Nike gaat lekker! Gisteren heeft het Amerikaanse sportmerk een nieuwe generatie Tiempo voetbalschoenen gelanceerd. Het merk heeft namelijk een aantal nieuwe technologieën aan de schoenen toegevoegd. Daar vertellen we straks wat meer over. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat er maar één kleurstelling van de nieuwe generatie Nike Tiempo voetbalschoenen wordt gelanceerd. Dat is dan ook niet het geval. Naast een zwarte Nike Tiempo 8 voetbalschoen heeft Nike ook een geheel witte Tiempo 8 voetbalschoen uitgebracht. Dit betreft de ''Nouveau'' versie van de Tiempo en dit verwijst natuurlijk naar de update die de schoen heeft ondergaan. De nieuwe Nike Tiempo voetbalschoenen worden vanaf nu gedragen door spelers als Virgil van Dijk, Sergio Ramos en Dusan Tadic. Benieuwd naar het design en de technologieën van deze witte Nike Tiempo's? Lees het hier uitgebreid!

Ben je direct enthousiast over deze vette, witte Nike Tiempo 8 voetbalschoenen? Check het exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

Design witte Nike Tiempo 8 Nouveau voetbalschoenen

De nieuwe Nike Tiempo 8 ''Nouveau'' voetbalschoenen zijn dus geheel wit. Dit geldt zowel voor de upper van de schoenen als de zoolplaat. De swoosh van Nike heeft een flitsend design. Deze is namelijk iridescent, oftewel in stijl van de kleuren van de regenboog. De swoosh loopt deels door over de achterkant van de schoenen en hier prijkt ook het Tiempo trademark teken met hetzelfde regenboogkleurige effect. Qua technologieën heeft de schoen aardig wat updates ondergaan. Dat is bijvoorbeeld al te zien aan de upper van de nieuwe Nike Tiempo's. Benieuwd naar de updates? Check!

Updates Nike Tiempo Legend 8 Nouveau voetbalschoenen

De upper van de Nike Tiempo 8 voetbalschoenen is ook weer gemaakt van een zacht kangoeroeleer. Het leer heeft echter een nieuwe structuur, welke de nieuwe Tiempo's een futuristische look geven. De bovenkant van de voetbalschoenen bevat namelijk een nieuwe 3D structuur, een zogenaamde diamantenstructuur. Dit zorgt niet alleen voor de ultieme pasvorm, het zorgt er bovendien voor dat het eerste balcontact direct goed is. Een andere update van de Tiempo voetbalschoenen is de toevoeging van het Quadfit Mesh. Dit is de technologie die we al kennen van de Nike Phantom Vision voetbalschoenen. Dit is een extra laagje van mesh aan de binnenkant van de voetbalschoenen. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het als het ware rondom je voet wikkelt, zodat je een nog betere lockdown hebt. Dit betekent dat je voeten nog beter in de schoen blijven zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Het zorgt juist net voor dat extra stukje bescherming en stabiliteit en voorkomt dus blessures. Nike heeft de nieuwe Tiempo 8 voetbalschoenen ook weer uitgerust met de Nike Grip technologie. Deze technologie is in de binnenzool van de voetbalschoenen verwerkt en zorgt ervoor dat je niet met je voeten gaat glijden in de schoenen. 

Een ander kenmerk van deze geheel witte Nike Tiempo 8 voetbalschoenen uit het Nouveau pack is de tong van de voetbalschoenen. Deze is gemaakt van het zogenaamde Flyknit materiaal. Voordelig aan deze technologie is dat het ook weer voor extra steun zorgt. Bovendien biedt het extra ademing en elasticiteit. Last but not least hebben we nog de zool van de nieuwe Nike Tiempo 8 voetbalschoenen. Hier heeft Nike niks aan veranderd. De zool van Tiempo Legend schoenen is namelijk gemaakt van pebax. Pebax heeft als voordeel dat je hier hoge snelheden mee kunt behalen, omdat het een super licht materiaal is. Bovendien geeft het veel steun. Deze zool wordt ook wel de Hyperstability zool genoemd. De noppen aan de onderkant van deze nieuwe, voetbalschoenen laten je snel draaien en zorgen ervoor dat je nog beter kunt versnellen. Je bent je tegenstander dus altijd te snel af! Er zitten namelijk verschillende noppen aan de onderkant van de schoenen. Er bevinden zich namelijk ronde/kegelvormige noppen en meer getande noppen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je altijd snel kan reageren en ook nog eens voor de perfecte stabiliteit. Daarnaast is de zool wel 60 procent lichter dan zijn voorgangers.

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe generatie Nike Tiempo 8 voetbalschoenen. De witte versie van de Tiempo's wordt niet door de sterspelers gedragen, maar is door Nike puur en alleen gelanceerd om de achtste generatie Tiempo voetbalschoenen te vieren. Deze schoenen zijn door Nike dan ook beperkt geproduceerd.

Witte Nike Tiempo 8 voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Nike Tiempo 8 voetbalschoenen kun je vanaf nu alleen bestellen voor volwassenen. Dit kan alleen voor volwassenen vanaf maat 36 tot maat 47. De Nike Tiempo Nouveau voetbalschoenen zijn wel voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras als harde ondergronden. Deze voetbalschoenen bestel je vanaf € 220,-. Ben je op zoek naar goedkopere Nike Tiempo voetbalschoenen? Deze vind je ook in de onderstaande online shops. Deze bestel je namelijk al vanaf € 50,-. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. Directe levering!

Bestel de nieuwste Nike Tiempo Legend 8 voetbalschoenen direct in deze SHOP

of deze winkel!