Released: Nike Tiempo Legend 6 Derby Pack voetbalschoenen!

Manchester United - Manchester City. AC Milan - Internazionale. Ijsselmeervogels - Spakenburg. De rooien tegen de blauwen. Nike lanceert het Nike Tiempo Derby Pack. Het pack symboliseert deze fantastische rood-blauwe derby's, waarin sfeeracties, haat en nijd gepaard gaan met fantastisch voetbal. Maak kennis met de nieuwste Nike Tiempo Legend 6 voetbalschoenen. Nike lanceert dit pack als een standaard editie en niet als een limited edition. Je hoeft dus niet te vechten voor een paar Derby voetbalschoenen!

Mogen deze Nike Tiempo Derby Pack voetbalschoenen echt niet ontbreken in jouw collectie en werk je binnenkort ook zo'n geweldige rood-blauwe derby af? Zeker weten dat je ze dus direct moet scoren! Ga naar de online Unisportstore of scoor ze in de online store van NIKE. Oja, je mag en kan de schoenen ook gewoon scoren als je ze mooi vindt en geen derby afwerkt hoor!

Nike -Tiempo -derby -voetbalschoenen

Uiterlijk Nike Tiempo Legend 6 Derby Pack voetbalschoenen

In de basis zijn beide Nike Tiempo's zwart. Het zijn echter de details op deze kicksen die het onderlinge verschil maken. 'De zwart-rode Tiempo Legend 6 kennen rode veters, een rode instap, een rode omlijning om de witte Nike swoosh en verdere rode belettering op de hak en zoolplaat. Zo staat op de hak horizontaal Tiempo gedrukt. Diezelfde belettering komt op de zoolplaat terug. De zwart-blauwe Tiempo Legend 6 kennen dezelfde details. Echter dan in het blauw! Degelijkheid, dat is waar de designs uit het Derby Pack van Nike voor staan. Met de vele slidings, kopduels en opstootjes moet je natuurlijk geen schoenen hebben die bij elke actie vies worden. Daar zijn deze Tiempo's gelukkig uitstekend tegen bestand.

Nike -Tiempo -derby -voetbalschoenen2

Materialen en technieken Nike Tiempo Derby Pack

Het moge duidelijk zijn dat dit DE voetbalschoenen zijn voor de spelmaker. Het is niet voor niets een feit dat sterren als Pirlo, Totti en Ronaldinho vaak genoeg de beslissende eindpass op deze voetbalschoenen hebben gegeven. Het zijn DE Nike voetbalschoenen om het spel mee te domineren. Een dominating touch dat is wat jij krijgt als je deze Tiempo's aantrekt. Dit wordt onder andere bewerkstelligt door een premium kangoeroelederen bovenlaag, ook wel KangaLite

genoemd, die op den duur volledig naar je voeten staat. Ken jij dat gevoel wanneer je op je blote voeten een balletje trapt? Juist, dat effect onstaat dankzij dit materiaal. De bovenlaag biedt echter nog meer voordelen. De naden op de voorvoet ontbreken. Deze zorgen ervoor dat vuil en water niet absorderen. Dit komt jouw controle met de bal absoluut ten goede. Een interne kooiconstructie draagt hier verder aan bij. Kort samengevat: Het leer blijft ten alle tijden zacht (ook tijdens regen dankzij ACC), je controle wordt verbetert en ook erg fijn, je voeten schuiven minder en blijven ongeëvenaard stabiel staan. Als spelverdeler blijf je zo altijd sterk op je voeten staan. Je hebt het wellicht al in de gaten... Alles staat in het teken van comfort! Wil jij nog meer weten over de materialen en technieken die Nike heeft toegepast? Ga naar naar de speciale Nike Tiempo Legend 6 pagina van Voetbal-schoenen.eu!

Nike -Tiempo -derby -voetbalschoenen3

Nike Tiempo Derby Pack kopen?

De voetbalschoenen uit het Derby Pack kennen een prijs van €200,-. Als je het ons vraagt is dit een veel goedkoper alternatief in vergelijking met andere schoenen uit de collectie van Nike. En toch heb je een werkelijke topschoen, waarmee je een tijd mee vooruit kan! Je scoort deze dominating voetbalschoenen in de online Unisportstore! Ook scoor je ze in de Nike store.