15 maart 2016

Nike Tiempo Legend V 6 Radiant voetbalschoenen

Nike heeft nieuwe Nike Tiempo Legend V 6 voetbalschoenen gelanceerd. De nieuwste Tiempo Legend V 6 voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Radiant Pack. Sterspelers als Jerome Boateng (Bayern München en Duitsland), Sergio Ramos (Real Madrid en Spanje) en Gerard Pique (Barcelona en Spanje) zijn binnenkort op de voetbalschoenen te bewonderen. De Nike Tiempo Radiant voetbalschoenen kennen een overwegend witte bovenlaag. De witte bovenlaag bezit oranje details aan de binnen- en buitenkant. De details komen rond de hak terug. Verder kent de bovenlaag ook zwarte details. Ook kent het design een zwarte lip en zwarte veters. Dit komt terug op de diverse logo's van Nike. Met name de zoolplaat van deze schoenen uit het Radiant Pack zijn opvallend. De zoolplaat is in het bezit van de kleuren geel, oranje en rood.

Materialen en technieken Nike Tiempo Legend V 6 Radiant voetbalschoenen

De Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen wegen slechts 245 gram en zijn ontworpen voor superieur balgevoel. De bovenkant van de Tiempo Legend 6 voetbalschoenen is gemaakt van een speciaal kangoeroleer, welke door Nike Kangalite genoemd wordt. Dit leer zorgt ervoor dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet. Verder zijn in deze Tiempo voetbalschoenen de All Conditions Control (ACC) technologie van Nike verwerkt. Deze ACC technologie zorgt er ook voor dat het balgevoel in alle weersomstandigheden optimaal is. De bovenkant van de Tiempo schoenen zijn uitgerust met een extra laagje, waarin de Hypershield-technologie is verwerkt. Deze hypershield-technologie zorgt ervoor dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden als het regent en het water dus afgesoten wordt. De schoenen absorberen zelfs 73% minder water dan voorgaande modellen van de Nike Tiempo voetbalschoenen. Aan de nieuwste Tiempo's is een volledig nieuw geraamte toegevoegd. Dit moet het comfort nog meer bevorderen. Net als bij de Nike Mercurial schoenen kennen de nieuwste Tiempo's geen tong.  De zoolplaat van de schoenen bestaat uit een TPU materiaal en de onderkant van de nieuwste Nike Tiempo's zijn uitgerust met vier ovale noppen onder de hiel en acht ronde noppen onder de middenvoet. Bovendien bevatten de Tiempo voetbalschoenen nog eens drie extra ovale noppen ter hoogte van de voorvoet. Deze constructie van de noppen zorgt ervoor dat je makkelijk kan reageren op veranderende situaties in het veld en dus je tegenstander nog sneller af kan zijn. De binnenkant van de schoenen bevat een fel gele binnenzool, welke is uitgerust met kleine meshgaatjes, welke voor ventilatie zorgen. Tevens is de binnenzool uitgerust met de zogenaamde PORON technologie. Deze technologie zorgt voor een perfectie demping en een juiste verdeling van de druk in de schoenen. De binnenkant van de voetbalschoenen is daarnaast voorzien van een interne hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. Check hieronder de foto's van de uitgelekte Nike Tiempo Legend V 6 Euro 2016 voetbalschoenen.

Nike Tiempo Legend V 6 Radiant voetbalschoenen kopen

De Tiempo Legend V 6 Radiant voetbalschoenen van Nike kan je in verschillende shops hieronder kopen voor volwassenen en kinderen. De prijs van de voetbalschoenen voor volwassenen is ongeveer € 175,- in de hoogste prijsklasse en slechts € 50/€ 60,- in de laagste prijsklasse. Check ook andere beschikbare Tiempo Legend V voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast. 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Nike Tiempo Legend Radiant Voetbalschoenen

Nike Tiempo Legend Radiant Voetbalschoenen 2

Nike Tiempo Legend Radiant Voetbalschoenen 3

Nike Tiempo Legend Radiant Voetbalschoenen 4