17 mei 2016

Nike Tiempo Euro2016 voetbalschoenen

Nike heeft Nike Tiempo Euro2016 voetbalschoenen gelanceerd. De nieuwste Nike Tiempo voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Nike 'Spark Brilliance' Euro2016 Pack en worden door sterspelers als Boateng, Ramos en Pique gedragen tijdens Euro2016 in Frankrijk. Het design van de nieuwste Tiempo Euro2016 voetbalschoenen beeldt opvallende kleuren uit. Zo is het design voorzien van turquoise, fel gele en zwarte details. Op foto's valt te zien dat de nieuwste Tiempo's een overwegend turqoise bovenlaag kennen. Fel gele details zijn zichtbaar op de zoolplaat en hak. Langs de zijkanten is een zwarte Nike swoosh zichtbaar. Deze swoosh kent een gele omlijning. Op de hak is de belettering Tiempo in het zwart zichtbaar. De belettering Nike komt in het fel geel terug op de lip terug. Verder worden de voetbalschoenen versierd met turqoise gekleurde veters. Een ander opvallend detail komt terug op de zooplaat van de Tiempo's. Ook hier komt een zwarte belettering Tiempo terug. Benieuwd of deze Tiempo Euro2016 voetbalschoenen voor jou geschikt zijn. Lees het hieronder?

Materialen en technieken Nike Tiempo Legend V 6 Euro2016 voetbalschoenen

De Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen wegen slechts 245 gram en zijn ontworpen voor superieur balgevoel. De bovenkant van de Tiempo Legend 6 voetbalschoenen is gemaakt van een speciaal kangoeroleer, welke door Nike Kangalitegenoemd wordt. Dit leer zorgt ervoor dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet. Verder zijn in deze Tiempo voetbalschoenen de All Conditions Control (ACC) technologie van Nike verwerkt. Deze ACC technologie zorgt er ook voor dat het balgevoel in alle weersomstandigheden optimaal is. De bovenkant van de Tiempo schoenen zijn uitgerust met een extra laagje, waarin de Hypershield-technologie is verwerkt. Deze hypershield-technologie zorgt ervoor dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden als het regent en het water dus afgesoten wordt. De schoenen absorberen zelfs 73% minder water dan voorgaande modellen van de Nike Tiempo voetbalschoenen. Aan de nieuwste Tiempo's is een volledig nieuw geraamte toegevoegd. Dit moet het comfort nog meer bevorderen. Net als bij de Nike Mercurial schoenen kennen de nieuwste Tiempo's geen tong.  De zoolplaat van de schoenen bestaat uit een TPU materiaal en de onderkant van de nieuwste Nike Tiempo's zijn uitgerust met vier ovale noppen onder de hiel en acht ronde noppen onder de middenvoet. Bovendien bevatten de Tiempo voetbalschoenen nog eens drie extra ovale noppen ter hoogte van de voorvoet. Deze constructie van de noppen zorgt ervoor dat je makkelijk kan reageren op veranderende situaties in het veld en dus je tegenstander nog sneller af kan zijn. De binnenkant van de schoenen bevat een fel gele binnenzool, welke is uitgerust met kleine meshgaatjes, welke voor ventilatie zorgen. Tevens is de binnenzool uitgerust met de zogenaamde PORON technologie. Deze technologie zorgt voor een perfectie demping en een juiste verdeling van de druk in de schoenen. De binnenkant van de voetbalschoenen is daarnaast voorzien van een interne hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. Check hieronder de foto's van de Nike Tiempo Legend V 6 Euro 2016 voetbalschoenen.

Nike Tiempo Legend Euro2016 voetbalschoenen kopen

De Tiempo Legend Euro2016 voetbalschoenen van Nike kan je vanaf eind mei in verschillende shops hieronder kopen voor volwassenen en kinderen. De prijs van de voetbalschoenen voor volwassenen is ongeveer € 175,- in de hoogste prijsklasse en slechts € 50/€ 60,- in de laagste prijsklasse. Check ook andere beschikbare Tiempo Legend voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast. 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Nike Tiempo Euro 2016 Voetbalschoenen

Nike Tiempo Euro 2016 Voetbalschoenen 2

Nike Tiempo Euro 2016 Voetbalschoenen 3

Nike Tiempo Euro 2016 Voetbalschoenen 4