15 november 2016

Nike lanceert Tech Craft Pack met louter zwarte voetbalschoenen

Nike introduceert de laatste editie van het Tech Craft Pack. Een pack dat louter bestaat uit zwarte voetbalschoenen, dat er zeker mag wezen en waarvan Voetbal-Schoenen.eu denkt dat dit pack enorm populair wordt onder voetballers. Het is namelijk het laatste jaar duidelijk zichtbare trend: voetballers op volledig zwarte voetbalschoenen. De volledig zwarte voetbalschoenen zijn doorgaans binnen de kortste keren uitverkocht bij merken en resellers. Reden te meer om dit pack eens even goed uit te lichten, want dat het Tech Craft pack anders is dan voetbalschoenen uit andere collecties is een understatement!

Kan je niet meer langer wachten en wil jij een van de voetbalschoenen uit het Nike Tech Craft Pack blackout direct kopen? Koop ze dan HIER!

Nike -tech -craft -pack -blackout -voetbalschoenen

Als we de collectie Nike Tech Craft blackout voetbalschoenen analyseren valt ons direct een detail op. De voetbalschoenen wijken in materiaal hevig af van Nike voetbalschoenen uit andere collecties. Dit is echter ook het detail dat deze collectie voetbalschoenen onderscheidend maakt van andere Nike collecties. De bovenlaag van de Nike Tech Craft schoenen kent een zachte aanraking. Dit komt door de vewerking van het Nike premium Alegria leder. Voor deze collectie heeft Nike het exclusieve leder geupgrade met een subtiel en ingewikkeld relief leder voor een zachtere en symphatiekere touch. Wat verder opvalt is dat materiaal van het Tech Craft blackout pack voorzien is van Nike All Conditions Control. De technologie geeft voetballers zowel tijdens droge als natte weersomstandigheden de gewenste grip. Nog meer opvallend aan het materiaal van dit pack voetbalschoenen is het Flyknit. Deze technologie laat je nog meer genieten van de toepassing van traditioneel leder en geeft je ongekende beweeglijkheid.

Nike -tech -craft -pack -blackout -voetbalschoenen2

Het blackout Nike Tech Craft Pack bestaat uit 4 vershillende soorten voetbalschoenen. In het pack komen de Nike Mercurial Superfy, Hypervenom Phantom, Magista Obra en Tiempo terug.

Nike -tech -craft -pack -blackout -voetbalschoenen3

De Nike voetbalschoenen uit het Tech Craft Pack zijn verkrijgbaar vanaf nu verkrijgbaar in de online store van NIKE. Deze kicksen kennen een verkoopprijs die ligt tussen € 210,- en € 300,- en scoor je enkel in volwassen maten. Wat is jouw eerste indruk van deze nieuwste collectie? Deel jouw mening hieronder en maak kans op gratis voetbalschoenen!