2 augustus 2018

Zwarte Nike Tiempo Legend voetbalschoenen 2018-2019

In het kader van de Stealth OPS pack heeft Nike nu ook nieuwe TIEMPO's gelanceerd. Dit zijn DÉ zwarte voetbalschoenen voor het seizoen 2018-2019. De zwarte versie van de Tiempo Legend 7 voetbalschoenen worden dit jaar niet door sterspelers gedragen. Alle sterren dragen namelijk de nieuwe Tiempo voetbalschoenen uit het Raised On Concrete Pack. Deze schoenen uit dit nieuwe pack van Nike zijn overigens ook overwegend zwart. De nieuwe Stealth OPS Nike Tiempo voetbalschoenen zijn speciaal gelanceerd voor de talenten, die hun kleuren nog moeten gaan verdienen! Check hieronder alles over het design van de voetbalschoenen waarop normaliter spelers als Ramos, Varane en Pique spelen. We bespreken hieronder eerst het design van de nieuwe schoenen en uiteraard ook de nieuwste technieken van de zwarte voetbalschoenen.

Wil je direct op de zwarte Nike Tiempo Legend schoenen schitteren? Deze scoor je exclusief voor kinderen en volwassenen in deze SHOP of deze winkel

Design Nike Tiempo Legend 7 Stealth OPS voetbalschoenen

Ieder jaar lanceert Nike een pack met zwarte voetbalschoenen. Deze worden veelal niet door de spelers gedragen. Deze moeten opvallen met kleuren. Dit jaar is dat niet anders. Om die reden is het blackout pack van Nike een ode aan alle talenten, die de top nog moeten halen. Centraal staan de creativiteit, dodelijkheid en slimheid. Deze kenmerken komen geheel terug in het nieuwe STEALTH OPS pack en dus ook in de zwarte Tiempo voetbalschoenen voor 2018-2019. Met deze schoenen moeten de talenten uit de schaduw komen en in de schijnwerpers treden! De nieuwe Tiempo's zijn geheel zwart. Dit geldt zowel voor het bovenwerk van de schoenen als het onderstel. Ook de swoosh van Nike op de schoenen is zwart met zilveren accenten. Hetzelfde geldt voor de hielkap aan de achterkant van de schoenen, waarop het Tiempo trademark teken prijkt. Wil je weer alles weten over de technieken van de Tiempo 7 Legend voetbalschoenen? Check het hieronder!

Kenmerken zwarte Nike Tiempo Stealth OPS voetbalschoenen

Kenmerkend aan de Tiempo's is dat deze perfect om de voeten vallen. Dit komt niet in de laatste plaats door het materiaal waarvan de schoenen gemaakt zijn. Het materiaal van de schoenen is namelijk Kangalite. Dit is het speciale kangoeroeleer wat gebruikt wordt bij alle Nike Tiempo Legend voetbalschoenen. Dit kangoeroeleer vormt perfect naar de voet waardoor jij een ongekend balgevoel hebt tijdens de wedstrijd. Voordelig is dat het bovendeel van de schoenen zonder stiksels en naden aan de voor- en middenvoet van de schoenen is gemonteerd. Hierdoor blijft het leer zoveel mogelijk intact en behoudt het zijn zachte structuur. Naast het kangoeroeleer bevat het bovendeel van de schoenen ook nylon en een zogenaamde Fith Mesvoering. Waar het kangoeroeleer voor de perfecte pasvorm zorgt, zorgt het nylon in het bovendeel van de Tiempo's juist voor meer stabiliteit. De Fit Mesh voorkomt dat het leer teveel uitrekt. Hierdoor gaat de schoen wat langer mee. Om tijdens alle omstandigheden het beste balgevoel te behouden heeft Nike het ACC (All Conditions Control) systeem toegevoegd in de schoen. Dit systeem wat dieper in het kangoeroeleer verwerkt zit zorgt voor een perfecte grip op de bal een hoge nauwkeurigheid in de passing. Deze schoenen bestaan dus uit vier lagen. Dit zorgt niet alleen voor een ideale fit, maar ook voor een perfecte balgevoel en ideale bescherming!

De TPU-hielkap die in de hiel van de schoen geplaatst is zorgt voor een hoge stabiliteit in de schoen en bovendien voor een goede bescherming. Voor het eerst is deze gemaakt van Flyknit, waardoor het zorgt voor de perfecte ondersteuning.  Dit in combinatie met de TPU-zool die gemaakt is voor duurzaamheid en stabiliteit geven jouw de perfecte grip op het veld voor zowel verhitte als coole situaties! Deze Tiempo's bevatten ook een tong, welke van Flyknit gemaakt is. Deze tong is wat geribbeld, wat zorgt voor demping en wat minder druk op de veters. 

De zool van de schoenen is gemaakt van pebax. Pebax heeft als voordeel dat je hier hoge snelheden mee kunt behalen, omdat het een super licht materiaal is. Bovendien geeft het veel steun. Deze zool wordt ook wel de Hyperstability zool genoemd. De noppen aan de onderkant van deze nieuwe, zwarte voetbalschoenen laten je snel draaien en zorgen ervoor dat je nog beter kunt versnellen. Je bent je tegenstander dus altijd te snel af! Er zitten namelijk verschillende noppen aan de onderkant van de schoenen. Er bevinden zich namelijk ronde/kegelvormige noppen en meer getande noppen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je altijd snel kan reageren. Daarnaast is de zool wel 60 procent lichter dan zijn voorgangers. 

Verder bevatten deze nieuwe kicksen ook een binnenzool, die zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Dit verzorgt het comfort en zorgt ook weer voor demping! Ook is hier de Nike GRIP technologie te vinden. Hierdoor kan je niet wegglijden in de schoenen.

Check ook de Tiempo versie van de schoenen die de sterspelers wel vanaf nu gaan dragen. Dit zijn de zwart/rode Nike Tiempo voetbalschoenen uit het ''Raised On Concrete Pack.'' 

Zwarte Nike Tiempo Legend 7 voetbalschoenen bestellen

De nieuwe, zwarte Nike Tiempo Legend voetbalschoenen kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De dure versie van deze schoenen heeft een prijs van € 220,-, maar goedkopere versies van deze schoenen bestel je al vanaf € 50,-. Deze schoenen zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. Bovendien zijn de schoenen er in een versie voor natuurgras, kunstgras en voor in de zaal of op straat. Uiteraard kan je de nieuwe schoenen in de onderstaande winkel ook laten personaliseren! 

Bestel je Nike Tempo Legend voetbalschoenen in de NIKE SHOP

Of in DEZE WINKEL