Roze Nike Tiempo Legend 8 voetbalschoenen | Future Lab

Het nieuwe Future Lab pack van Nike is vandaag officieel gelanceerd door het Amerikaanse sportmerk! De roze Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit dit pack zijn natuurlijk de eyecatchers uit dit pack. Deze nieuwe schoenen bevatten verschillende nieuwe technologieën. De andere schoenen uit het pack verdienen natuurlijk ook aandacht. Het pack bevat namelijk ook nieuwe Tiempo Legend 8 voetbalschoenen. Dit zijn de schoenen waarop spelers als Virgil van Dijk, Ramos, Henderson, Thiago Silva en nog meer spelers vanaf nu gaan spelen. Bij Ajax spelen Tadic, Marin en Veltman op deze schoenen.

Design Roze Nike Tiempo Legend 8 voetbalschoenen

De nieuwe Nike Tiempo Legend 8 voetbalschoenen hebben een opvallende kleurencombinatie. Deze zijn namelijk overwegend roze, met uitzondering van de achterkant van de schoenen. Deze zijn namelijk wit. De swoosh van Nike ana de zijkanten van de schoenen is zwart met een roze omlijning. Het logo van Nike loopt deels door over de hiel van de schoenen en hier prijkt ook het Tiempo logo. De schoenen bevatten verder roze veters en een roze binnenzool. Het onderstel van de schoenen is zwart met zowel doorzichtige klauwnoppen als ronde noppen. Aan de technologieën van de nieuwe Tiempo's heeft Nike niks veranderd. Deze zijn nog steeds hetzelfde als de vorige versie. Benieuwd? Check het hieronder!

Technologieën Nike Tiempo Legend voetbalschoenen | Future Lab pack

De upper van de Nike Tiempo 8 voetbalschoenen is weer gemaakt van een zacht kangoeroeleer. Het leer heeft sinds vorig jaar een nieuwe structuur, welke de nieuwe Tiempo's een futuristische look geven. De bovenkant van de voetbalschoenen bevat namelijk een nieuwe 3D structuur, een zogenaamde diamantenstructuur. Dit zorgt niet alleen voor de ultieme pasvorm, het zorgt er bovendien voor dat het eerste balcontact direct goed is. Een andere update van de Tiempo voetbalschoenen is de toevoeging van het Quadfit Mesh. Dit is de technologie die we al kennen van de Nike Phantom Vision voetbalschoenen. Dit is een extra laagje van mesh aan de binnenkant van de voetbalschoenen. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het als het ware rondom je voet wikkelt, zodat je een nog betere lockdown hebt. Dit betekent dat je voeten nog beter in de schoen blijven zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Het zorgt juist net voor dat extra stukje bescherming en stabiliteit en voorkomt dus blessures. Nike heeft de nieuwe Tiempo 8 voetbalschoenen ook weer uitgerust met de Nike Grip technologie. Deze technologie is in de binnenzool van de voetbalschoenen verwerkt en zorgt ervoor dat je niet met je voeten gaat glijden in de schoenen. 

Een ander kenmerk van de Nike Tiempo 8 voetbalschoenen is de tong van de voetbalschoenen. Deze is gemaakt van het zogenaamde Flyknit materiaal. Voordelig aan deze technologie is dat het ook weer voor extra steun zorgt. Bovendien biedt het extra ademing en elasticiteit. Last but not least hebben we nog de zool van de nieuwe Nike Tiempo 8 voetbalschoenen. Hier heeft Nike niks aan veranderd. De zool van Tiempo Legend schoenen is namelijk gemaakt van pebax. Pebax heeft als voordeel dat je hier hoge snelheden mee kunt behalen, omdat het een super licht materiaal is. Bovendien geeft het veel steun. Deze zool wordt ook wel de Hyperstability zool genoemd. De noppen aan de onderkant van deze nieuwe, voetbalschoenen laten je snel draaien en zorgen ervoor dat je nog beter kunt versnellen. Je bent je tegenstander dus altijd te snel af! Er bevinden zich namelijk ronde/kegelvormige noppen en meer getande noppen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je altijd snel kan reageren en ook nog eens voor de perfecte stabiliteit. Daarnaast is de zool wel 60 procent lichter dan zijn voorgangers.

De zool bevat nog een kenmerk en dat bevatten de winter voetbalschoenen van Nike altijd rondom deze periode. Deze schoenen zijn namelijk ook uitgerust met de Anti Clog technologie. De zool van de voetbalschoenen is namelijk ook nog uitgerust met een speciaal polymeer. Deze zoolplaten worden door Nike de Anti-Clog Traction zoolplaten genoemd. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het buigzamer wordt wanneer het in aanraking komt met water. Door de buigingen wordt modder uit de zool geschud en afgestoten met alle gevolgen van dien. Je voetbalschoenen blijven daardoor lichter en je glijdt minder uit tijdens het spelen tijdens het spelen op drassige en modderige voetbalvelden. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalschoenen waarop we vanaf nu sterren als Tadic, Virgil van Dijk en Sergio Ramos zien! 

Roze/witte Nike Tiempo Legend 8 voetbalschoenen bestellen

De nieuwe roze/witte Nike Tiempo Legend 8 voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De dure versie van de Nike Tiempo's zijn € 220,-, maar goedkopere versies van deze schoenen scoor je al vanaf € 50,-. Deze voetbalschoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en ook voor de zaal. Deze schoenen kun je in de onderstaande winkels ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de roze/witte Nike Tiempo Legend 8 voetbalschoenen direct in deze SHOP

of deze winkel!