14 september 2016

Nike TiempoX Proximo Pirlo zaalvoetbalschoenen gelanceerd!

Andrea Pirlo heeft niet alleen een nieuwe voetbalschoen op zijn naam gekregen, maar ook een geheel nieuwe Tiempo X zaalvoetbalschoen, welke perfect is voor alle indoor zalen en gronden. NIKE brengt met deze special edition versie van de TIEMPO een ode aan de sterspeler van het nationale elftal van Italië en New York City. Dit is niet alleen een ode aan sterspeler zelf, maar ook aan een van zijn belangrijkste passies, het maken van wijn. Pirlo groeide in zijn jeugdjaren in Flero al op tussen de wijngaarden en heeft bovendien met zijn familie een wijnmakerij geopend: PRATUM Coller. De nieuwe Tiempo X Proximo zaalvoetbalschoenen brengen de twee passies van PIRLO samen: voetbal en wijn. We bespreken hieronder het design van de special edition schoenen van de Italiaanse sterspeler!

Nu al fan deze indoor Nike Tiempo voetbalschoenen van Pirlo? Scoor ze hier!

Nike -tiempo -x -zaalvoetbalschoenen -pirlo

Design en kenmerken Pirlo TiempoX zaalvoetbalschoenen

De bovenkant van de schoenen hebben de kleur van wijn. Deze bordeaux rode kleur wordt ook wel merlot genoemd. Verder zijn de nieuwe Pirlo zaalvoetbalschoenen uitgerust met een zwarte lip en zwarte veters. De uiteinden van de veters zijn geheel in stijl van de vlag van het geboorteland van de middenvelder. Een ander opvallend detail op deze schoenen zijn de vier gouden sterren aan de achterkant. Deze gouden sterren zijn een verwijzing naar de vier gewonnen WK's van het nationale elftal van Italië in 1934, 1938, 1982 en 2006. Een andere opvallend kenmerk van de schoenen is de unieke binnenzool. Deze binnenzool heeft de uitstraling van kurk en bevat de tekst: ''Aged since 94''. Dit is niet alleen een verwijzing naar de eerste Tiempo's, maar ook naar het jaar waaruit een wijn afkomstig is. De schoenen zijn verder uitgerust met een witte swoosh op de zijkanten. Deze swoosh bevat een zwarte omlijning. De zool van de Promixo X zaalvoetbalschoen is geheel wit. Deze nieuwe special edition Pirlo zaalvoetbalschoenen worden door Nike geleverd in een houten box, precies op de manier waarop een goede wijn geleverd wordt. Uiteraard zijn de nieuwe Pirlo X schoenen uitgerust met een aantal unieke technieken, die we hieronder bespreken.

De bovenkant van de Nike Tiempo Proximo X zaalvoetbalschoenen is gemaakt van een adaptive kangoeroeleer op de voorvoet, welke zorgt voor een superieure balbehandeling. Het kangoeroeleer zorgt er bovendien voor dat de schoenen zich vormen naar de vorm vna de voet. De schoenen bevatten bovendien geen tong, waardoor de schoenen niet alleen nog beter om je voeten vallen, maar je ook nog een groter schietoppervlak hebt. De rubberen onderzool van de zaalvoetbalschoenen wordt gekenmerkt door de zeshoeken, het zogenaamde hexagonale patroon. Dit patroon zorgt voor een perfecte grip op zaalvoetbalgronden. De achterkant van de schoenen is uitgerust met een hielkap van foam, om de hiel vast te zetten en demping te bieden. De binnenzool is uitgerust met siliconen stippen, zodat je voeten niet verschuiven. Daarnaast bevat de schoen een speciale lunarlon middenzool voor een veerkrachtige, responsieve demping en stabiliteit. Tot zover wat technische informatie over deze indoor voetbalschoenen van Pirlo, welke ook nog eens perfect zijn om mee op straat te voetballen!

Nike lanceerde tegelijkertijd met deze indoor voetbalschoenen ook een speciale voetbalschoen voor de Italiaanse sterspeler. Check deze nieuwe Pirlo Tiempo voetbalschoenen!

Pirlo zaalvoetbalschoenen kopen

Wil jij net als Pirlo op deze nieuwe indoor schoenen schitteren? Dat kan vanaf mid-september in de onderstaande SHOP. Hier scoor je deze schoenen exclusief voor volwassenen voor een prijs van ongeveer € 140,-. Check hier bovendien de unieke voetbalschoenen van de Italiaanse sterspeler!

Scoor ze hier!

Nike -tiempo -zaalvoetbalschoenen -pirlo

Nike -tiempo -x -pirlo -zaal -voetbalschoenen -indoor

Heb je een mening over deze voetbalschoenen van Nike of ben je fan van één van deze nieuwe zaalvoetbalschoenen? Deel het gerust hieronder!