30 januari 2019

De grijs gouden Nike Tiempo VII voetbalschoenen - Game Over pack

Nike heeft vandaag de nieuwe Tiempo Legend VII voetbalschoenen uit het Game Over pack uitgebracht. Dit betreffen de eerste nieuwe Tiempo's van 2019 en op deze voetbalschoenen zullen we vanaf nu spelers als Sergio Ramos, Virgil van Dijk, Gerard Pique en Thiago Silva zijn. Ook op de Nederlandse voetbalvelden spelen een aantal sterren op de Nike Tiempo voetbalschoenen. Bij Ajax spelen onder andere Veltman en Tadic op deze voetbalschoenen, bij Feyenoord spelen Jordy Clasie en Kenneth Vermeer op deze voetbalschoenen. De schoenen hebben van Nike alleen een update qua kleur gekregen. Qua technologieën en materialen is er niks veranderd. We bespreken beide aspecten van de nieuwe voetbalschoenen hieronder!

Ben je direct enthousiast over deze nieuwe Nike Tiempo's uit het Game Over pack? Bestel ze exclusief in de NIKE SHOP Of in DEZE WINKEL

Design grijs/gouden Nike Tiempo 7 voetbalschoenen - Game Over pack

In het Game Over pack van Nike staat alles in het teken van de wedstrijd killen, een tegenstander de baas zijn en de wedstrijd beslissen. Aan de nieuwe Tiempo's heeft Nike dan ook een elegant tintje gegeven. Deze voetbalschoenen bevatten namelijk gouden accenten. Dit combineert ook nog eens mooi met de overwegend grijze upper van deze leren voetbalschoenen van Nike. De upper van de schoen heeft twee tinten grijs, namelijk ''Dark Grey'' en ''Thunder Grey.'' De gouden accenten zijn te vinden in de veters van de voetbalschoenen en ook het onderstel van de nieuwe Tiempo's is goud. Hetzelfde geldt voor de omlijning van de instap van de voetbalschoenen en de uitlijning van de swoosh van Nike op de zijkanten van deze voetbalschoen. Ook de binnenzool van deze nieuwe voetbalschoenen bevat flitsende, diagonale strepen in deze kleur. Op deze voetbalschoenen spelen de bovengenoemde sterspelers bijna tot het einde van de competities. Wanneer er belangrijke beslissingen vallen, lanceert Nike weer een nieuw pack. Dit zal medio april/mei het geval zijn. Qua technologie heeft Nike niks veranderd aan de voetbalschoen. Check hieronder alle kenmerken van de schoen!

Kenmerken Nike Tiempo Game Over pack voetbalschoenen

De Nike Tiempo voetbalschoenen zijn bij uitstek de perfecte voetbalschoenen voor de wat verdedigende speler. Bij deze voetbalschoenen is het belangrijk dat ze direct lekker zitten, zodat je je hier niet meer druk om hoeft te maken. Dat is bij deze voetbalschoenen uit het Game Over pack zeker het geval. Kenmerkend aan de Tiempo's is namelijk dat deze perfect om de voeten vallen. Dit komt niet in de laatste plaats door het materiaal waarvan de schoenen gemaakt zijn. Het materiaal van de schoenen is namelijk Kangalite. Dit is het speciale kangoeroeleer wat gebruikt wordt bij alle Nike Tiempo Legend voetbalschoenen. Dit kangoeroeleer vormt perfect naar de voet waardoor jij een ongekend balgevoel hebt tijdens de wedstrijd. Voordelig is dat het bovendeel van de schoenen zonder stiksels en naden aan de voor- en middenvoet van de schoenen is gemonteerd. Hierdoor blijft het leer zoveel mogelijk intact en behoudt het zijn zachte structuur. Naast het kangoeroeleer bevat het bovendeel van de schoenen ook nylon en een zogenaamde Fith Mesvoering. Waar het kangoeroeleer voor de perfecte pasvorm zorgt, zorgt het nylon in het bovendeel van de Tiempo's juist voor meer stabiliteit. De Fit Mesh voorkomt dat het leer teveel uitrekt. Hierdoor gaat de schoen wat langer mee. Om tijdens alle omstandigheden het beste balgevoel te behouden heeft Nike het ACC (All Conditions Control) systeem toegevoegd in de schoen. Dit systeem wat dieper in het kangoeroeleer verwerkt zit zorgt voor een perfecte grip op de bal een hoge nauwkeurigheid in de passing. Deze schoenen bestaan dus uit vier lagen. Dit zorgt niet alleen voor een ideale fit, maar ook voor een perfecte balgevoel en ideale bescherming!

 

De TPU-hielkap die in de hiel van de schoen geplaatst is zorgt voor een hoge stabiliteit in de schoen en bovendien voor een goede bescherming. Deze is gemaakt van het zogenaamde Flyknit materiaal, waardoor het zorgt voor de perfecte ondersteuning.  Dit in combinatie met de TPU-zool die gemaakt is voor duurzaamheid en stabiliteit geven jouw de perfecte grip op het veld voor zowel verhitte als coole situaties! Deze Tiempo's bevatten ook een tong, welke van Flyknit gemaakt is. Deze tong is wat geribbeld, wat zorgt voor net wat extra demping en wat minder druk op de veters. 

De zool van de schoenen is gemaakt van pebax. Pebax heeft als voordeel dat je hier hoge snelheden mee kunt behalen, omdat het een super licht materiaal is. Bovendien geeft het veel steun. Deze zool wordt ook wel de Hyperstability zool genoemd. De noppen aan de onderkant van deze nieuwe, zwarte voetbalschoenen laten je snel draaien en zorgen ervoor dat je nog beter kunt versnellen. Je bent je tegenstander dus altijd te snel af! Er zitten namelijk verschillende noppen aan de onderkant van de schoenen. Er bevinden zich namelijk ronde/kegelvormige noppen en meer getande noppen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je altijd snel kan reageren. Daarnaast is de zool wel 60 procent lichter dan zijn voorgangers. Verder bevatten deze nieuwe kicksen ook een binnenzool, die zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Dit verzorgt het comfort en zorgt ook weer voor demping! Ook is hier de Nike GRIP technologie te vinden. Hierdoor kan je niet wegglijden in de schoenen. 

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe Tiempo's. Dit zijn niet de enige voetbalschoenen uit het pack. Het Game over pack bevat ook de volgende voetbalschoenen:

Grijs/gouden Nike Tiempo Legend 7 voetbalschoenen bestellen

De nieuwe, grijs.gouden Nike Tiempo Legend voetbalschoenen kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De dure versie van deze schoenen heeft een prijs van € 220,-, maar goedkopere versies van deze schoenen bestel je al vanaf € 50,-. Deze schoenen zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. Deze voetbalschoenen kan je voor kinderen kopen in de maten 31 tot 38 en voor volwassenen in de maten 39 tot 47. Bovendien zijn de schoenen er in een versie voor natuurgras, kunstgras en voor in de zaal of op straat. Uiteraard kan je de nieuwe schoenen in de onderstaande winkel ook laten personaliseren! 

Bestel je Nike Tempo Legend voetbalschoenen in de NIKE SHOP

Of in DEZE WINKEL