30 oktober 2017

Nike lanceert de nieuwe Tiempo Legend VII voetbalschoenen uit het PLAY FIRE PACK!

De nieuwe Nike Tiempo Legend VII van het PLAY FIRE PACK zijn uitgekomen en wat een geweldige kicksen! Deze fantastische schoen gemaakt om het spel te domineren en om uit te groeien tot leider op het veld staan in het teken van het PLAY FIRE verhaal van Nike. Een bloedstollend verhaal voor een fantastische schoen! De nieuwe Nike Tiempo Legend VII voetbalschoen zal gedragen gaan worden door de bazen Pirlo en Totti, maar gaat hun waarden ook laten zien aan wereldverdedigers Pique van Barcelona en Boateng van Bayern München.

Wil jij net als deze 2 legendes spelen op deze nieuwe Nike Tiempo Legend VII voetbalschoen? Of ben jij helemaal weg van dit brute design? Haal jouw kicksen dan in deze ONLINE SHOP of deze winkel! 

 

Design Nike Tiempo Legend VII PLAY FIRE voetbalschoen

Het verhaal dat Nike heeft bedacht voor de lancering van het PLAY FIRE PACK gaat over het spelen met vuur in het veld! Uitdagingen aangaan, op het randje spelen en alles op instinct uitvoeren! De nieuwe Nike Tiempo voetbalschoen kan het allemaal en laat dit ook zien aan jouw tegenstanders. Door het vurige design van de schoen schrik jij iedereen af! Te beginnen bij de voet van de schoen.

Deze is gemaakt van 2 kleuren, een fel rode kleur en een zwarte. De fel rode kleur is gebruikt voor het grootste gedeelte van de schoen, de voorkant en loopt over in de zwarte kleur die gebruikt is voor het achterste gedeelte van de schoen. Deze kleurcombinatie zorgt ervoor dat de schoen opvalt en een indruk achterlaat bij iedereen die hem ziet! Dit in combinatie met de fel witte kleur die gebruikt is voor de Swoosh van Nike op de buitenzijdes van de schoen geeft een bruut effect!

Deze zelfde witte kleur is gebruikt voor het woord TIEMPO wat verticaal op de hiel van de schoen is te vinden. Dit over het bovenste gedeelte van de schoen.

Het onderstel van de schoen, de zool en de noppen zijn gemaakt van de rode kleur die gebruikt is voor het voorste deel van de schoen. Toch hebben de ontwerpers van de schoen hier een kleine aanpassing gedaan, namelijk de uiteindes van de noppen. Deze zijn zwart gemaakt waardoor het contrast tussen de twee kleuren en de brute uitstraling van de voetbalschoen wordt versterkt!

 

Kenmerken Nike Tiempo Legend VII PLAY FIRE voetbalschoen

Om als echte heerser over het veld te lopen, om elke aanvaller de baas te zijn en om het spel te weten domineren heeft de Nike Tiempo voetbalschoen verschillende technieken gekregen. Deze verfijnde technieken worden hieronder verder uitgelegd. 

  • De bovenlaag gemaakt van KangaLite is het belangrijkste kenmerk van deze geweldige schoen. KangaLite is een zacht kangoeroeleer dat zich snel vormt naar jouw voet. Door dit speciale leer voelt de schoen net aan alsof je met je bloten voeten aan het voetballen bent!
  • De bovenlaag van de schoen heeft echter nog meer voordelen. De bovenlaag heeft namelijk een perfect systeem waarmee jij het spel kan domineren. Door de nauw geplaatste naden in de schoen komt er geen vuil in het leer waardoor het leer soepel en goed blijft. Hiermee blijft het balgevoel optimaal en blijf jij stevig in je schoenen staan! Een absoluut kernpunt als spelverdeler!
  • Het ACC systeem staat voor “All Conditions Control” en is een technologie van Nike dat balcontrole garandeert gedurende alle weersomstandigheden. Naast dat de afwezigheid van stiksel i.c.m. een kooiconstructie dus zorgt voor een zacht blijvend leder, zorgt ACC er dus voor dat dit leder controle biedt, zelfs als het regent. Ongekend voor de Pirlo's onder ons.
  • Gruwelijk. Indien je denkt dat het bovenwerk niet nog meer voordelen te bieden hebt, heb je het goed mis. Het bovenwerk is namelijk gemaakt zonder een tongconstructie. De uitkomst? Een nog groter oppervlak waarmee jij de ballen op de juiste plek mee weet te krijgen. 
  • De interne TPU-hielkap is een hielkap die nog meer rekening houdt met de vorm van de hiel en daardoor nog meer stabiliteit met zich mee brengt. In de binnenzool ligt een voorgevormde EVA-inlegzool voor schokbescherming en ondersteuning van de voetholte. De kleine siliconen stippen in deze zool zorgen ervoor dat je voet niet gaat glijden in de schoen.
  • De TPU-zool van de Nike Tiempo voetbalschoen zorgt voor nog meer stabiliteit en duurzaamheid. De conische en langwerpige noppen die nauwkeurig geplaatst zijn onderop de zool zorgen voor een verbeterd balgevoel en comfort in de schoen. Grotendeels komt dit doordat de verdeling van de noppen ervoor zorgen dat het gewicht wordt verdeeld over de gehele schoen.

Nike Tiempo Legend VII PLAY FIRE voetbalschoen kopen

Wil jij net als Maestro’s Pirlo en Totti over het veld lopen? Of ben jij een echte dominante speler met een gruwelijke pass in huis? Dan zijn de nieuwe Nike Tiempo Legend VII PLAY FIRE voetbalschoenen echt wat voor jou! De schoenen zijn voor kinderen al te koop voor 40,00 euro en lopen op tot 230,00 euro. Haal ze snel in deze ONLINE SHOP of deze winkel!