPO achterop de schoen.

De zool onderop de schoen is gemaakt van een donkerdere kleur blauw. Dit creëert een rustige sfeer rondom de schoen en dit geldt ook voor de noppen. Deze zijn overwegend donkerblauw en hebben een doorzichtig uiteinde!

Samengevat, een uniek design voor een spelmaker die rust wilt uitstralen!

 

Kenmerken Nike Tiempo Legend VII PLAY ICE voetbalschoenen

Met het unieke design van deze kicksen staan jouw tegenstanders stil van angst en loop jij over het veld als een kalme spelverdeler. Dit gaat niet alleen door het design van de schoen maar natuurlijk ook door de verschillende technieken die Nike heeft toegepast in de nieuwe Tiempo Legend VII PLAY ICE voetbalschoenen.

Te beginnen met het materiaal van de schoen. De ijzersterke Tiempo voetbalschoen is gemaakt van een uniek soort leer, namelijk het Kangalite leer. Dit is een speciaal kangoeoroeleer wat perfect naar de vorm van jouw voet gaat staan. Dit optimale gevoel zorgt ervoor dat de schoen aanvoelt als een tweede huid en veroorzaakt dan ook het ‘bloten voeten-gevoel’.

Deze bovenlaag heeft ook extra dunne naden waardoor er amper vuil in de stof kan komen. Dit voorkomt het leer van hard en vies worden wat het balgevoel naar beneden kan halen!

Het All Conditions Control systeem wat in de schoen zit zorgt ervoor dat jij in welke omstandigheid dan ook het optimale gevoel met de bal houdt. Of het nou regent, sneeuwt, waait of juist erg warm is buiten, met het ACC systeem behoud jij het optimale balgevoel en comfort in de schoen.

Als je denkt dat dit alle technieken zijn van de bovenlaag van de schoen heb je het goed mis! Deze geweldige voetbalschoen die zoveel kalmte en rust uitstraal heeft namelijk een speciaal gemaakt tong bovenaan de veters. Dit zorgt voor een nog groter schietoppervlak waarmee je minder weerstand hebt bij het raken van de bal.

De achterkant van de schoen, de hiel, heet het TPU-hielkap. Deze versteviging in de hiel zorgt voor een hogere stabiliteit in de schoen, weerhoudt de voet van grip verliezen en creëert een nog hoger comfort! Als laatste de TPU-zool van de Nike Tiempo voetbalschoen. Deze zool zorgt voor nog meer stabiliteit en duurzaamheid. De conische en langwerpige noppen die nauwkeurig geplaatst zijn aan de onderkant van de zool zorgen voor een verbeterd balgevoel en comfort in de schoen. Dit komt doordat de noppen zo verdeeld zijn over de zoolplaat dat zij het gewicht perfect weten te verdelen.

 

Nike Tiempo Legend VII PLAY ICE voetbalschoenen kopen

Wil jij net als de Maestro Pirlo over het veld lopen of ben jij helemaal fan van de koning van Romen: Totti? Of ben jij gewoon helemaal weg van dit ijskoude design van de nieuwe Tiempo schoen?

Haal dan snel jouw gloednieuwe Nike Tiempo Legend VII PLAY ICE voetbalschoen in deze ONLINE SHOP of deze winkel! Deze schoenen die elke verdediging zullen laten beven van angst zijn al te verkrijgen voor maar liefst 40,00 euro en kunnen oplopen tot een prijs van 230,00 euro.