26 september 2016

Nike lanceert nieuw pack: Floodlight voetbalschoenen in opvallende kleuren

Het is vrijwel herst! De dagen worden korter, het wordt steeds donkerder! Spelers zijn minder goed te zien op het veld en moeten dus opvallen. De nieuwe Floodlight pack van Nike biedt uitkomst. Alle nieuwe voetbalschoenen uit deze pack, de Magista's, Mercurials, Hypervenoms en Tiempo's, bevatten felle kleuren of een felle kleurencombinatie. Check hieronder de foto's van deze nieuwe schoenen uit het opvallende pack van Nike. We bespreken het design van de nieuwe kicksen van Nike hieronder kort. Bij elke nieuwe voetbalschoen staat een link naar een uitgebreider artikel over deze nieuwe voetbalschoen! Bovendien geven we aan waar je deze schoenen vanaf begin oktober exclusief kan kopen!

Wil jij zelf op deze nieuwe Nike voetbalschoenen uit de Floodlight Pack schitteren? Dat kan vanaf nu. Alle schoenen scoor je vanaf € 50,- in de officiële NIKE SHOP of deze STORE! 

Nike -floodlight -voetbalschoenen

Nike Mercurial Floodlight voetbalschoenen

De nieuwe Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen uit de Floodlight pack zijn een combinatie van paars en fel oranje. De schoenen bevatten een combinatie van oranje en paarse kabels en zijn aan de achterkant donker paars. Dit geldt ook voor de enkelsok van de opvallende schoenen uit het pak. De swoosh van Nike is ook oranje. Check hier meer over deze nieuwe schoenen waar onder andere sterren als Alexis, Vidal en El Ghazi vanaf nu op spelen.

Nike -mercurial -superfly -voetbalschoenen -floodlight

Nike Hypervenemom II Floodlight voetbalschoenen

De nieuwe Hypervenom Phantom II voetbalschoenen uit de Floodlight pack bevatten vrijwel dezelfde kleuren als de Mercurials. Deze schoenen hebben een combinatie van donker paars, paars en fel rood/oranje. De voorkant van de schoenen is donker paars en deze loopt naar het midden van de schoenen over in het paars, om vervolgens te eindigen in het fel rood aan de achterkant van de schoenen en in de enkelsok. De schoenen bevatten zowel een paarse als fel rode swoosh. Check hier meer over de materialen en technieken van de nieuwe Hypervenoms, waarop sterren als Lewandowski en Vardy te zien zijn vanaf nu!

Nike -hypervenom -floodlight -voetbalschoenen -rood -paars

Nike Magista Obra Floodlight voetbalschoenen

De nieuwe Nike Magista Obra voetbalschoenen uit de Floodlight pack van het Amerikaanse sportmerk zijn donker turquoise en bevatten fel gele accenten in de swoosh van Nike en de binnenzool. Bovendien bevatten de kicksen navy blauwe details, welke vooral terug komen in de enkelsok. Check hier meer over de schoenen waarmee vanaf nu sterren als Bazoer, Bonucci, Matuidi en Götze zullen schitteren.

Nike -magista -obra -floodlight -schoenen

Nike Tiempo Legend VI Floodlight voetbalschoenen

De nieuwe Nike Tiempo VI voetbalschoenen uit de Floodlight pack van NIKE zijn donker blauw met fel groene en zilveren accenten. De swoosh van Nike op deze schoenen van kangoeroeleer is overrwegend zilver met een fel groene omranding. De fel groene accenten komen ook weer terug in de hielkap en de onderzool. Check hier meer over deze nieuwe voetbalschoenen waar vanaf nu sterren als Pique en Ramos op zullen spelen!

Nike -tiempo -legend -floodlight -voetbalschoenen