16 juli 2015

Groene Nike Tiempo Legend V voetbalschoenen 2015

Nike heeft groene Nike Tiempo Legend V gepresenteerd. De Tiempo Legend V voetbalschoenen maken deel uit van de gelanceerde Nike Neon Pack en zijn gemaakt voor optimale balcontrole. De nieuwe voetbalschoenen zijn bedoeld voor de start van het seizoen 2015-2016. De groene Nike Tiempo V Legend kennen door de groene kleur een zeer opvallend uiterlijk. Echter valt deze kleur minder op in het gras. De zwarte details die tevens op de voetbalschoenen zichtbaar zijn zorgen voor een contrast. Het uiterlijk van de voetbalschoenen wordt gekenmerkt door een Nike swoosh aan beide zijkanten en bezitten een zwarte omlijning. Een volledig zwarte Nike swoosh komt terug op de lip en op de zoolplaat van de Tiempo's, Daarnaast staat op de hak verticaal TIEMPO gedrukt. Het design van de voetbalschoenen wordt gecomplementeerd door groene veters die matchen met de volledig groene bovenlaag. De Nike Tiempo Legend V zijn vanaf 17 juli verkrijgbaar en op de voetbalschoenen zullen sterspelers als Boateng, Pique, Pirlo en Tevez schitteren. De groene Nike Tiempo Legend V voetbalschoen lijkt het laatste Tiempo Legend V model te worden die in het bezit is van de huidige technologieën en technieken die de Tiempo op dit moment rijk is. Nike lijkt namelijk in december met een geheel nieuwe uitvoering van de Tiempo te komen. Aan het einde van het jaar lijken de Tiempo's namelijk in het bezit te komen van Flywire en een ondersteunend geraamte in de voorvoet.

Nike Tiempo Legend V voetbalschoenen

De groene Nike Tiempo Legend V voetbalschoenen kennen een bovenlaag gemaakt van kangoeroe leer. Dit soepele leder is in het bezit van ACC (All Conditions Control). Op deze manier hebben voetballers een fantastische balcontrole, zelfs wanneer de weersomstandigheden slechter en natter zijn. De groene Nike Tiempo's kennen verder een soepele zoolplaat. De groene zooolplaat beweegt mee met de voet en geeft stabiliteit, maximale grip en comfort ,waardoor je altijd goed op je voeten gepositioneerd staat. De flexibele zoolplaat wordt versierd met conische en langwerpige noppen. Dit bevordert de grip op de voetbalvelden en hebben ook een invloed op het verbeteren van de balcontrole. Dit wordt bewerkstelligd door een goede verdeling van de groene noppen die geen druk op de voeten legt. De groene Nike Tiempo Legend V voetbalschoenen behoren tot een van de lichtere voetbalschoenen op de voetbalschoenenmarkt. De voetbalschoen is 8% lichter dan zijn voorganger en weegt slechts 245 gram. In december zal mogelijk een nieuwe variant van de Nike Tiempo Legend V voetbalschoenen op de markt verschijnen. Waarschijnlijk bevat deze editie Flywire, zodat de voovoet meer stabilisatie krijgt. Check hieronder de foto's. 

Groene Nike Tiempo Legend V voetbalschoenen kopen

De groene Nike Tiempo V zijn verkrijgbaar in de online voetbalschoenenshop van Nike voor een prijs van € 175,-. Deze voetbalschoenen van Nike zijn zowel verkrijgbaar in volwassen als in kinermaten en kent daarnaast ook verschillende uitvoeringen die verschillen in prijsklassen. Inclusief gratis verzending en directe levering! 

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Groene -nike -tiempo -legend -v -schoenen

Bovenkant -groene -nike -tiempo -legend -v -voetbalschoenen