Domineer het spel op de Nike Tiempo Legend 6 Motion Blur voetbalschoenen

Het spel domineren. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Ontdek eens de nieuwe Nike Tiempo Legend 6 Motion Blur voetbalschoenen en zie wat er gebeurd! De nieuwe Tiempo Legend 6 voetbalschoenen maken deel uit van het frisse Motion Blur Pack. Een pack dat afscheid neemt van donkere kleuren en donkere dagen en tevens inspiratie haalt uit het Nike Clahs Stormed Euro 2012 Pack. Welkom tot het voorjaar!

Pirlo lag vandaag op deze pareltjes de eerste balletjes op de stropdas van zijn teamgenoten. Er gaan er nog vele volgen. Dat weten wij zeker. Ga jij Pirlo achterna? Shop deze Nike Tiempo Legend 6 Motion Blur voetbalschoenen in de shop van Nike.

Deze Nike Tiempo Legend 6 Motion Blur voetbalschoenen kennen een overwegend wit uiterlijk. Waar andere kicksen uit dit pack veelal een half-om-half design kennen, daar is het bij deze voetbalschoenen zeker niet het geval. Oja, op de zoolplaat na dan. De zoolplaat kent echter wel een half-om-half design met de verdeling groen en wit, maar deze valt in het niet bij de designs van andere kicksen uit het pack. De schoenen kennen zo zeker een klassiek uiterlijk, maar het groen op de hak voegt zeker een fris element toe. Het is een groen dat zeker in de smaak valt. Ook zwart neemt een belangrijke positie in het design in. Alle belettering op de kicksen is zwart.

SU17_GFB_Motion Blur Pack _819177-103_NIKE TIEMPO LEGEND VI II FG_3_8

Het is voornamelijk de bovenlaag van deze voetbalschoenen die je in staat stelt de balletjes te plaatsen waar jij maar wilt. De KangaLite bovenlaag maakt absoluut het verschil voor de Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen. KangaLite is een zacht kangoeroeleer dat zich binnen mum van tijd vormt naar de voeten. Ken jij het gevoel wanneer je met je blote voeten een balletje trapt? Perfect. Dit ervaar je ook, zodra het leder is gevormd naar de vorm van jouw voeten! Het bovenlaag biedt echter nog meer voordelen. Zo heeft deze een gedaantewisseling ondergaan, doordat de naden op de voorvoet nu ontbreken. Deze zorgden er namelijk voor dat vuil en water niet absordeerden met als resultaat een hard leder. Dat is absoluut niet wenselijk en komt jouw controle met de bal absoluut niet ten goede. In combinatie met een interne kooiconstructie wordt dit bewerkstelligt. Het leer blijft zacht, je controle wordt verbetert en ook erg fijn, je voeten schuiven minder en blijven ongeëvenaard stabiel staan. Als spelverdeler blijf je zo sterk op je voeten staan. Dieper in het ongekend zachte kangoeroelder zit ACC verwerkt. ACC staat voor “All Conditions Control” en is een technologie van Nike dat balcontrole garandeert gedurende alle weersomstandigheden. Naast dat de afwezigheid van stiksel i.c.m. een kooiconstructie dus zorgt voor een zacht blijvend leder, zorgt ACC er dus voor dat dit leder controle biedt, zelfs als het regent. Gruwelijk. Indien je denkt dat het bovenwerk niet nog meer voordelen te bieden hebt, heb je het goed mis. Het bovenwerk wordt namelijk versierd met een tongloze constructie. Het resultaat? Een groter schietoppervlak om jouw steekballen met nog meer gevoel de juiste kant op te sturen. Kan jij niet genoeg krijgen van de materialen en technieken van deze kicksen? Check eens onze speciale Nike Tiempo Legend 6-pagina voor alle ins en outs!

SU17_GFB_Motion Blur Pack _819177-103_NIKE TIEMPO LEGEND VI II FG_4_8

Nike Tiempo Legend 6 Motion Blur voetbalschoenen kopen?

Wil jij deze Nike Tiempo Legend voetbalschoenen maar al te graag om jouw voeten hebben? Wacht dan niet en versnel je naar de online shop van NIKE. De schoenen kennen een prijs van € 200,- en zijn daarmee een stuk goedkoper dan zijn collega-voetbalschoenen. Je scoort Nike Tiempo echter al vanaf € 45,-