Het nieuwste blackout Tech Craft Pack van Nike bevat niet alleen maar voetbalschoenen met een enkelsok. De nieuwste blackout Nike Tiempo Tech Craft voetbalschoenen vormen daar uitzondering op. In design gaan deze schoenen echter wel geheel mee met de overige voetbalschoenen en trend. Indien jij opzoek bent naar de perfecte aanname, dan zijn deze Tiempo voetbalschoenen wellicht wat voor jou. Niet voor niets schitteren sterren als Pirlo en Totti wekelijks op deze kicksen. Alle ins en outs lichten wij hieronder toe.

Het design van de nieuwste Tiempo Legend VI voetbalschoenen speelt met een blackout design in op de trend van het laatste jaar. Gekleurde voetbalschoenen zijn allang niet meer populair bij het gehele publiek. Een steeds grotere groep geeft weer de voorkeur aan volledige zwarte stylish voetbalschoenen. De aanwezige zilveren details op deze nieuwste Tech Crafts geven de schoenen een nog elegantere look. Zo is de omlijning van de Nike swoosh langs de zijkanten zilver, evenals de belettering 'Tiempo' op de hak.

Nike -tech -craft -pack -blackout -tiempo -voetbalschoenen

Deze Tiempo Legend VI voetbalschoenen wijken in techniek fors af van de traditionele Tiempo's. Deze afwijking zit hem voornamelijk in het toegepaste materiaal op de bovenlaag van de schoenen. Waar de bovenlaag van traditionele Tiempo's voetbalschoenen voornamelijk bestaat uit KangaLite, daar worden de Tiempo schoenen uit het Tech Craft Pack versierd met een premium alegria lederen bovenlaag. Dit materiaal moet jou als voetballer nog meer voordelen bieden.

Nike -tech -craft -pack -blackout -tiempo -voetbalschoenen2

Verder zijn in deze Tiempo voetbalschoenen de All Conditions Control (ACC) technologie van Nike verwerkt. Deze ACC technologie zorgt er ook voor dat het balgevoel in alle weersomstandigheden optimaal is. De bovenkant van de blackout Tiempo schoenen zijn uitgerust met een extra laagje, waarin de Hypershield-technologie is verwerkt. Deze hypershield-technologie zorgt ervoor dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden als het regent en het water dus afgestoten wordt. De schoenen absorberen zelfs 73% minder water dan voorgaande modellen van de Nike Tiempo voetbalschoenen. 

Nike -tech -craft -pack -blackout -tiempo -voetbalschoenen3 (1)

Deze nieuwste Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen kennen een adviesverkoopprijs van € 210,- en zijn verkrijgbaar in volwassen maten. Ga direct naar de online store van NIKE en verzeker jezelf van een perfecte aanname met deze heerlijke kicksen. Oja... Vergeet niet jouw mening over deze schoenen hieronder te vermelden, want wie weet win jij wel gratis voetbalschoenen!