31 juli 2018

Zwart/rode Nike Tiempo 7 voetbalschoenen 2018-2019

Sterspelers als Ramos, Pique, Varane, Fellaini en Jorginho spelen vanaf het seizoen 2018-2019 op nieuwe Nike Tiempo voetbalschoenen. Deze nieuwe Tiempo's maken onderdeel uit van het nieuwe Nike Raised On Concrete pack. Dit nieuwe pack voor het seizoen 2018-2019 staat geheel in het teken van de roots van iedere voetballer, namelijk de straat. Alle sterren van tegenwoordig zijn begonnen op straat! De kleuren van alle kicksen uit dit pack van Nike staan symbool voor de straat of het asfalt waar iedereen op begonnen is! Voor de nieuwste Nike Tiempo's is dat niet anders! In tegenstelling tot de andere voetbalschoenen uit het nieuwe pack zijn de nieuwe Nike Tiempo 7 voetbalschoenen overwegend zwart in plaats van licht grijs. Hieronder bespreken we eerst het design van de nieuwe Tiempo's. Daarna bespreken we uitgebreid de nieuwe technieken van deze schoenen. Uiteraard geven we ook aan waar je de schoenen exclusief kunt bestellen!

Vind je deze nieuwe Nike Tiempo 7 voetbalschoenen ook zo gruwelijk? Deze kan je direct bestellen in deze SHOP of deze winkel voor kinderen en volwassenen

Design Nike Tiempo 7 voetbalschoenen - Raised on Concrete pack

De nieuwe Nike Tiempo voetbalschoenen voor 2018-2019 zijn bijna geheel zwart, met uitzondering van de tong van de voetbalschoenen deze is fel rood. Deze fel rode tint wordt door Nike ''Light Crimson'' genoemd. Ook de swoosh van Nike heeft een andere kleur. Deze is namelijk zilver/licht grijs. Deze kleur is de basis van de andere voetbalschoenen uit het nieuwe pack van Nike, namelijk de Phantom VSN, de Hypervenom en de nieuwe Mercurials. Verder hebben de schoenen ook een fel rood onderstel, inclusief de noppen. Aan de technieken van de nieuwe schoenen van sterren als Pique, Varane, Fellaini en Jorginho is niks veranderd. Check hieronder alle details van de nieuwe Nike Tiempo 7 voetbalschoenen voor de start van 2018-2019. Deze schoenen zien we dus onder andere terug in de Champions League en andere Europese topwedstrijden dit seizoen!

Kenmerken Nike Tiempo Raised on Concrete voetbalschoenen

De nieuwe Nike Tiempo Legend 7 voetbalschoenen hebben een stijlvol design! Deze schoenen zijn namelijk als enige schoenen uit het pack zwart. En dat niet alleen. Ze zitten ook nog eens perfect. Hieronder leggen we uit waarom dit het geval is! 

Ten eerste is de schoen gemaakt van Kangallite. Dit is het speciale kangoeroeleer wat gebruikt wordt bij alle Nike Tiempo Legend voetbalschoenen. Dit kangoeroeleer vormt perfect naar de voet waardoor jij een ongekend balgevoel hebt tijdens de wedstrijd. Voordelig is dat het bovendeel van de schoenen zonder stiksels en naden aan de voor- en middenvoet van de schoenen is gemonteerd. Hierdoor blijft het leer zoveel mogelijk intact en behoudt het zijn zachte structuur. Naast het kangoeroeleer bevat het bovendeel van de schoenen ook nylon en een zogenaamde Fith Mesvoering. Waar het kangoeroeleer voor de perfecte pasvorm zorgt, zorgt het nylon in het bovendeel van de Tiempo's juist voor meer stabiliteit. De Fit Mesh voorkomt dat het leer teveel uitrekt. Hierdoor gaat de schoen wat langer mee. Om tijdens alle omstandigheden het beste balgevoel te behouden heeft Nike het ACC (All Conditions Control) systeem toegevoegd in de schoen. Dit systeem wat dieper in het kangoeroeleer verwerkt zit zorgt voor een perfecte grip op de bal een hoge nauwkeurigheid in de passing.

De TPU-hielkap die in de hiel van de schoen geplaatst is zorgt voor een hoge stabiliteit in de schoen en bovendien voor een goede bescherming. Voor het eerste is deze gemaakt van Flyknit, waardoor het zorgt voor de perfecte ondersteuning.  Dit in combinatie met de TPU-zool die gemaakt is voor duurzaamheid en stabiliteit geven jouw de perfecte grip op het veld voor zowel verhitte als coole situaties! Deze Tiempo's bevatten ook een tong, welke van Flyknit gemaakt is. Deze tong is wat geribbeld, wat zorgt voor demping en wat minder druk op de veters. 

De zool van de schoenen is gemaakt van pebax. Pebax heeft als voordeel dat je hier hoge snelheden mee kunt behalen, omdat het een super licht materiaal is. Bovendien geeft het veel steun. Deze zool wordt ook wel de Hyperstability zool genoemd. De noppen aan de onderkant van deze nieuwe Tiempo Raised On Concrete voetbalschoenen laten je snel draaien en zorgen ervoor dat je nog beter kunt versnellen. Je bent je tegenstander dus altijd te snel af! Er zitten namelijk verschillende noppen aan de onderkant van de schoenen. Er bevinden zich namelijk ronde/kegelvormige noppen en meer getande noppen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je altijd snel kan reageren. Daarnaast is de zool wel 60 procent lichter dan zijn voorgangers. 

Verder bevatten deze nieuwe kicksen ook een binnenzool, die zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Dit verzorgt het comfort en zorgt ook weer voor demping! Ook is hier de Nike GRIP technologie te vinden. Hierdoor kan je niet wegglijden in de schoenen.

Het nieuwe Nike Raised on Concrete pack bevat ook de volgende voetbalschoenen:

Nike Tiempo Legend 7 Raised on Concrete voetbalschoenen bestellen

De nieuwe, zwarte Nike Tiempo Legend voetbalschoenen kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Wil je net als spelers als Ramos, Vertonghen, Fellaini, Pique en andere sterren op deze nieuwe schoenen schitteren? Pak vanaf nu je kans! De dure versie van deze schoenen heeft een prijs van € 220,-, maar goedkopere versies van deze schoenen bestel je al vanaf € 50,-. Deze schoenen zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. Bovendien zijn de schoenen er in een versie voor natuurgras, kunstgras en voor in de zaal of op straat. Uiteraard kan je de nieuwe schoenen in de onderstaande winkel ook laten personaliseren! 

Bestel je Nike Tempo Legend voetbalschoenen in de NIKE SHOP

Of in DEZE WINKEL