Nike Tiempo Legend WK voetbalschoenen

Het Just Do It pack van Nike is afgelopen week officieel gelanceerd. Het gaat hierbij om het pack met voetbalschoenen voor het WK in Rusland. Tijdens het WK spelen de grote sterren die onder contract staan bij Nike op deze schoenen en vechten ze voor hun vaderland. Ook op de Nike Tiempo zijn in Rusland veel toppers te zien. Onder anderen Sergio Ramos, Raphaël Varane, Jan Verthongen en Thiago Silva spelen in Rusland op deze schoen. De schoen is overigens niet alleen te zien tijdens het WK, want de spelers van Real Madrid en Liverpool kunnen deze schoen ook al dragen tijdens de Champions League finale in Kiev. De techneuten van Nike hebben natuurlijk vele technieken toegevoegd aan de schoen. Ben je nieuwsgierig naar deze technieken? Check ze hieronder!

Ben je nu al helemaal verkocht van deze gave Nike Tiempo Legend voetbalschoen? Aarzel dan niet en bestel de voetbalschoen in de Nike shop

of in deze winkel!

Design van de Nike Tiempo Legend WK voetbalschoenen

De Nike Tiempo Legend voetbalschoenen zijn ontworpen om dominant te zijn. Vooral van uit de verdediging. Want menig topverdediger schakelt de spitsen uit op de Nike Tiempo voetbalschoenen. Voor een verdediger is het erg belangrijk dat een voetbalschoen er snel uitziet zodat de aanvaller schrikt. Het is de techneuten van Nike dan ook zeker gelukt om de nieuwe Nike Tiempo uit het Just Do It pack een snel design te geven. Alle schoenen uit het WK pack van Nike hebben dezelfde basiskleuren. Wit en zilver (metallic). Ook zijn de schoenen uitgerust met een felle kleur om de schoen een flitsend design te geven. Zo ook de Nike Tiempo Legend. Deze gave voetbalschoen heeft namelijk als felle kleur blauw gekregen. Door deze blauwe kleur straalt de schoen rust uit. Voor een topverdediger is het belangrijk dat hij rust uitstraalt zodat het hele team op je kan bouwen. De basis van de voetbalschoen is wit. Op de zijkanten van de schoen staat het logo van Nike. De bekende swoosh is zilver van kleur en wordt omlijnd oor een subtiele blauwe rand. De swooshes aan beide kanten van de schoen lopen door tot aan de hiel van de schoen. De blauwe kleur komt ook terug op de veterhouders boven op te schoen. Ook de zool van de schoen heeft deze flitsende blauwe kleur. Eén van de gaafste details van het Just Do It pack is de driehoek op de achterkant van de schoen. Deze staat namelijk ter personalisatie van de schoen. De driehoek wordt namelijk opgevuld met de vlag van het land van de speler die de schoen draagt. Ook de naam en het rugnummer van deze speler komt terug op de schoen. Deze staat rechts boven de driehoek. Onder de driehoek is een trademerk van de Nike Tiempo te zien deze is ook uitgerust met het bekende swoosh teken van Nike. De nieuwe Nike Tiempo Legend voetbalschoenen zien er geweldig uit. Maar alleen een goed design is natuurlijk niet genoeg om een topprestatie te kunnen leveren. Hiervoor is de schoen ook nog uitgerust met vele technologieën. Benieuwd naar welke? Lees hieronder snel verder!

Kenmerken Nike Tiempo Legend voetbalschoenen

De voetbalschoenen van Nike hebben zijn natuurlijk altijd uitgerust met de nieuwste technologieën. Dit is ook zeker nodig omdat de spelers die deze schoenen dragen acteren op het allerhoogste niveau. Tijdens het WK in Rusland mag je niets aan het toeval over laten. Je verdedigt de eer van je land.

Om goed voor de dag te kunnen komen is de schoen gemaakt van Kangallite. Dit is een speciaal soort leer gemaakt van kangoeroe. Alle Nike Tiempo edities zijn gemaakt van die kangoeroeleer. Door dit leer vormt de schoen perfect naar je voet. Doordat je een perfecte fit hebt tussen de schoen en je voet is je balcontact geweldig en heb je een optimaal balgevoel. Wat ook erg voordelig is, is het feit dat het bovendeel van de schoenen zonder stiksels en naden aan de voor- en middenvoet van de schoen is gemonteerd. Hierdoor blijft het leer intact en behoudt het zijn zachte structuur. Maar leer alleen is niet genoeg voor een perfecte stabiliteit. Hiervoor bevat het bovendeel van de schoen ook nylon en een zogenaamde Fith Mesvoering. Het kangoeroeleer zorgt voor een perfecte pasvorm en het nylon zorgt ervoor dat de Tiempo’s voetbalschoenen meer stabiliteit hebben. De Fit Mesh voorkomt dat het leer teveel uitrekt. Door deze technologie gaat de schoen langer mee. Natuurlijk is ook deze schoen van Nike uitgerust met All Conditions Control. Het is natuurlijk erg belangrijk dat je in iedere weersomstandigheid een perfecte controle hebt over de bal. Het weer in Rusland is onvoorspelbaar en de spelers moeten ook in keiharde regen een perfecte controle kunnen hebben over de bal. De ACC zorgt ervoor dat jij te allen tijde een perfecte balcontrole hebt. Nike heeft het ACC wat dieper in de schoen weggestopt. Dit zorgt voor perfecte grip op de bal. Hierdoor kun je zonder problemen een splijtende steekpass geven.

De nieuwe Nike Tiempo Legend voetbalschoen is ook uitgerust met een TPU-hielkap. Deze zit verstopt in de hiel van de schoen en zorgt voor een perfecte stabiliteit. Ook zorgt deze hielkap voor bescherming. Voor het eerst is deze gemaakt van Flyknit, waardoor het zorgt voor de perfecte ondersteuning. Dit in combinatie met de TPU-zool, die gemaakt is voor duurzaamheid en stabiliteit, geven jou de perfecte grip op het veld voor zowel verhitte als coole situaties. Ook heeft deze Nike Tiempo nog een tong. Deze is ook gemaakt van Flyknit. Omdat de tong wat geribbeld is zorgt hij voor demping en minder druk op de veters.

De zool van de schoen is gemaakt van pebax. Pebax heeft als voordeel dat je er erg hoge snelheden mee kan bereiken in een sprintduel. Dit is voor een verdediger natuurlijk erg belangrijk. Omdat Pebax een super licht materiaal is, geeft het je ook erg veel steun. De noppen aan de onderkant van deze nieuwe Tiempo Legend WK voetbalschoenen laten je snel draaien en zorgen ervoor dat je nog beter kunt versnellen. Je bent je tegenstander dus altijd te snel af! Verder bevatten deze nieuwe kicksen ook een speciale binnenzool. Deze vormt zich perfect naar je voeten. Deze fit zorgt voor comfort en ook voor demping. Ook is hier de Nike GRIP technologie te vinden. Hierdoor kan je niet wegglijden in de schoenen.

Nike Tiempo Legend WK voetbalschoenen bestellen

Ben jij na het lezen van deze blog helemaal verkocht van de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen. Of ben jij net zo dominant op het veld als Ramos, Verthongen of Varane? Bestel dan nu je eigen Nike Tiempo Legend kicksen in de onderstaande winkels. De schoenen hebben een prijs van ongeveer € 200,- en zijn beschikbaar in verschillende kinder- en herenmaten.

Bestel je Nike Tempo Legend voetbalschoenen in de NIKE SHOP

Of in DEZE WINKEL