21 maart 2017

Nike Tiempo Legend 6 Revolution Pack voetbalschoenen

Nike Air Max 1. Een van de meest iconische sneakers verschijnt in voetbalschoenen. Nike Tiempo Legend IV Revolution zijn gelanceerd. Gruwelijke voetbalschoenen die inspiratie halen uit deze overweldigende sneakers. Dit alles om Nike Air Max tot de max te eren ter voorbereiding op Nike Air Max Day. Voetbalschoenen waar sterspelers als Sergio Ramos, Pirlo, Totti en Boateng deze week op schitteren. Ben jij de volgende die op deze schoenen schittert?

Dat kan! Ga jij voor een dominating touch en ben jij ook zo'n sneakerfan. Dan zijn dit DE voetbalschoenen voor jou! Ga naar de officiële online store van Nike of scoor ze in de Unisportstore!

Nike -tiempo -legend -6-revolution -pack -voetbalschoenen

De nieuwste Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen kennen een overwegend wit design. Ook kennen de kicksen uit het Revolution Pack gave subtiele blauwe details, zoals deze ook terugkomen op de Nike Air Max 1 sneakers. Langs de neus bevindt zich namelijk een blauwe horizontale blauwe bies. Ook rondom de instap zijn deze blauwe frisse details aanwezig. Alsof dit niet genoeg is zijn ook de hak en de Nike swoosh blauw van kleur. De zoolplaat is op zijn beurt echter wel wit. Wat een HEERLIJK design!

SP17_GFB_Revolution _Pack _835364-141_NIKE_TIEMPO_LEGEND_VI_FG_8_8_original

Maar als jij denkt dat enkel dit design jou een dominating touch geeft dan heb je het goed mis. De Nike Tiempo Legend 6 Revolution Pack voetbalschoenen beschikken namelijk over zeer innovatieve materialen en technieken die jou de spelverdeler laten zijn die je wilt zijn. De kicksen zijn exclusief ontworpen om te domineren met de bal aan je voet.

SP17_GFB_Revolution _Pack _835364-141_NIKE_TIEMPO_LEGEND_VI_FG_3_8_original

Nike Tiempo Legend 6. Ze staan bekend om zijn premium kangoeroe lederen bovenwerk. Nike heeft het de naam KangaLite gegeven. Door dit leder zijn het een van de meest comfortabele kicksen op de markt! Het zachte kangoeroeleer vormt zich binnen mum van tijd  naar de voeten. Zo ontstaat het blote-voeten-gevoel. De bovenlaag biedt echter nog meer voordelen. Zo heeft deze een gedaantewisseling ondergaan, doordat de naden op de voorvoet nu ontbreken. Deze zorgden er namelijk voor dat vuil en water niet absordeerden met als resultaat een hard leder. Dat is absoluut niet wenselijk en komt jouw controle met de bal absoluut niet ten goede. In combinatie met een interne kooiconstructie blijft jouw controle met de bal echter wel behouden. Ook blijven je voeten minder schuiven en blijf je ongeëvenaard stabiel en sterk op je voeten staan. Dieper in het ongekend zachte kangoeroelder zit ACC verwerkt. ACC staat voor “All Conditions Control” en is een technologie van Nike dat balcontrole garandeert gedurende alle weersomstandigheden. Ongekend voor de Pirlo's onder ons. Indien je denkt dat het bovenwerk niet nog meer voordelen te bieden hebt, heb je het goed mis. Het bovenwerk wordt namelijk versierd met een tongloze constructie. Het resultaat? Een groter schietoppervlak om jouw steekballen met nog meer gevoel de juiste kant op te sturen. De voetbalschoenen zijn 8% lichter dan zijn voorganger en wegen slechts 245 gram. Ben je benieuwd naar nog meer voordelen van deze Nike Tiempo Legend 6 Revolution voetbalschoenen? Check het op de speciale Nike Tiempo Legend 6 pagina van Voetbal-schoenen.eu.

SP17_GFB_Revolution _Pack _835364-141_NIKE_TIEMPO_LEGEND_VI_FG_4_8_original

Zo nu jij alle ins en outs weet dan deze gruwelijk voetbalschoenen is het tijd voor de volgende stap! Scoor de voetbalschoenen in de officiële store van NIKE. Wil jij echter oudere modellen voor een prikje scoren? Ga dan naar de te gekke SALE van Voetbalshop!