29 juli 2016

Pure Platinum Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen

Nike heeft Pure Platinum Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen gelanceerd. De nieuwste Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Elite Pack. Dit Elite Pack volgt het Pitch Dark Pack op. Sterspelers als Pique, Totti, Boateng en Pirlo gaan schitteren op deze nieuwste Tiempo's. De Tiempo's zijn de ideale voetbalschoenen voor spelers die hun stempel op de wedstrijd willen drukken en het spel willen maken! Het design van de Pure Platinum Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen kent een overwegend grijze bovenlaag. Langs de zijkanten is een zwarte Nike swoosh zichtbaar. Deze swoosh loopt door naar de hak. Deze kent een limoen groene omlijning. Verder worden deze voetbalschoenen versierd met een turquoise hak. De zoolpaat bevat ook deze opvallende kleur. Echter is op deze zoolplaat de belettering Tiempo in het limoen groen zichtbaar. Daarnaast wordt het design van de schoenen gekenmerkt door de aanwezigheid van limoen groene veters. Ook de binnenzool van de Pure Platinum schoenen uit het Elite Pack bevat deze kleur. Hieronder zijn foto's van de voetbalschoenen zichtbaar die het design nog beter laten zien. Ook lees je hieronder uit welke materialen en technieken de schoenen bestaan.

Kenmerken Pure Platinum Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen

De Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen wegen slechts 245 gram en zijn ontworpen voor superieur balgevoel. De bovenkant van de Tiempo Legend 6 voetbalschoenen is gemaakt van een speciaal kangoeroleer, welke door Nike Kangalitegenoemd wordt. Dit leer zorgt ervoor dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet. Verder zijn in deze Tiempo voetbalschoenen de All Conditions Control (ACC) technologie van Nike verwerkt. Deze ACC technologie zorgt er ook voor dat het balgevoel in alle weersomstandigheden optimaal is. De bovenkant van de Tiempo schoenen zijn uitgerust met een extra laagje, waarin de Hypershield-technologie is verwerkt. Deze hypershield-technologie zorgt ervoor dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden als het regent en het water dus afgesoten wordt. De schoenen absorberen zelfs 73% minder water dan voorgaande modellen van de Nike Tiempo voetbalschoenen. Aan de nieuwste Tiempo's is een volledig nieuw geraamte toegevoegd. Dit moet het comfort nog meer bevorderen. Net als bij de Nike Mercurial schoenen kennen de nieuwste Tiempo's geen tong.  De zoolplaat van de schoenen bestaat uit een TPU materiaal en de onderkant van de nieuwste Nike Tiempo's zijn uitgerust met vier ovale noppen onder de hiel en acht ronde noppen onder de middenvoet. Bovendien bevatten de Tiempo voetbalschoenen nog eens drie extra ovale noppen ter hoogte van de voorvoet. Deze constructie van de noppen zorgt ervoor dat je makkelijk kan reageren op veranderende situaties in het veld en dus je tegenstander nog sneller af kan zijn. De binnenkant van de schoenen bevat een fel gele binnenzool, welke is uitgerust met kleine meshgaatjes, welke voor ventilatie zorgen. Tevens is de binnenzool uitgerust met de zogenaamde PORON technologie. Deze technologie zorgt voor een perfectie demping en een juiste verdeling van de druk in de schoenen. De binnenkant van de voetbalschoenen is daarnaast voorzien van een interne hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. Check hieronder de foto's van de Pure Platinum Nike Tiempo Legend V 6 uit het Elite Pack voetbalschoenen.

Pure Platinum Nike Tiempo Legend VI Elite Pack voetbalschoenen kopen

De Tiempo Legend VI Elite Pack voetbalschoenen van Nike kan je vanaf 5 juli 2016 in verschillende shops hieronder kopen voor volwassenen en kinderen. De prijs van de voetbalschoenen voor volwassenen is ongeveer € 175,- in de hoogste prijsklasse en slechts € 50/€ 60,- in de laagste prijsklasse. Check ook andere beschikbare Tiempo Legend voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast. 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Pure Platinum Nike Tiempo Legend Iv Voetbalschoenen

Pure Platinum Nike Tiempo Legend Iv Voetbalschoenen 2

Pure Platinum Nike Tiempo Legend Iv Voetbalschoenen 3