Wil je aan het begin van het jaar direct opvallen met je voetbalschoenen, vergeet dan niet het Black Lux pack te checken. Nike goes BLING BLING! Opvallen met een zwarte voetbalschoen kan tegenwoordig ook. Zwarte voetbalschoenen worden al vrijwel niet meer door sterspelers gedragen, dus als je voetbalschoenen draagt val je al op. Hier voegt Nike vanaf nu een extra dimensie aan toe. Het Black Lux pack van Nike bevat namelijk ook gouden details. Hiermee hebben de voetbalschoenen een super luxe uitstraling. Dit geldt dus ook voor de zwart/gouden Nike Tiempo legend voetbalschoenen uit het pack. Waar normaliter spelers als Ramos, Virgil van Dijk, Thiago Silva en Pique worden gedragen, zullen de schoenen uit het Black Lux pack niet gedragen worden door deze sterren. De schoenen zijn puur en alleen een toevoeging op het bestaande assortiment. Check hieronder alle details van deze gave voetbalschoenen. 

Direct fan van deze gave voetbalschoenen? Bestel ze direct in deze SHOP of deze winkel! 

Design Nike Tiempo Legend 7 Black Lux voetbalschoenen

De upper van de nieuwste Tiempo legend voetbalschoenen uit het Black Lux pack is geheel zwart en de gouden details zijn met name te vinden in de swoosh van Nike aan de zijkanten van de voetbalschoenen. De swoosh heeft een camouflage achtig design en bevat zwarte, doorzichtige ''vlekken.'' De gouden details zijn ook weer te vinden in de naam op de hiel van de schoenen en ook de noppen en binnenzool van de nieuwe Tiempo's zijn goud. Het Amerikaanse sportmerk heeft ook dit keer weer een swoosh op de zoolplaat verwerkt. Deze is geheel goud en bevat dus niet de camo print. Twee weken geleden lanceerde Nike ook al nieuwe Tiempo voetbalschoenen uit het Game Over pack. Deze worden wel door verschillende sterren gedragen. De Tiempo's uit dit pack zijn grijs/geel. Qua technologie is er niks veranderd aan de schoenen. Check die hieronder!

Kenmerken Nike Tiempo Black Lux voetbalschoenen

De Nike Tiempo voetbalschoenen zijn natuurlijk de perfecte voetbalschoenen voor de wat verdedigende speler. Bij deze voetbalschoenen is het belangrijk dat ze direct lekker zitten, zodat je je hier niet meer druk om hoeft te maken. Kenmerkend aan de Tiempo's is namelijk dat deze perfect om de voeten vallen. Dit komt niet in de laatste plaats door het materiaal waarvan de schoenen gemaakt zijn. Het materiaal van de schoenen is namelijk Kangalite. Dit is het speciale kangoeroeleer wat gebruikt wordt bij alle Nike Tiempo Legend voetbalschoenen. Dit kangoeroeleer vormt perfect naar de voet waardoor jij een ongekend balgevoel hebt tijdens de wedstrijd. Voordelig is dat het bovendeel van de schoenen zonder stiksels en naden aan de voor- en middenvoet van de schoenen is gemonteerd. Hierdoor blijft het leer zoveel mogelijk intact en behoudt het zijn zachte structuur. Naast het kangoeroeleer bevat het bovendeel van de schoenen ook nylon en een zogenaamde Fith Mesvoering. Waar het kangoeroeleer voor de perfecte pasvorm zorgt, zorgt het nylon in het bovendeel van de Tiempo's juist voor meer stabiliteit. De Fit Mesh voorkomt dat het leer teveel uitrekt. Hierdoor gaat de schoen wat langer mee. Om tijdens alle omstandigheden het beste balgevoel te behouden heeft Nike het ACC (All Conditions Control) systeem toegevoegd in de schoen. Dit systeem, dat dieper in het kangoeroeleer verwerkt zit, zorgt voor een perfecte grip op de bal een hoge nauwkeurigheid in de passing. Deze schoenen bestaan dus uit vier lagen. Dit zorgt niet alleen voor een ideale fit, maar ook voor een perfecte balgevoel en ideale bescherming!

De TPU-hielkap die in de hiel van de schoen geplaatst is zorgt voor een hoge stabiliteit in de schoen en bovendien voor een goede bescherming. Deze is gemaakt van het zogenaamde Flyknit materiaal, waardoor het zorgt voor de perfecte ondersteuning.  Dit in combinatie met de TPU-zool die gemaakt is voor duurzaamheid en stabiliteit geven jouw de perfecte grip op het veld voor zowel verhitte als coole situaties! Deze Tiempo's bevatten ook een tong, welke van Flyknit gemaakt is. Deze tong is wat geribbeld, wat zorgt voor net wat extra demping en wat minder druk op de veters. 

De zwarte zool van de schoenen is gemaakt van pebax. Pebax heeft als voordeel dat je hier hoge snelheden mee kunt behalen, omdat het een super licht materiaal is. Bovendien geeft het veel steun. Deze zool wordt ook wel de Hyperstability zool genoemd. De noppen aan de onderkant van deze nieuwe, zwarte voetbalschoenen laten je snel draaien en zorgen ervoor dat je nog beter kunt versnellen. Je bent je tegenstander dus altijd te snel af! Er zitten namelijk verschillende noppen aan de onderkant van de schoenen. Er bevinden zich namelijk ronde/kegelvormige noppen en meer getande noppen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je altijd snel kan reageren. Daarnaast is de zool wel 60 procent lichter dan zijn voorgangers. Verder bevatten deze nieuwe kicksen ook een binnenzool, die zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Dit verzorgt het comfort en zorgt ook weer voor demping! Ook is hier de Nike GRIP technologie te vinden. Hierdoor kan je niet wegglijden in de schoenen. 

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe Tiempo's en check bovendien de andere voetbalschoenen uit dit pack:

Nike Tiempo Legend Black Lux voetbalschoenen bestellen

Wil je direct de blits maken met deze voetbalschoenen? Je kan ze direct bestellen. De top versie van deze nieuwe kicksen hebben een prijs van € 220,-, maar goedkopere versies van de Nike Tiempo Legend 7 voetbalschoenen bestel je al vanaf € 50,-. De Tiempo's zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. Bovendien kan je de kicksen voor verschillende ondergronden bestellen. Deze zijn zowel voor kunstgras als voor natuurgras en harde ondergronden beschikbaar. Bovendien kun je de schoenen laten personaliseren. Check ook andere voetbalschoenen in de onderstaande shops. Directe levering! 

Bestel de nieuwste Nike Tiempo Legend voetbalschoenen direct in deze SHOP

of deze winkel!